Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 26 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Αυτές τις μέρες οι γκάβλες έχουν χτυπήσει κόκκινο και μετά από την χτεσινη συνάντηση είχα κλείσει την Polina, κορίτσι με πολλές καλές κριτικές που δεν έβρισκα διαθέσιμη εδώ και μέρες, σήμερα όμως είχε κανονιστεί για νωρίς στον χώρο μου. Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της, ντυμένη με μαύρο φορεμα και γόβες. Πετίτ εμφάνιση, προσωπάκι συμπαθητικό, στρογγυλούτσικο. Δεν πίνει και δεν καπνίζει, μετά από τα αρχικά 5 λεπτά κουβέντας πάει για ντουζάκι και εμφανίζεται ενα όμορφο κορμάκι, ισως με 3 -4 κιλά παραπάνω αλλα αρμονικό με όμορφα βυζάκια 3αρια και ωραίο κωλαράκι με επιδερμίδα βελούδο! Αρχιζουμε τα γλωσσόφιλα, φιλάει πολύ όμορφα, συνεχίζουμε ενώ παίζω με το μουνάκι της και σε λίγο την βάζω να μου πάρει πιπα, η τεχνική της πολύ καλή οπότε την βάζω να με τελειώσει στο στόμα της (εξτρα 30 ευρω) τα οποία αφήνει να χυθούν πάνω στον πούτσο μου. Ντουζάκι και ριλαξ με κουβεντούλα, είναι ευχάριστο κορίτσι και πολύ συνειδητοποιημένο για τα χρόνια της. Αρχιζουμε τα γλωσσοφιλα, φιλια εκατέρωθεν στα σώματα μας και αρχίζει ο δεύτερος γύρος ιεραποστολικό και doggy και κατάθεση στο λάστιχο. Δεν την ζόρισα πολύ αλλα πιστεύω ότι αντέχει σε υψηλές στροφές, η ωρα που είχε μείνει κύλησε ωραία, πραγματικά εμπειρία GFE. Εν τέλει είναι μια γλυκια κοπέλα, όχι μοντέλα αλλα που θα σε κάνει να αισθανθείς άνετα, θα ανταποκριθεί άψογα και θα σε αφήσει με το χαμόγελο στα χείλη. Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται οτι το καλό σεξ είναι περισσότερο διάθεση και λιγότερο εμφάνιση!!!
Άτιμε Πούτιν με τέτοια όπλα στην φαρέτρα η Ρωσία δεν θα γονατισει ποτέ!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 26, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
260€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
24
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 eridon1877, THV, elpotero και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Αυγούστου, 2023
Επικοινωνια 9; Αρα την κατεχει καλα την αγγλικη;
review reaction 1 hornyasfuck, stylos79
27 Αυγούστου, 2023
Έχει σχέση με τις φώτο?
review reaction 1 hornyasfuck, stylos79
27 Αυγούστου, 2023
Για να απαντήσω στα σχόλια, αγγλικα μια χαρα!!! σε σχεση με φωτο βγάζεις πάντα ενα 20 τα 100 του φωτοσοπ και περιμένεις στρογγυλο πρόσωπο
review reaction 1 Δημητρηςς, hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3