Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 9 10
Call-Girls
50651
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Καλησπέρα σε όλους..
Στο ερώτημα αν την ξανασυναντούσες το ΙΣΩΣ είναι η ακριβέστατη λέξη.
Ο φίλος Sam 100 τα περιέγραψε όλα πολύ σωστά.
Για τα γούστα μου πολύ όμορφη κοπέλα, με λαμπάδα κορμί, όμορφο 2 αρι στητό βυζι αψεγάδιαστο δέρμα , πολύ περιποιημένα άκρα ( πόδια - χέρια) και με πολύ καλά Αγγλικά.
Πολύ ξύπνια κοπέλα, κοντρολάρει αυτή το παιχνίδι μαζί σου με άνεση και αν τις κάνεις λίγο κλικ και δεν την τσαντίσεις η την κοντραρεις σου αφήνει χώρο για το παραπάνω, δάχτυλα, γλωσσόφαγα κλ.κλ.
Και εγώ ήθελα anal αλλά όταν τις είπα μου γύρνα στα τέσσερα μωρό μου… μου λέει ναι οκ αλλά όχι 50€ αλλά 80€ και φυσικά δεν πήρα αν και κολοδαχτυλο πρόλαβα και έβαλα.
Πολύ καλή πίπα, εξαιρετικο γλείψιμο στα αρχιδια , πολλά και βαθιά γλωσσόφιλα ...αλλά δυστυχώς καυλα δεν μου έβγαλε καθόλου.
Πέρασα καλά λόγο τις κορμάρας της, ( εγώ δεν συναντώ συχνά τέτοια κορμιά ) και για αυτό γράφω ίσως την ξανασυναντήσω.
Το γραφείο όμως πάντα σούπερ!!
Στο ερώτημα αν την ξανασυναντούσες το ΙΣΩΣ είναι η ακριβέστατη λέξη.
Ο φίλος Sam 100 τα περιέγραψε όλα πολύ σωστά.
Για τα γούστα μου πολύ όμορφη κοπέλα, με λαμπάδα κορμί, όμορφο 2 αρι στητό βυζι αψεγάδιαστο δέρμα , πολύ περιποιημένα άκρα ( πόδια - χέρια) και με πολύ καλά Αγγλικά.
Πολύ ξύπνια κοπέλα, κοντρολάρει αυτή το παιχνίδι μαζί σου με άνεση και αν τις κάνεις λίγο κλικ και δεν την τσαντίσεις η την κοντραρεις σου αφήνει χώρο για το παραπάνω, δάχτυλα, γλωσσόφαγα κλ.κλ.
Και εγώ ήθελα anal αλλά όταν τις είπα μου γύρνα στα τέσσερα μωρό μου… μου λέει ναι οκ αλλά όχι 50€ αλλά 80€ και φυσικά δεν πήρα αν και κολοδαχτυλο πρόλαβα και έβαλα.
Πολύ καλή πίπα, εξαιρετικο γλείψιμο στα αρχιδια , πολλά και βαθιά γλωσσόφιλα ...αλλά δυστυχώς καυλα δεν μου έβγαλε καθόλου.
Πέρασα καλά λόγο τις κορμάρας της, ( εγώ δεν συναντώ συχνά τέτοια κορμιά ) και για αυτό γράφω ίσως την ξανασυναντήσω.
Το γραφείο όμως πάντα σούπερ!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 03, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Σεπτεμβρίου, 2023
Γιατί δεν το αλλάζει τότε στην καρτέλα της . Ας βάλει ότι θέλει 80 και να κάνει ο καθένας το κουμάντο του ! ? shit ??
koursaros66
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1