Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 9 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η άφιξη της Alena συνοδεύτηκε με ενδοιασμούς μιας και έχει τσιμπημένη τιμή. Για να έχει τέτοια τιμή, θα πρέπει είτε το παρουσιαστικό είτε η συμμετοχή να ανταποκρίνονται σε αυτή την τιμή. Όχι ακριβώς. Η συνάντηση είχε αυξημένο ρίσκο, όμως το ένστικτο έλεγε πήγαινε.

Δεν τα κατάφερα με την πρώτη όμως αυτή τη φορά το γραφείο άριστο, δεν αρνήθηκε τίποτα.

Στο χώρο της μήπως χρειαστεί να την σκαπουλάρω, δε χρειάστηκε όμως.

Αντικρίζω μια κοπελίτσα χαμογελαστή και ευγενική, όλο χαρά. Ντύσιμο με αερινό κοντό φορεματάκι που την κολάκευε και τόνιζε τη σιλουέτα της. Με αθώα και γλυκά καστανά μάτια και μακριά ξανθά μαλλιά περιποιημένα, ανέυ μακιγιάζ, που αναδείκνυε την φυσική ομορφιά. Στο πρόσωπο είναι αρκετά κοντά στις φωτογραφίες, αφού αφαιρέσετε αρκετό μακιγιάζ και το λογικό photoshop, εκ πρώτης όψεως έχει κανονικό κορμί, σφιχτό και γυμνασμένο. Αρκετά λευκό και μοσχομυριστό, το δωμάτιο μύριζε όμορφα.

Δείχνει να μην είναι επικοινωνιακή, αλλά θα ανταποκριθεί για να σπάσει ο πάγος, είναι μονίμως χαμογελαστή. Έαν νιώσει ασφάλεια, θα ψάξει αφορμή για πειράγματα και παιχνιδιάρικη συμπεριφορά. Αφαιρεί το φόρεμα και αποκαλύπτεται ένα νεανικό, καλό σώμα, άνευ σουτιέν. Κορμί σφιχτό, ανύπαρκτο βυζάκι με όμορφες ρώγες, από τη μέση και κάτω όμως τα πράγματα αλλάζουν, έχει λίγη κοιλίτσα, μπούτια και πόδια μεγαλύτερα από όσο δείχνει αλλά σφιχτά, κωλαράκι όμως τουρλωτό σφιχτό, ελαφρώς μεγαλύτερο από όσο φαίνεται, χωρίς κάτι το περιττό. Φαίνεται ότι είναι γυμνασμένη καθώς έχει δυνατό σκαρί, όμως εικάζω ότι έγινε έτσι τώρα επειδή ήταν συνεχώς κλεισμένη και δεν πρόσεχε το σώμα της κι έτσι πήρε 3-4 κιλά.

Από την άλλη δεν αποκλείεται οι φωτογραφίες να είναι παλιές.

Είναι λίγο μεγαλύτερη από όσο γράφει.

Λίγο έλειψα και την βρίσκω στα τέσσερα στο κρεβάτι να έχει στήσει κωλαράκι, ώπα ηρέμησε κορίτσι μου, κατευθειάν στα βαθιά εσύ. Χαμογελαστή και με πονηρό βλέμμα, είχε τον τρόπο να προκαλέσει αμέσως.

Φαίνεται διστακτική στα φιλιά όμως θα αφεθεί για μερικά για κάτι που θυμίζει γλωσσόφιλα.

Δεκτική στο γλείψιμο, είναι πεντακάθαρη και μοσχομυριστή, δάχτυλα μπροστά όχι, πίσω ναι, όσα αντέχει και βαθιά. Αν ξεχαστεί θα αφεθεί αρκετά.

Το στοματικό της καλό, θα μπορούσε όμως να γίνει καλύτερη. Δίνει δύναμη με αρκετό σάλιο αλλά δεν τον παίρνει βαθιά. Γλείφει μπάλες και το κάνει πολύ καλά.

Σεξ καλό, δεν παίρνει πρωτοβουλίες, θέλει από εσένα να έχεις το πάνω χέρι, θα ακολουθήσει, προτιμά ήρεμους ρυθμούς, πριν δώσει κωλαράκι και παρουσιάσει την άλλη της πλευρά.

Τζελ και είσοδος στο στενό της κωλαράκι, για κάποιον περίεργο λόγο προτιμούσε από πίσω, στάσεις όποια θέλεις σε όποιο τέμπο θέλεις, δε θα δυσανασχετήσει πουθενά. Όλη την ώρα με το χαμόγελο, το βλέμμα της πετούσε σπίθες, παίζει με το μουνάκι άμα λάχει, θα ξεχαστεί και θα αφεθεί για μερικά ουρλιαχτά.

Σε κάθε αλλαγή στάσης θα ανοίξει το κωλαράκι της να θαυμάσεις το gape και να διευκολύνει την διείσδυση, αφού πρώτα έχει δώσει οδηγία για ανανέωση τζελ. Δεν παρουσιάστηκε η παραμικρή δυσκολία, ανεβάζει στροφές και έχει αντοχές. Η έκπληξη ότι μαζί με την διείσδυση μπορούσε και δάχτυλο, στον κώλο της πάντα, δε θα το πρότεινα όμως σε κανέναν.

Δεν έμενε αρκετός χρόνος, προσφέρει μασάζ , κάπως άγαρμπο. Θα ξαπλώσει στο τέλος και επιμένει να κρατάει το κωλαράκι ανοιχτό, να χαζεύεις την τρυπούλα της που άνοιξε για τα καλά. Λεφτά στο τέλος με κάπως αστείο τρόπο, έδειξε άλλη μια πλευρά του χαρακτήρα της, άσχημη μεν αλλά τώρα που η πράξη τελείωσε, εις το επανιδείν.

Το κορίτσι είναι χαμογελαστό και ευγενικό, έχει συμπεριφορά που ξεγελά, φαίνεται άπειρο ενώ δεν είναι, της λείπει η πουτανιά του επαγγέλματος, ίσως και όχι όμως, και σε αυτά τα λεφτά θα περίμενες καλύτερο παρουσιαστικό ή καλύτερη συμμετοχή. Ίσως όμως και να την πέτυχα σε κακή στιγμή, κουρασμένη, και δεν μπόρεσε να ξεδιπλώσει τις πραγματικές της δυνατότητες, μιας και ήταν συνεχώς κλεισμένη, όμως το ότι ήταν μονίμως με το χαμόγελο, δεν δυσανασχέτησε πουθενά και δίνει με χαρά κωλαράκι, την τιμά.

Στο value for money δεν τα πάει καθόλου καλά, αν είχε πιο όμορφο σώμα ή είχε σε χαμηλότερη τιμή το πρωκτικό, θα ήταν καλύτερη περίπτωση. Επί του παρόντος όμως το παρουσιαστικό της και η συμμετοχή δεν δικαιολογεί αυτή την τιμή.

Αν θα την έβλεπα πάλι; Όχι, από τη στιγμή που υπάρχουν κορίτσια σε χαμηλότερη τιμή με πιο ενεργή συμμετοχή.

Φωτογραφίες θα μπορούσαν να είναι ελαφρώς επεξεργασμένες γιατί στο πρόσωπο είναι αρκετά κοντά, όμως μπορεί να είναι παλιές, από την εποχή που ήταν πιο αδύνατη.

Β.Μ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 30, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
250€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
124
Likes:
31.981
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, THV, TOMCRUISE και 28 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Σεπτεμβρίου, 2023
Μέ ἄλλα λόγια. Γιά τὰ ἀρχίδια! Νά μᾶς λείπη.... Κάνει λίγα πράγματα καί ὄχι πολύ καλά ἐνῶ δέν ἔχει καί καλή ἐμφάνιση.... Μέ αὐτά ποὺ διάβασα ἡ βαθμολογία σου εἶναι ἐπιεικής... ΠΟΛΥ ἐπιεικής!
review reaction 1 review reaction 3 pavlaras21, linear, bigmountain89 και 1 ακόμα μέλος
01 Σεπτεμβρίου, 2023
Κάτι τέτοιες κάποτε τις παιρναμε (με αναλ) με 25.000 δρχ.
review reaction 3 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2