Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 21 10
Call-Girls
61858
Γενική βαθμολογία
3.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
2.0
Εμφάνιση (σώμα)
3.0
Γενική συμπεριφορά
2.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
30 χρόνων , από κάποιο χωριό της ουκρανιας, άριστα τα αγγλικά της , μενει Τουρκία , είναι καθαρή , αλλά μιλάμε για Βλαχάρα που πιστεύει ότι ξέρει να γαμιεται, ούτε να φιλάει δεν ξέρει , οι κινήσεις της στο κρεβατι ότι ναι , ζήτησε τα λεφτα από πριν της λέω πάνω εκεί είναι , φέρτα μου λέει . επειδή έχω κόψει το άθλημα λόγω χρόνου αλλά κυρίως λόγω υπηρεσιών και λόγω αύξησης τιμής χωρίς να ανέβει κάτι άλλο , οπότε για μένα ένα μεγάλο Χ . Στο μισάωρο την έδιωξα,τα λεφτά της τα έδωσα όλα . πραγματικά κάτι σχολια από συναδέλφους είναι gtp . Αυτά και να γαμάτε ότι σας αξίζει όχι σαύρες.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 26, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Και μετά λες τους προηγούμενους ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΙΔΕΣ XAXAXA
Από ότι θυμάμαι έχει πολύ άσχημη οδοντοστοιχία.
Τόσο άσχημη που δεν μπορείς να την ξεχάσεις με τίποτα ...
Σωματάκι νορμάλ και τίποτα το ιδιαίτερο.
Δεν γνωρίζω αν πρόσφατα έφτιαξε τα δόντια της αλλά το πιο εύκολο στη σημερινή εποχή είναι να φτιάξεις δόντια και στήθος.
Παρόλο αυτά η βαθμολογία της κρίνεται ως πάρα πολύ αυστηρή.
εξαλλου μια μετρια γκομενα με φανταστικη συμπεριφορα ειναι χιλιες φορες προτιμοτερη απο μια μουναρα με κακη συμπεριφορα...
Υ.Γ.1. Δεν έχω "πάει" με την Τζούλια10.
Υ.Γ.2. Ηθοποιός Καναδή (Τζέσικα Παρέ - Jessica Paré) έχει τον ίδιο τύπο οδοντοστοιχίας.Δείτε φωτό της,πόσο την ασχημαίνουν (και την δυσκολεύουν στην ομιλία)
https://www.google.com/search?sca_esv=561127711&hl=el&sxsrf=AB5stBhgGaw0CaV1IoaXJ5ECmLKztWH96g:1693357126926&q=Jessica+Par%C3%A9&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ved=2ahUKEwjHzZzwloOBAxWwZ_EDHaanA0kQ0pQJegQIDRAB&biw=1280&bih=885&dpr=1