Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 20 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ημερομηνία ενδεικτική και πάλι.. ραντεβού με το κορίτσι στο Μοσχάτο προς ξημερώματα.. Σκάει το μωρό, τούμπανο ψηλή με κωλάρα και βυζαρες..Αγριο πρόσωπο όχι άσχημο όμως, τσοντε θα έλεγα..Μόλις την είδα την κατάλαβα καθώς είχε παίξει σε κάποιες ταινιες..Τότε ήταν που κάυλωσα ακόμα περισσότερο γιατί την είχα άχτι..Πολύ καλή πίπα, τον καταπίνει και στον σηκώνει σε χρόνο dt.. Μετά πέρασμα 69 που έγλυφα και τις 2 τρυπούλες οι οποίες φυσικά ήταν πεντακάθαρες..Φιλιά με γλώσσα στο φουλ και γενικά πολύ τοντέ η όλη φάση, τέλειωσα μί φορά γρήγορα στα 4 αλλά δεν παίχτηκε τίποτε άλλο την υπόλοιπη ώρα.. Αυτό με χάλασε πολύ γιατί αν και πέρασα καλά το πτώτο μισάωρο μετά τίποτα..Πολύ μπλα μπλα, τσιγάρο και τίποτε άλλο..Αφού βαρέθηκα να περιμένω κίνηση την πλησιάζω, της πιάνω το κώλο και μου λέει δεν έχουμε άλλο χρόνο παρά 10 λεπτά και με ρωτάει αν θέλω να με γλύψει..Της λέω οκ και με το που ξεκινάει δεν περνάνε 15 δευτερόλεπτα και χτυπάει τηλ από το γραφείο..Πέρασε η ώρα λέει πρέπει να φύγω, στη χρωστάω μου λέει.. Οπως είπα δυνατό μ@@νί αλλά τρώει χρόνο και έφυγε σίγουρα νωρίτερα..Εγω δεν θα ξανά πάρω..Το γραφείο όπως πάντα εξαιρετικό..Για μένα το καλύτερο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 10, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σεβαστός
10
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, mancunian1986, hornyasfuck και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Αυγούστου, 2023
Έχουμε κάποιο λινκ από ταινίες της;
review reaction 1 hornyasfuck
30 Αυγούστου, 2023
Το γραφείο δυστυχώς το εχεί κάνει καθεστώς να χτυπάει επίμονα τηλέφωνα ένα ολόκληρο τέταρτο πριν το τέλος του χρόνου. Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Η κατάσταση. Από εμένα έφαγαν μαύρο εδώ και καιρό. Όταν σας το κάνουν αυτό τηλέφωνο αμέσως για να ξέρουν τι ανοησία έκαναν και μετά μαύρισμα κανονικά. Μόνο όταν χάνουν λεφτά καταλαβαίνουν.
review reaction 1 srek7, matrix21, hornyasfuck
30 Αυγούστου, 2023
Το γραφείο όμως πηρε τηλ...
M
mitroglou
review reaction 1 srek7, hornyasfuck
30 Αυγούστου, 2023
έχει κάνει πλαστική στη μύτη (ενδεχομένως έχει πειράξει και τα χείλια ) με αποτέλεσμα να μην έχει καμία σχέση η τωρινή της εικόνα με αυτή στις τσόντες ( κυριολεκτικά άλλως άνθρωπος ) οπότε μην περιμένετε να δείτε αυτήν στις τσόντες ( είναι καλύτερη τώρα)
review reaction 1 review reaction 3 gnnakos, hornyasfuck
30 Αυγούστου, 2023
Δυνατό;;;; μήπως εννοείς χοντρή;;;;
review reaction 3 hornyasfuck
30 Αυγούστου, 2023
Που αλλου εχει piercing εκτος απο τα μουνοχειλα...μπορεις να μου πεις σε παρακαλω στην γλωσσα εχει?
review reaction 1 hornyasfuck
30 Αυγούστου, 2023
Κατι πρέπει να γινει με το τηλέφωνο.Τι θα πει 15 λεπτά πριν;Το δευτερο ντουζ πρεπει να ειναι εκτος της 1 ωρας.Να ξεκιναει στα 50-55 λεπτα.Ας κανει δηλαδη 1ωρα και 10 ή 15 λεπτα,τι εγινε,χαλασε ο κοσμος;
Και κατι ακομα.Αφου κανεις δευτερο ντουζ φευγοντας απο εμενα,γιατι οταν πηγαινεις στον επομενο 10 λεπτα αποσταση ξανακανεις;Για να φας κανενα 20 λεπτο ακομα;Τα ντουζ πληρωνουμε δηλαδη;
review reaction 1 Eros82, maradona7, stefan sal και 5 άλλα μέλη
31 Αυγούστου, 2023
Τι χόντρή ρε φίλε, την έχεις δει την κοπέλα?? Οσο για το γραφείο μου έχει συμβεί ξανά αλλά η κοπέλα το είχε αγνοσήσει τότε.. Στο χέρι της κοπέλας είναι..Για μένα είναι φάουλ της κοπέλας και όχι του γραφείου..Θα πρέπει να κάθονται μέχρι τη λήξη της ώρας, ούτε λεπτό νωρίτερα..Οσο για τις ταινίες δεν μπορώ να αναφέρω ποια είναι, δεν ήθελε η κοπέλα οπότε πρέπει να το σεβαστώ..Οσοι την έχουν πάρει ξέρουν..
review reaction 1 Eros82
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8