Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 4 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Να ξεκαθαρίσω από την αρχή ότι η Μαργκό απέχει από τις φωτογραφίες, δεν θα τις έλεγα παραπλανητικές αλλά σε ότι αφορά περισσότερο το σώμα, αν περιμένεις να είναι όπως στις φωτογραφίες θα απογοητευτείς.
Το πρόσωπο είναι ακόμα καλό, παίζοντας ρόλο σε αυτό και η καλή διάθεση και η συμμετοχή στο σόσιαλ, είναι καλή για παρέα και ξέρει καλά αγγλικά.
Θα της συνιστούσα να προσέξει τα κιλά γιατί στο σώμα κάποιες περιοχές έχουν παραπάνω λίπος και δεν πρέπει να το αυξήσει και άλλο.
Γενικά όμως πολλά μπορεί να αλλάξει η καλή επικοινωνία και αυτό το σενάριο παίχτηκε μαζί της.
Πολύ ανεβασμένη η διάθεση της και αφοσιωμένη στο σκοπό της από την αρχή.
Όλες της οι υπηρεσίες σε gfe μήκος κύματος και η χημεία μας πολύ καλή, είχα ανάγκη από τέτοιες υπηρεσίες.
Τα φιλιά τα έδινε πολύ ωραία και μου έκανε μια αξιοπρεπέστατη πίπα που επαναλήφθηκε πριν τον δεύτερο γύρο με αναλλοίωτη όρεξη.
Δέχτηκε να την γαμήσω σε ότι στάση γούσταρα και έβλεπα να το ευχαριστιέται από πάνω.
Το μουνί της είχε κανονική αίσθηση και έβαλε μικρή ευτυχώς ποσότητα τζελ.
Στο διάλειμμα μου έγλειψε και τα αρχίδια εκτός από το καυλί και εγώ της ρούφηξα τα βυζιά μέχρι να κοκκινίσουνε.
Σαν σύνολο λόγω της εμφάνισης ήταν μια περίπτωση που δύσκολα θα επέλεγα για δεύτερη φορά εκτός και αν είχα και πάλι τόσο έντονη ανάγκη από gfe.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 27, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Προμότορας
267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, elpotero, Yagulas και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Αυγούστου, 2023
Αξιος για το ρουφηγμα των βυζιων μεχρι να κοκκινησουν. Με ενα βυζι στο στομα αρχιζει η ζωη μας.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1