Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 171 10
Call-Girls
547069
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Κατερίνα λοιπόν..Ισως από τα καλύτερα μωρά που κυκλοφορούν σαν ανεξάρτητες.. Είχαμε βρεθει λίγο μετά την έξαρση του κόβιτ γιατί θυμάμαι πως έπρεπε να κάνεις ράπιντ μπροστά της για να γίνει το ραντεβού ( βασικά εσύ το έπαιρνες αλλά αυτή στο έκανε ).. Εμφανισιακά τι να πω? Οτι βλέπεται, δεν υπάρχει το κορίτσι σωματάρα, κωλάρα, βυζάρα αλλά και μία χαρά πρόσωπο.. Αρκετά τατοο που εμένα γενικά μου αρέσουν..Δεν δυσκολέυτηκα ιδιαίτερα να κλείσω, 2-3 μνμτα κάνα δύο μέρες πριν..Στα του αγώνα επίσης πολύ δυνατή, τρομερή πίπα, πεντακάθαρη, ωραία στησίματα.. Παίχτηκαν 2 γύροι σε 1,5 ώρα με πολλές και διάφορες στάσεις αλλά αυτό το κωλί στα 4 είναι όνειρο.. Αν και έχει περάσει καιρός θυμάμαι τα πάντα, είχα περάσει τέλεια..Είναι επίσης πολύ ευγενική και ωραίο τυπάκι να πεις και δύο κουβέντες..Από τότε όμως βλέπω ότι η τιμή έχει ανέβαι στα ύψη.. Δεν λέω είναι τρομερό μ@@νι και με γαμάτες υπηρεσίες και τις κοστολογεί όσο θέλει ( εδώ κάτι μπάζα πλέον ζητάνε 100 ) αλλά από 190 που είχα δώσει για 1,5 ώρα, στα 200 από ότι βλέπω για 1, δεν ξέρω αν θα ακολουθήσω πάλι.. Αλλά και πάλι νομίζω πως είναι με διαφορά από τα καλύτερα που παίζουν εκεί έξω τα τελευταία χρόνια που ασχολούμαι με το σπορ..
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 22, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
190€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Αυγούστου, 2023
προ δυο ετων δε θυμαμε καλα καλά τι εφαγα , εσυ θυμασαι την Κατερινα 32 που πια ειναι 34;
ισοβιτης
30 Αυγούστου, 2023
Τύπε ισοβιτη ούτε ξερεις τι λες...
Διαγραμμένο μέλος 220472
31 Αυγούστου, 2023
Αν την είχες δοκιμάσει θα θυμόσουν κι εσύ φίλε ισοβίτη
SS
stefan sal
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3