Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 8 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πολύ κοντά στις φωτό και βγάλτε λάμψη. Έχει τατουάζ και ένα νέο μεγάλο στο πόδι. Πιο γλυκό το πρόσωπο, η επιδερμίδα οκ αλλά υπάρχει σχετική χαλάρωση λόγω ηλικίας αλλά κρατιέται μια χαρά.
Ευγενική αλλά ξέρει πολύ καλά τη δουλεία, είναι συνειδητοποιημένη και ξέρει πως να σε κάνει να χαλαρώσεις αλλά όχι και να αφεθείς καθώς με τη συμπεριφόρα της είναι σαν να σου υπενθυμίζει τι πραγματικά γίνεται.
Αγγλικά τα ομιλούσε πάρα πολύ καλά και έγινε ωραίο σοσιαλ, καθαριότητα καλή αλλά το στόμα της μύριζε καπνίλα... δεν με ένοιαζε γιατί το δικό μου μύριζε γιαουρτοσκορδίλα!

Φιλιά αρκετά αλλά τη γλώσσα τη κράτησε σε όλη τη διάρκεια κλειδαμπαρωμένη πίσω από τα δόντια, φιλιά και δαγκωματιές σε όλο το κορμί και γενικά προσπαθούσε το χαρντκορ αλλά δεν το έχει καθόλου.... είναι για αγάπη και προδέρμ με όσο πάει ο έρωτας μπορεί να γίνει σκληρό σεξ... τίποτα παραπάνω. Χαλάστηκα γιατί άλλο έδειχνε.

Πίπα ψιλοτραγική καθώς δεν ακουμπούσε όλο το στόμα της στο πούτσο μου... αν και προς το τέλος δούλεψε καλύτερα με πίεση στο κεφάλι, έγλειψε αρχίδια και γύρω περιοχή... τίποτα το ιδιαίτερο.
Ιεραποστολικό τα είδε όλα καθώς είναι κλειστού τύπου η κορασίδα και το μουνί της, άντεξε αρκετά αλλά η φάτσα της τα έλεγε όλα.
Στα 4 ήταν που τρελάθηκε και γύρναγε στο πλάι γιατί δεν την πάλευε... για γρήγορο ρυθμό ούτε κατά διάνοια αλλά δεν έφαγα και τελείως άκυρο.
Στο ξαπλωτό την έγραψα στα αρχίδια μου και την γάμησα μέχρι να της γυρίσουν τα μάτια όπου και την έχυσα στη πλάτη.

Μπάνιο και σοσιαλ και δρόμο και αυτή. Περίμενα περισσότερα αλλά δεν... απλά τίμιο για ένα γρήγορο σεξάκι μία φορά να πεις ότι πήγες και με αυτήν.
Έδειξε ότι έχει κόφτες αλλά θα τιμήσει τα λεφτά και θα πάει με τα νερά σου στα περισσότερα. Θα κάτσει μία εβδομάδα ακόμα νομίζω... σόρρυ αλλά δεν θυμάμαι όπως και το περισσότερο του ραντεβού πια.
Το γραφείο σούπερ και η Έλενα έδωσε ρέστα ξανά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 01, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ydroxoos7, Milfomaniac, BisexualWannabe και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Σεπτεμβρίου, 2023
Συντροφε καλημερα,

Ειδα το μωρο και κολλησα. Ειλικρινα θελω πολυ να τη γαμησω. Ωστοσο προβληματιστικα με την κριτικη σου. Θα μπορουσες να δωσεις μερικες ακομα πληροφοριες; Αρχικα θα ηθελα να μαθω σε τι ποσοστο μοιαζει με τις φωτογραφιες τοσο στο προσωπο και κυριως στο σωμα.
Εν συνεχεια ηθελα να σε ρωτησω αν ζητηθηκε καποιο dress code και αν αυτο τηρηθηκε. Τελος ηθελα να σε ρωτησω αν κοιταει να τρωει χρονο η οχι και γενικα αν κοιταει να περασει καλα ο πελατης η πως θα ξεφυγει.

Ελπίζω σε απαντηση σου.

Σε ευχαριστω εκ των προτερων
review reaction 1 hornyasfuck
04 Σεπτεμβρίου, 2023
Σε συνεχεια του προηγουμενου μηνυματος μου μπορεις να με ενημερώσεις σε ποιο ξενοδοχειο τη συνανταμε; Αυτο επι της Συγγρου, αυτο διπλα στο Παντειο η αυτο κοντα στην Ομονοια;
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2