Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 17 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Λίγο πριν το 15αυγουστο είχα καύλες και λεφτα οπότε είπα να δοκιμάσω κάτι πέρα απο τα στανταράκια μου. Η συγκεκριμένη λόγω των καλων κριτικών και φωτογραφιών μου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον. Έκλεισα στο χώρο της, στο γνωστό χώρο στο κέντρο, μια ωρίτσα και πήγα καυλωμένος μετά τη δουλειά. Πήγα να χτυπήσω την πόρτα και την είδα ελαφρώς ανοιχτη, την ανοιγω φουλ και την βλέπω να κάνει μπάνιο και να με προσκαλεί μέσα στο ντους. Έπαθα ένα μικρό σοκ γιατι δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό και βέβαια το σώμα. Σώμα θεάς. ΒΥΖΑΡΕΣ (αν και πλαστικές πολύ καλή δουλειά), κωλάρα και μέση δαχτυλίδι. Το πρόσωπο με χάλασε λίγο λόγω των παρεμβάσεων, ψεύτικες βλεφαρίδες και υπερβολικό υαλουρονικό στα χείλια. Την άλλαζαν απο τις φωτογραφίες αλλά θα έλεγα είναι η ιδια κοπέλα.
Βγάζω τα ρούχα μου και ορμάω στο μπάνιο να με καθαρίσει όπως θέλει αυτή. Τρελό φάσωμα στο μπάνιο, γλωσσόφιλα και πολύ τρίψιμο.
Με είχε καυλώσει πάρα πολυ και με πήγε στο κρεβάτι. Εκεί ξεκίνησε ένα βασανιστικά αργό γλείψιμο. Πραγματικά η πιο αργή πίπα που μου έχουν πάρει. Έδωσε τρομερή περιποίηση στις μπάλες και στην γύρω περιοχή (με το ανάλογο αντίτιμο) και πραγματικά με είχε τρελάνει. Είχα καύλες απο πριν αλλά με είχε σε ένα σημειο που ένιωθα θα εκραγώ. Πραγματικά δεν πρόλαβα καν να γαμήσω, τελείωσα στα βυζια της αλλά με τόση δύναμη που έπεσαν λίγα στα μαλλιά της και τα σεντόνια της.
Μου παραπονέθηκε γιατί είχε στρώσει μόλις νέα σεντόνια και κάναμε λίγη πλάκα. Φάνηκε μορφωμένη, πολύ καλή επικοινωνία χωρίς translator όπως με τις περισσότερες. Ήξερε τι ήθελε, μου έλεγε πως γουστάρει τους μεγαλύτερους γιατί οι νέοι γαμάνε σαν άλογα, δυνατά και βιαστικά. Οπότε την προτείνω σε όλους τους παππούληδες που θέλουν να περάσουν καλά.
Ετοιμάστηκα για 2ο γύρο, ξαναπόλαυσα την βασανιστική πιπάρα της για ώρα για να με κάνει ντούρο και ετοιμάστηκα για γαμήσι. Εκεί όμως ξεκινάνε οι δυσάρεστες εκπλήξεις. Για κάποιο λόγο, δυσκολευόταν πολύ να με πάρει μέσα της. Δεν μπορούσε αυτή από πάνω, ούτε στα 4. Λίγο ιεραποστολικό που όμως δεν άντεξε πολύ. Δεν μου έχει ξανατύχει κοπέλα να μην μπορεί τόσο πολύ. Δεν ταιριάζαμε ανατομικά μάλλον ή ήταν κουρασμένη γιατί ήταν στο τέλος του τουρ της. Όπως και να χει μου χάλασε την μέχρι τότε τρομερή εμπειρία μου και με τελείωσε με πίπα καθώς τελείωνε και ο χρόνος μας.
Της έδωσα τα λεφτά και έφυγα. Μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση καθώς πέρασα καλά αλλά νιώθω θα μπορούσα να έχω περάσει καλύτερα. Ήθελα να γαμήσω περισσότερο και πιο σκληρά καθώς μου έβγαζε γούστα. Αν γυρίσει θα το σκεφτώ να την ξαναπάρω

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα