Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 2 10
Γενική βαθμολογία

4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Πεμπτη βραδυ συναντηση με τη σβετλανα.Κριιτικες ολες διθυραμβικες Λεω θα συναντησω τη σκαρλετ γιοχανσον της ρουμανιας. Ανοιγει η πορτα προσωπο πολυ μακρυα απο τις φωτο , σχεδον καμια σχεση. ΜΕ στελνει κατευθειαν για μπανιο. Βγαινω με περιμενει στο κρεβατι με τα εσωρουχα. Σωμα , σωματαρα τι να πουμε .Αρχισε να λεει κατι βλακειες για το καιρο κοιτωντας με με ενα πολυ επικριτικο ντεγκαβλε υφος . με τα πολλα μετα απο 5 λεπτα , αρχιζει να μ παιζει τ εργαλειο λεω αντε παμε . αρχιζωω να την γλυφω εκανε βογγητα σαν κασετα. βαζουμε καποτα την γαμαω λιγο ιεραποστολικο ιδια κασετα τ βογγητα. λεω καβαλησε με . σαν να γαμασ κουκλα . με τα πολλα ααρχισε ν μου λεει κατι βλακειες ε δεν ηθελα πολυ μου εγινε αλοιφη.το καταλαβαινει ξαπλωνει διπλα και αρχιζει ν λεει βλακειεσ ασχετεσ με σεξ .μετα απο λιγο την εβαλα ν μ πιπωσει . τελικα ηταν αεροπιπα οπως ειπε ο φιλοσ απο αθηνα .οταν της ειπα για cim Μου ειπε και καλα δεν τρωει μετα τισ 6 ( αστειο) . μετα απο 2-3 μπατσες στ κωλο στην αρχη μου ειπε μια βλακεια οτι δεν ειναι γατα για να την βαραω, σημειωτεον με πολυ λιγη δυναμη. στο τελος που καταλαβε οτι ειχα ξενερωσει μου ζητησει να της βαλω δαχτυλο ενω οταν της εγλυψα στ αρχη δεν μου αφησε να της βαλω δαχτυλο .επισης ηταν τερμα αξυριστη κατω.μαλλον βαρεθηκε απο τ πολυ πουτσα δεν ξερω... περαστικα μασ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 24, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια