Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 4 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετά από αρκετή σκέψη κατέληξα σε παρνοσταρικό ραντεβού με την Λούσι λόγο του ότι ήθελα κάτι να μου μείνει από το φετινό καλοκαίρι να θυμάμαι.
Η συνάντηση έγινε στον χώρο της παρόλο που ήθελα να την δω ντυμένη, απλά σκέφτηκα και το οικονομικό αλλά και να αποφύγω όλη την φασαρία. Με το που μπήκα ένιωσα το θετικό βάιμπ αυτής της γυναίκας, το χαμόγελο και η επαφή με τα μάτια με κάνανε να νιώσω δικός της πριν ακόμα μιλήσουμε. Μετά από μικρό τυπικό διάλογο και με μία καύλα στα μάτια και των δύο μας αρχίσαμε κάτι γλωσσόφιλα ονειρικά. Ευχαριστήθηκα από τον αυθορμητισμό της και την όρεξη της να φιλήσει, οι γλώσσες μας συναντήθηκαν με διάρκεια και παράλληλα τα χέρια μου χούφτωναν τον όμορφο πισινό της. Κουνούσε το κορμί της λες και έψαχνε να βολευτεί μέσα στα χέρια μου και τελικά όλα σταμάτησαν με ένα μουγκρητό ευχαρίστησης από το στόμα της.
Μετά από μερικά λεπτά βρέθηκα ξαπλωμένος στο κρεβάτι και μου έκανε ένα τσιμπούκι τόσο καλό που δεν ξέρω τι να πρωτογράψω αλλά πάνω από όλα έδωσε ξεχωριστή ευχαρίστηση στα αρχίδια μου. Το μουνί της ήταν όμορφο και καθαρό αλλά και το σημείο που έγλειψα περισσότερο πάνω της. Μου έπιασε το κεφάλι και με καθοδηγούσε πράγμα που με καύλωσε πάρα πολύ. Της έδωσε το ελεύθερο να με καβαλήσει στον πρώτο γύρο και το έκανε τόσο καλά που μέχρι να χύσω δεν έκανα απολύτως τίποτα. Στον δεύτερο γύρο παίχτηκαν πολλές εναλλαγές στάσεων στις οποίες έδωσε πραγματικά ρεσιτάλ ερμηνείας. Σαν σύνολο το gfe το διατήρησε από την αρχή μέχρι το τέλος και ένιωθα μέσα μου ότι γαμούσα μια διασημότητα.
Στο πισωκολλητό πήγε να γίνει κάπως σκληρή η φάση, γουστάρει να τον τρώει δυνατά και με ότι είχε προηγηθεί είχα τις καύλες μαζεμένες και έδωσα πόνο.
Τελικά ο στόχος επετεύχθη , ήταν ένα ραντεβού το οποίο δεν θα ξεχαστεί εύκολα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 24, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή