Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 20 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η επιστροφή της Stefania, από το πουθενά.

Έσπευσα να την κλείσω, το γραφείο, όπως τις περισσότερες φορές, δεν μου αρνήθηκε κάτι. Την είχα συναντήσει την τελευταία φορά που ήταν εδώ, μετά από προτροπή συναγωνιστή, με πολύ θετικές εντυπώσεις.

Ντύσιμο νεανικό και σέξι, αντικρίζεις μια εντυπωσιακή γυναίκα, γιατί είναι γυναίκα πλέον και όχι το κοριτσάκι του προηγούμενου τουρ με τις αναστολές της. Το πώς θυμήθηκε τον πελάτη της ήταν εντυπωσιακό. Με αστραφτερό χαμόγελο και ζωηρά καστανά μάτια με βαθύ βλέμμα που φωτίζουν τον χώρο, εγκάρδια και θερμή.

Ουκρανάκι από Κιέβο, είναι λίγο μεγαλύτερη από όσο λέει στην καρτέλα, με σπουδές.

Στο πρόσωπο είναι όπως στις φωτογραφίες αφού αφαιρέσετε τη λογική λάμψη και λίγο photoshop που καλύπτει κάποιες ατέλειες. Με χαμόγελο, το κορίτσι εκπέμπει χαρά, αν ήταν καφενείο θα ήταν "Η χαρά" στη Σχοινούσα. Είναι πολύ γοητευτική και το ξέρει.

Σώμα αρκετά θηλυκό, το δέρμα παραμένει το ίδιο άγριο, ελαφρώς πιο αδύνατη. Στεγνό χωρίς κάτι το περιττό επάνω της. Ελαφρώς μαυρισμένη με tan lines καθώς ήταν σε διακοπές σε ένα από τα υπέροχα νησιά που διαθέτουμε, εαν το γνώριζα πιο πριν, ίσως να έπεφτα πάνω της. Στο σώμα οι φωτογραφίες είναι σχεδόν ακριβέστατες. Είναι ψηλή για κορίτσι, έχει πολύ ωραίο θηλυκό σώμα, τα βυζάκια της είναι μεσαίου μεγέθους με ρώγες που ανταποκρίνονται. Το κωλαράκι δένει αρμονικά με το υπόλοιπο σώμα και είναι μούρλια. Μόνο αρνητικό που ίσως χαλάσει κάποιους, τα τατουάζ της.

Φιλάει όμορφα, αν ξεχαστεί θα αφεθεί και τα φιλιά θα γίνουν βαθιά.

Στοματικό καλό, με καθοδήγηση ανεβάζει στροφές. Δεκτική και στο γλείψιμο, θα αφεθεί αρκετά. Δάχτυλα όχι αλλά τρίψιμο αρκετό. Μουνάκι κάπως ταλαιπωρημένο. Θέλει φιλιά, με αρκετή γλώσσα.

Σεξ καλό παίρνει πρωτοβουλίες, συμμετέχει ενεργά. Το cow της με τις πατούσες στο κρεβάτι πολύ καλό, θα επιχειρήσει την επαφή των κορμιών. Το στήσιμο της στα τέσσερα πολύ ωραίο. Εντύπωση έκανε το ότι δεν βάζει φρένο κάπου, στο τέλος θα σκάσει εκείνο το χαμόγελο που δείχνει ότι την ενδιαφέρει να περάσει ο πελάτης καλά.

Στο τέλος φανερώθηκε ένα πολύ ζεστό κορίτσι με διάθεση για κουβέντα, αστειεύεται με αρκετά πράγματα, αρκετά επικοινωνιακή. Σε αυτόν τον τομέα θεωρώ τα κοινά ενδιαφέροντα και τη χημεία πιο σημαντικά από το αν το κορίτσι γνωρίζει ή όχι αγγλικά.

Το κορίτσι είναι μονίμως χαμογελαστό, αποπνέει μια ανεξήγητη χαρά, είναι πολύ γοητευτικό, τόσο που θα ήθελες να την έχεις δικιά σου. Όμως δεν είναι η σωστή επαγγελματίας, προτιμά να συμπεριφέρεται σαν αματούρι και μάλλον αυτό προτιμά. Είναι μια πολύ ευχάριστη παρουσία για όποιον ψάχνει κάτι πολύ φρέσκο χωρίς πολλές απαιτήσεις.

Θα την έβλεπα ξανά με χαρά αλλά όχι άμεσα.

Β.Μ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 31, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
129
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 delipas, Annapurna, doc_lin και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Σεπτεμβρίου, 2023
Αποκόμισα συναφείς εμπειρίες μαζί της, πλην του doggy που μου ζήτησε ευγενικά να μη γίνει γιατί πονούσε.
review reaction 1 hornyasfuck, bigmountain89
02 Σεπτεμβρίου, 2023
Συμφωνώ σε όλα όσα λες. Την πήρα με το που την είδα γιατί μου έκανε κλικ η φωτό και ήταν πρώτη φορά που τη συναντούσα.
Πολύ καλό κορίτσι και πολύ φιλική, απλά σε μένα μου τον ψέκασε, κάτι που μου συνέβη πρώτη φορά, ενώ είμαι πάντα πεντακάθαρος, μάλιστα παίρνω πάντα σχόλια το πόσο ωραία μυρίζω. Επίσης έκλεινε τα μάτια της για κάποιο λόγο καθ' όλη τη διάρκεια και στο doggy έκλεβε αρκετά, πήγαινε μπροστά και χαμήλωνε.

Γενικά μου έκανε εντύπωση γιατί ήταν σουπερ φιλική και ζεστή.
review reaction 1 hornyasfuck, bigmountain89
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2