Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 6 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πολυ περιποιημενο μιλφακι με εμφανιση οπως στις φωτογραφιες και ωραια ενισχυμενα βυζια τα οποια ειναι καλα και στην αισθηση.
Στην επικοινωνια δεν ειναι οτι καλυτερο… η μαλλον δεν αξιζει να πεις πολλα, θα περιμενεις και θα μπερδευτεις με τις απαντησεις της στα αγγλικα.
Με μια βαθια ανασα το ξεπερασα και με το χαμογελακι της οι σκεψεις μου περασανε κατευθειαν στο σεξουαλικο. Δεν ειναι απο αυτες που φιλανε με γλωσσα αλλα και τα επιφανειακα της φιλια δειχνανε συναισθημα, τα εδωσε απαλα και οχι πεταχτα.
Με αφησε να χουφτωσω και να γλειφω με την ανεση μου και απεριοριστα ολο το κορμι της και ειδικα στο μουνι που το ειχε και ομορφο εκανα το καλυτερο μου γλειφομουνι για φετος. Ολες μου οι προσπαθειες πιασανε τοπο και μου εκανε ενα τσιμπουκι με πολυ μερακι, χωρις δοντια και με κοιταγμα στα ματια. Απο εκεινη την στιγμη ενιωσα λες και ειμαι ο γκομενος της και συνεχισα στο σεξ με αυτο κατα νου.
Στηνεται καλα στις συνηθησμενες στασεις και εχει πολυ ωραιο κολαρακο να κοιτας στα τεσσερα. Το κεφαλι το κραταει χαμηλα στο στρωμα και βγαζει ωραιους ηχους απο το στομα. Σαν αισθηση το μουνακι υπεροχο οπως και στην εμφανιση. Δεν την πιεσα πολυ αλλα ενα αρκετα παθιασμενο γαμησι το εφαγε και το ευχαριστηθηκε. Καμια δυσκολια δεν προεκυψε και γενικα δεν την λες και ευαισθητη.
Στον δευτερο γυρο ειχαμε μικρη πτωση στις επιδοσεις αλλα ανεκτη, ισως λογο του οτι εχυσε στον πρωτο γυρο... υποθετω δηλαδη....
Εχυσα για δευτερη φορα πανω στον κωλο της και αποχαιρετιστηκαμε ευχαριστημενοι και οι δυο πλευρες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 29, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή