Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 28 10
Call-Girls
86774
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Η συνάντηση έγινε στο προηγούμενο τουρ της, όταν η τιμή ήταν στα €150 την ώρα.
Εγιναν 2 συναντήσεις, 1 της 1 ώρας σε outcall και άλλη μια της 1:30 ώρας στον χώρο της.
Το πρώτο έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο της Γλυφάδας και με το που άνοιξε η πόρτα ήταν τρομερά ευχάριστη παρουσία, πανέμορφη με διάθεση για παιχνίδια. Ξεντύθηκε και είδα και την σωματαρα της που ταίριαζε με το πρόσωπο μοντέλου που έχει. Πολύ καλό στοματικό και δεχόταν δάχτυλα στην τρύπα και γλωσσόφιλα!
Στο σεξ είχε τρομερή συμμετοχή και ανταποκρινόταν ευχάριστα σε εναλλαγές στάσεων και στροφών. Παίχτηκαν 2 γύροι πολύ ευχάριστα και είπα ότι θα την συναντούσα ξανά.
Οπότε προς το τέλος του τουρ της έκλεισα 1:30 ώρα στον χώρο της.
Ενώ είχα φτάσει 20’ νωρίτερα και περίμενα αριθμό δωματίου, μου λέει η τηλεφωνήτρια ότι θα αργήσει 10’. Λέω οκ σιγά δεν υπάρχει θέμα. Τα 10’ έγιναν σχεδόν 30’ αλλά περίμενα γιατί πρώτον λέω θα έχει άργησε από τα προηγούμενα ραντεβού και δεύτερον ήθελα να την δω πάλι.
Τέλος πάντων παίρνω αριθμό, ανεβαίνω πάνω, χτυπάω πόρτα και ανοίγει η Alicia με ένα βλέμμα λίγο περίεργο. Με θυμάται, μπαίνω μέσα και μύριζε το δωμάτιο μπαφο! Τρώω την πρώτη ξενερα γιατί εγώ ήμουν κάτω και αυτή πάνω έκανε το τσιγαριλίκι της, λέω δώσε τοπο στην οργή θα περάσεις καλά. Μπάνιο και έξω και αρχίζει εάν τυπικό τσιμπουκι, πάω να βάλω δάχτυλο, μου λέει όχι και της λέω στο προηγούμενο σου είχα βάλει 2 δάχτυλα, τώρα γιατί όχι; Και λέει έχεις νύχια και με πονάς, ενώ δεν είχα. Γενικά πολύ τυπικά και καμία σχέση με την πρώτη συνάντηση. Λόγω του ότι θα πλήρωνα 1:30 ώρα, ειπα να κατσω και να παίξω 2 γύρους μαζί της και να φύγω.
Προς το τέλος μου είπε ότι θα σταματήσει σήμερα, γιατί έχει τρομερούς πόνους στην κοιλιά της και οτι έκανε μπαφο για να ξεχάσει τον πόνο. Τώρα εάν λέει αλήθεια ή όχι δεν ξέρω αλλά αυτό είπε σαν δικαιολογία. Της ειπα ότι αυτό πρέπει να ενημερώνει απο πριν το γραφείο γιατί πρέπει να το ξέρουμε απο πριν εάν θα μπορέσεις να κάνει τα ραντεβού ή όχι γιατί η διαφορά φάνηκε με το προηγούμενο και ότι δεν έμεινα το ίδιο ευχαριστημένος.
Τώρα είδα ότι το ανέβασε το κασέ σε €170 και λόγο του ότι μου άφησε άσχημη γεύση στο τέλος, θεωρώ πως δεν τα αξίζει. Ίσως να δοκιμάσω πάλι μαζί της στο 30’ αλλά και αυτό το σκέφτομαι.
Γενικά είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα αλλά στο θέμα υπηρεσιών θα βρεις πολύ καλύτερες με ίδια ή λιγότερα λεφτά. Στο θέμα εμφάνισης όχι και το ξέρει πολύ καλά και η ίδια.
Αυτά και ελπιζω να σας βοήθησα λίγο.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 22, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Συγνωμη αλλα η συγκεκριμενη θελει το χρονο της , τα κολπα της ,δεν ειναι για 30.
Γενικα δεν ειναι για 170€ οταν αλλα μπαζα παιρνουν 150-160.
Θυμιζει λιγο παλιο καλο εσκορτ.
Αναρωτιέμαι ακόμα γιατί να μου το κάνει αυτό ???
Επίσης τώρα διαβάζω ότι δεν φιλάει καν. Οκ δεν είπαμε να κάνουμε σεξ λες και είναι γκομενα μας, αλλά όταν απαιτείς τέτοια ποσά πρέπει να δίνεις το κάτι παραπάνω. Το να είσαι μουναρα δεν μου λέει κάτι.
Στον 2ο μήνα και μετά άρχισε να καίγεται και σε αυτό φταίει το γραφείο και μόνο. Γιατί καίνε τη σημαία τους, βουλιάζουν τη ναυαρχίδα τους.
Η Alicia ειναι μουναρα και προσφερει υπηρεσιες τοπ. Ισως οχι σε ολους , αλλα και αυτο ειναι μες το παιχνιδι.
Ναι τις πρώτες εβδομάδες ήταν φωτιά! Αλλά όπως όλες οι φωτιές, κάποια στιγμή σβήνουν. Ελπιζω να πάρει ξανα μπροστά γιατί είχε τρομερό potential!