Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 19 10
Call-Girls 61950
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η συνάντηση με την Αλεξία ήταν όπως την περίμενα και μπορώ να πω ότι οι "συνάδελφοι" από κάτω έχουν δίκιο σε όλα.
Στην ώρα της πολύ όμορφα ντυμένη με γόβες, εφαρμοστό υφασμάτινο παντελόνι που τονιζε τον κώλο της και κοντό μπλουζάκι. Ότι βλέπετε στις φώτο θα πάρετε. Η μόνη διαφορά που βρήκα είναι ότι τα μαλλιά της είναι πιο κοντά (λεπτομέρειες).
Κατέβηκα στην είσοδο να της ανοίξω, συστηθήκαμε και άρχισε τα γλωσσοφιλα, τα οποία δεν σταμάτησαν μέχρι να μπούμε στο σπίτι αλλά και αφού μπήκαμε. Δεν χάσαμε καθόλου χρόνο. Ξε ντύθηκε ενώ φιλιομασταν με πάθος. Έβγαλε και δικά μου ρούχα. Με έπιασε από την τσαπου, με οδήγησε στον καναπέ, στήθηκε στα 4 και άρχισε μια υπέροχη πιπα. Προσπάθεια για dt, φτυσίματα, χωρίς καθόλου χέρι αλλά με φουλ eye contact όσο τσιμπουκωνε.
Μέσα από τα ρούχα φορούσε ένα πολύ ωραίο σετ πορτοκαλι εσώρουχα που τεριαζαν με το μαυρισμένο της σώμα.
Το πρόσωπό της το βρήκα πολύ όμορφο και γλυκό. Τα στυθακια υπέροχα. Στητά, πολύ καλά στην αφή με μεγάλες ρογες. Ο κωλος της ποίημα αν και έχει λίγο φλοιό. Κωλάρα για σφαλιαρες. Γενικά για τα γούστα μου κορμάρα.
Πήγαμε στην κρεβατοκαμαρα. Αν και δεν φρεσκαριστηκε μοσχοβολουσε, ήταν πεντακάθαρη από πάνω έως κάτω. Δέχτηκε 2 δάχτυλα μπροστά και ένα πίσω (για μερικά δεύτερα την ώρα που έχυνε ενώ την εγλυφα). Σεξ σε 2 στασεις. Στα 4 με κοιτούσε και έπαιζε με τη γλώσσα και τα χείλη. Κάπου κάπου έπαιζε το μουνακι της. Γενικά πολύ καλή συμμετοχή. Δυστυχώς έλιωσα στον ιδρώτα, όπου πάρα τις φιλότιμες προσπάθειες από μέρους της είχαμε πτώση. Επιστροφή στον καναπέ. Λίγη κουβέντα (μιλάει καλά αγγλικά) και αρχίσαμε τα γλωσσοφιλα. Παράλληλα έπαιζα με τα στηθακια της και το μουνακι της. Δεκτική σε όλα. Έρχετε πάνω από την τσαπου μου, την φτύνει, την παίζει λίγο και ήμουν έτοιμος. Αυτή την φορά την πίεσα πάρα πολύ γιατί έπρεπε να τελειώσω πριν αρχίσω να σταζω πάλι ιδρώτα. Ενώ την έβλεπα ότι ζοριζόταν πολύ, δεν είπε κουβέντα και απλά περίμενε να τελειώσω. Μπάνιο μόνο εγώ και πάλι στον καναπέ.
Μας έμεναν 10-15 λεπτά και με ρώτησε αν μπορεί να καπνίσει. Την είπα εννοείται και έβγαλε έναν μπάφο. Ή δεν άκουσα να καπνίσει μπαφο ή ξέχασε να το αναφέρει. Ένοιωσα λίγο άβολα γιατί δεν έχω πιει ποτέ. Δεν της είπα κάτι και απλά αυτή συνέχισε με το τσιγάρο της και εγώ το δικό μου. Όσο καπνίζαμε έπαιζα το μουνακι της το οποίο έσταζε. Σβήνει μετά από λίγα λεπτά το τσιγάρο της, πιάνει το χέρι μου και με τα δύο της χέρια και χώνει με δύναμη 2 δάχτυλα μέσα της ψιθυρίζοντας : θέλω δάχτυλα βαθειά μέσα στο μουνι μου. Τα έβαλε τέρμα, δεν είχα άλλο. Τα κρατούσε μέσα της και έχυνε με αναστεναγμούς. Έγινα αμέσως πέτρα αλλά ο οδηγός ήταν αμείλικτος και μη γνωρίζοντας τι γινόταν επάνω έκανε κλήση.
Έκανε μπάνιο, ντύθηκε, πληρώθηκε και έφυγε.
Είναι μια γυναίκα μέσα στην καύλα, την όρεξη και το πάθος. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα θα πρότεινα σε όποιον την συναντήσει να το πάει ανάποδα. Πρώτα τσιγάρο και μετά σεξ. Να αναφέρω ακόμα ότι δεν πίνει αλκοόλ και έχει υπέροχο λείο δέρμα. Συγνώμη αν κούρασα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 22, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3.447
Πόντοι:
7.131
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, andronikos3, elpotero και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Αυγούστου, 2023
Δεν κούρασες καθόλου με την κριτική σου das379 και το καλύτερο σημείο είναι η τελευταία παράγραφος σου όπου γράφεις " πρώτα τσιγάρο και μετά σεξ"
Λογικό εφόσον ο μπαφος θα της φτιάξει την διάθεση οπότε η απόδοση θα είναι σε άλλο επίπεδο !
Πάντως και εσυ καλά τα πηγες …
review reaction 1 hornyasfuck, fatos1924, andronikos3 και 1 ακόμα μέλος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1