Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 21 10
Call-Girls
61847
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επειδή τελευταία, έχω δει πολλές κριτικές για την εν λόγω κυρια, να πω και εγώ την εμπειρία μου.
Η ημερομηνία καθαρά ενδεικτική γιατί έγινε κάποια στιγμή πέρσι.
Την είχα σταμπάρει από παλιότερα γιατί με τις φωτογραφίας της είχα πάθει πλάκα, αλλά επειδή την έχω πατήσει στο παρελθόν έτσι διάλεξα το 30’ στον χώρο της. Εμφάνιση 90% όπως οι φωτογραφίες με λίγο λιγότερη λάμψη αλλά σωματαρα. Στα του σεξ του 30’ ήταν καλή αλλά και λίγο διεκπεραιωτική αλλά δεν έφυγα δυσαρεστημένος και ειπα να την ξαναπάρω για 1 ώρα, μετά από κάποιες μέρες. Και εκεί έκανα το λάθος.
Ενώ έχει σωματαρα και προσωπαρα τα υπόλοιπα τα κάνει πολυ διεκπεραιωτικά. Σεξ καμία πρωτοβουλία και μερικές φορές έδειχνε σα να βαριέται. Καλά για φιλιά ούτε για αστείο, με το ζόρι δέχτηκε φιλί πεταχτώ στα χείλια πάνω στο σεξ.
Από ότι καταλαβαίνω το κάνει τύπου αρπαχτή κάθε τόσο, ενώ μένει μόνιμα στην Τουρκία πια.
Γενικά συστήνεται σε ανθρώπους που θέλουν κοπέλες μοντέλα και να μην παίρνουν πρωτοβουλίες στο σεξ.
Εγώ στο 30’ την ευχαριστήθηκα, στην μια ώρα έκλαψα τα λεφτά μου.
Καλή συνέχεια!
Η ημερομηνία καθαρά ενδεικτική γιατί έγινε κάποια στιγμή πέρσι.
Την είχα σταμπάρει από παλιότερα γιατί με τις φωτογραφίας της είχα πάθει πλάκα, αλλά επειδή την έχω πατήσει στο παρελθόν έτσι διάλεξα το 30’ στον χώρο της. Εμφάνιση 90% όπως οι φωτογραφίες με λίγο λιγότερη λάμψη αλλά σωματαρα. Στα του σεξ του 30’ ήταν καλή αλλά και λίγο διεκπεραιωτική αλλά δεν έφυγα δυσαρεστημένος και ειπα να την ξαναπάρω για 1 ώρα, μετά από κάποιες μέρες. Και εκεί έκανα το λάθος.
Ενώ έχει σωματαρα και προσωπαρα τα υπόλοιπα τα κάνει πολυ διεκπεραιωτικά. Σεξ καμία πρωτοβουλία και μερικές φορές έδειχνε σα να βαριέται. Καλά για φιλιά ούτε για αστείο, με το ζόρι δέχτηκε φιλί πεταχτώ στα χείλια πάνω στο σεξ.
Από ότι καταλαβαίνω το κάνει τύπου αρπαχτή κάθε τόσο, ενώ μένει μόνιμα στην Τουρκία πια.
Γενικά συστήνεται σε ανθρώπους που θέλουν κοπέλες μοντέλα και να μην παίρνουν πρωτοβουλίες στο σεξ.
Εγώ στο 30’ την ευχαριστήθηκα, στην μια ώρα έκλαψα τα λεφτά μου.
Καλή συνέχεια!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 21, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Αυγούστου, 2023
Το στόμα δόντια συνάδελφε τα έφτιαξε ? Σε μένα ήρθε με στραβα δόντια στόμα , τα χείλια τα είχε φτιάξει με λεφτά .
peperBOY
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1