Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 10 10
Call-Girls 61919
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Η συνάντηση με την Barbra, θα πω παρακάτω γιατί την αποκαλώ έτσι,έχει τελειώσει πριν λίγες ώρες και προσπαθώ τώρα να περιγράψω με λόγια αυτό που έζησα.

Η γυναίκα είναι μία κατηγορία μόνη της είναι top of the top, και δεν έχει καμία σχέση με ό,τι κυκλοφορεί αυτό τον καιρό, άντε με δύο τρεις εξαιρέσεις.

Μία γυναίκα στα 38, ίσως και λίγο παραπάνω που κάνει σκόνη οποιαδήποτε πιτσιρίκα ανορεκτικη που ζει στον εικονικό κόσμο του ναρκισσισμού των social media, με τατού, πλαστικά βυζιά, και υαλουρονικα.

Εδώ η Barbra είναι μια γνήσια γυναικάρα, ψηλή, με βυζάρες φυσικές, μία ρώγα κάγκελο, κολάρα, προσωπάρα και ματάρες, όλα τα έχει στον υπερθετικό βαθμό, ούτε αδύνατη ούτε χοντρή, η κλασική κρεβατογεμίστρα, όλα φυσικά πάνω της.

Δεν ξέρω αν αυτό το πλάσμα έρχονταν στα μέρη μας πιο νέα τι χαρτί θα είχε μαζέψει και πόσα σπίτια θα είχες κλείσει, αλλά ακόμη και τώρα είναι ασυναγώνιστη.

Απορώ δε πώς όλο αυτό το πακέτο έχει μόλις 140 ευρώ, όταν κάτι αλλά πατσαβούρια που δεν της μοιάζουν ούτε στο μικρό της δαχτυλακι ζητάνε 160 και 180, κάποιες φορές και 200!

Η Barbra στις φωτογραφίες βγάζει μια προστυχιά, ένα τουπε, κάτι πορνοστσρικό, στην πραγματικότητα είναι ένα φοβερό τυπάκι με πολύ χιούμορ, μία καθαρά gfe περίπτωση, που όμως ανά πάσα στιγμή μπορεί να μετατραπεί σε αγριόγατα.

Είναι το κλασικό milf,η κλασική ονείρωξη κάθε άντρα, στα του αγώνα, φιλιά χωρίς γλώσσα, το μόνο μείον, πολύ γλείψιμο και από τους δυο μας, στο γλειφομούνι με είχε πιάσει σαν τανάλια, στάση μία μόνο cow όπου επήλθε το τέλος μετά από περίπου 40 λεπτά.

Για την Barbra, αυτό ήταν το ψευδώνυμο πού ζήτησε από το πρακτορείο, κάποιο σαινι έκανε λάθος και την έγραψε
Barma!

Φεύγει σε δύο εβδομάδες, όσοι πιστοί προσέλθετε.

Καλό μήνα με υγεία και πολλά γαμήσια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 01, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Score73
Ενεργό Μέλος
16
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, delipas, Annapurna και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Σεπτεμβρίου, 2023
Ε δεν ειναι ο ορισμός του εσκορτ αν δε δινει γαλλικό φιλί μη τρελαθούμε! Καλός ο ενθουσιασμός αλλα να ξέρουμε τι λέμε
review reaction 1 hornyasfuck, piko, Johnny_Castle και 2 άλλα μέλη
03 Σεπτεμβρίου, 2023
Σε μένα δεν έδωσε, δεν ξέρω τον λόγο, από καθαριότητα ήμουν οκ, αν το επεδίωκα ίσως να έδινε, συναγωνιστής σε άλλη κριτική έγραψε ότι είχε κανονικά γλωσσόφιλα.
Στο δικό μου ραντεβού έβγαλε μια σχετική κούραση και λογικό αφού επί σχεδόν δέκα μέρες είναι full booked.
Θα επιδιώξω μια δεύτερη συνάντηση για να έχω ακόμη καλύτερη εικόνα, πάντως και στις εδώ τέσσερις κριτικές και σε τρεις άλλου σάιτ, όλες συμφωνούν ότι πρόκειται για πολύ υψηλού επιπέδου εσκορτ, από κει και πέρα περί ορέξεως...
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2