Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 10 10
Call-Girls 61919
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μετά από την κριτική του CoupleNP, και αφού αυτό το στυλ γυναικών γουστάρω, κανόνισα ραντεβού μετά από λίγες μέρες.
Στην ώρα της, σκάει η η κοπελιά, και αρχικά δεν μου έκανε 100% κλικ...
Οι φωτο είναι ακριβείς. Σκάει όντως καλά ντυμένη, μυρωδάτη και πολύ βαμμένη.
Αφού πλήρωσα, μπήκα για ένα γρήγορο φρεσκάριμα μπροστά της, ώστε να μην έχω κανα θέμα περι καθαριότητας, μαντηλάκια κλπ. Γενικά ήταν κάπως "αποστερωμένη" η συμεριφορά της στην αρχή. Σύντομα πιάσαμε κουβέντα για τα τατουάζ που έχω και για την χώρα της. Γενικά επικοινωνείς άνετα, κυρίως γιατί έχει διάθεση να μιλήσει (και το αγγλικό το χει).

Το σώμα της σου βγάζει κάτι το "αθραυστο" που λες "θα την γαμάω με δύναμη και δεν θα σπάσει" Κωλάρα και βυζάρες, με μια-δυο δόσεις παραπάνω μπουτιών και κοιλιάς. Γυαλιστερό δέρμα χωρίς πολλους εμφανείς πόρους και απουσία έστω και κοντών/ξυρισμέων τριχών. Πρόσωπο αν και πειραγμένο νομίζω, όμορφο όχι μόνο για τσόντα αλλά και για πρωινάδικη εκπομπή. Άκρα πεντακάθαρα και περιποιημένα, και δάκτυλα χεριών που φαίνεται πως έχουν πλύνει και πιάτα αλλά παραμένουν supersexy!

Ξεκίνησε πιπάρα, με σάλια και δόσεις πραγματικού ντιπ... Την άφησα να γλύφει πανω απο 15 λεπτά με αρκετή τσοντοκουβέντα. Σε κάποιες φάσεις της έλεγα να μου τραβάει το πουλί με δύναμη και αμέσως κατάλαβε ότι έχει μπλέξει με παλαβό.
Στο sex, εδωσε αγώνα champions league... Χύσιμο 2 φορές στο στόμα, μετά από πραγματικά τρελό σφυροκόπημα, όπου μόνο μια φορά μου είπε να το πάω πιο σιγά βρίζοντάς με (σε φάση "τι κάνεις ρε καριόλη").
Τέτοια γκόμενα θα μπορούσα να την πηδάω όλη μέρα, μιας και λειτουργεί τελείως απενοχοποιητικά στο θέμα μαλακή πούτσα, αργό χύσιμο, οργασμός κλπ... Αντέχει δηλαδή σε γαμήσια διαρκείας, γλύφει πούτσα μεχρι να την κάνει πέτρα, δεν φοβάται τα μεγέθη και στο μουνί της συμπεριφέρεται με αγάπη, σεβασμό και κατανόηση... Δηλαδή θέλει γλειψήματα, θέλει να το προσέχει για τυχόν τραυματισμούς, θέλει να το αφηνει να ανοίγει και να ξανακλείνει χωρίς να το υποχρεώνει στην παροχή οργασμού. Προφανώς μιλάμε για έμπειρη γυναίκα που αν θέλει και μόνο αν θέλει η ίδια θα αφεθεί να γουστάρει.
Δεν κατάφερα να πάρω κώλο, αν και μου είπε ότι το γουστάρει.
Οσοι γουστάρετε μιλφαρες σπεύσατε. Από ότι μου είπε έχει πολλή δουλειά, και σκέφτεται σύντομα να φύγει.

Προσωπικά, αν ήταν λίγο του ποτού, έκανε κανα ναρκωτικό και ήμουν σίγουρος για το ότι γουστάρει να τον τρώει από τον κώλο, θα της έκανα... οικονομική πρόταση για να παντρευτώ για πολλοστή φορά ;-)

ΥΓ. Κώλος αρκετά μεγάλος, που τα μικρά πουλιά ίσως ταλαιπωρηθούν από το μπες βγες στο πισωκολλητό.
ΥΓ2. Έχει και ένα ιδιαίτερο χιούμορ, πράγμα που την κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 27, 2023
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
350€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
36
Πόντοι:
2.410
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, mancunian1986, Antonis_Greece4 και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Σεπτεμβρίου, 2023
Δεν έχω λόγια Θεός !!!!!!!
review reaction 1 hornyasfuck
02 Σεπτεμβρίου, 2023
φιλε και εγω τα ιδια γουστα εχω για τους γαμους, φενεται οτι δεν θα ειναι αυτη η τυχερη!
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2