Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 76 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 255510
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Οι κριτικές της Meri και οι φωτό της μου έβαλαν διαβολιές στο μυαλό μου και έστησα ε΄να duo με υψηλές προσδοκίες.

Δυστυχώς οι επιλογές μου κατέρρεαν μέρα με τη μέρα λόγω αποχωρήσεων, ρεπό, Ρώσικης εισβολής και διακοπών.

Η Έλενα προσπάθησε να με ευχαριστήσει αλλά ενώ ξέραμε τον αρχηγό που θα ενορχηστρώσει το ντουέτο, ψάχναμε την παρτενέρ.

Με λίγο ζόρι επέλεξα την Anna...

Τα της Meri γνωστά λίγο πολύ.... Μιλφοτσόντα καθαρή, τίμια, δουλευταρού με ένα μουνάκι ποίημα. Αυτό με κάβλωνε....

Λέω αυτό γιατί οι μεγάλες προσδοκίες σύντομα ξεφούσκωσαν.

Η Anna είναι μια Ρωσίδα λίγο μικρότερη της Meri, με σώμα μέτριο και στήθος σιλικόνη 3 αλλά άσχημη δουλειά..

Γλυκό πρόσωπο αλλά την πέτυχα σε μέρα χωρίς κέφι μάλλον και θα έλεγα ότι βρισκόταν εκεί ως παρατηρητής.

Ασχολήθηκα αρχικά μαζί της αρκετό χρόνο και μάλλον έχυσε, με αρκετούς σπασμούς και κάτι έλεγε στην κοινή τους γλώσσα προφέσορ κ.λ.π.

Ζορίστηκα με μια δυσοσμία που είχε εκεί χαμηλά και δεν μπόρεσα να το ξεπεράσω (εγκεφαλικός γαρ..) όσο κι αν παίχτηκε και διπλό τρομπόνι...

Η απώλεια στυ΄σης ήταν εμφανής κι εκεί ευτυχώς ασχολήθηκα με την όμορφη ροζ πεντακάθαρη τρυπούλα της Meri, που δεν άφηνε μεν δάχτυλο, ωστόσο μου ανέβασε το ανήθικο και τις πήρα εναλλάξ σε doggy style με καλύτερη ανόρθωση πλέον.

Κάτι λέγαν μεταξύ τους μάλλον θετικό από την έκφραση των προσώπων τους.

Φυσικά σκηνοθετούσα εγώ μιας και η προσδοκία μου να έχει τα ηνία η Meri δεν ευοδώθηκε μάλιστα κάποιες φορές παρέμενε στην άκρη και περίμενε να της κάνω νόημα να πλησιάσει.

Όλα αυτά διαδραματίστηκαν σε ένα μικρό δωμάτιο με πρόβλημα κλιματισμού οπότε ιδρώσαμε, τα κάναμε πουτάνα σεντόνια μαξιλάρια και φτάσαμε στο τέλος...

Ενημέρωσα την Meri πως θα καταθέσω τον οβολό μου στο στόμα της έναντι παραβόλου και με την πρώτη ριπή εξαφανίστηκε στο μπάνιο κι η Anna από την άκρη με παρατηρούσε να σπαρταράω μέχρι την τελική ολοκλήρωση.

Στο 5λεπτο πριν την αναχώρηση της Anna ανταλλάξαμε ευχαριστίες και φιλοφρονήσεις και έμεινα μόνος με την Meri για ένα πολύ μικρό δεύτερο ημίχρονο.

Συμπέρασμα.

Το duo θέλει πολύ ψάξιμο για να πετύχει και βέβαια εξαρτάται και σε τι μέρα θα είναι τα κορίτσια κι εσύ για να πετύχει η τριπλή χημεία.

Επίσης προσωπικά αισθάνομαι ότι αν οι άλλες δεν το έχουν, καλύτερα σε μονές επιλογές όπου και όποιες κακοτοπιές τις αντιμετωπίζεις καλύτερα.

Όχι πως δεν πέρασα καλά.... Απλά το περίμενα αλλιώς και μάλλον δεν μου πάει.

Κατά τα λοιπά όλα είναι εμπειρίες ζωής που οφείλουμε να τις επεξεργαζόμαστε για τη συνέχεια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
mysterious
Γλομπεάρχης
192
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Annapurna, Rebirthed Sapiens Sapiens, maradona7 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Σεπτεμβρίου, 2023
Η Αννα βαριεται τη ζωη της χρόνια τωρα μαλλον είναι το φυσικό της. Επικοινωνία 9???? Η αννα δεν μιλάει σίγουρα καλα αγγλικα και η μερι επίσης.

Ποσα εδωσες σειρουλα δεν μας είπες! Ντρεπεσαι? Γιατι value for money δεν τα λες για να βαλεις 7.
review reaction 1 hornyasfuck
08 Σεπτεμβρίου, 2023
Μεσιέ srek7 της ΑΑΔΕ είσθε; Κάνετε μια σούμα του αντιτίμου των κορασίδων και έχετε το ποσό.

΄΄Όντως λάθος το 9 στην επικοινωνία αλλά συνεννοηθήκαμε μια χαρά στη διεθνή γλώσσα του σώματος.
review reaction 1 srek7, hornyasfuck
09 Σεπτεμβρίου, 2023
το παν ειναι να συνεννοουμαστε κ να καταλαβαινουν τα κοριτσια τι κολπα θελουμε να κανουνε πανω στον πουτσακο μας,αν αυτο επιτυγχανεται κ αγγλικα να μην ξερουν κλαιν...
review reaction 1 mysterious
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3