Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 195 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
ημερομηνια ενδεικτικη και επειδη η συναντηση ειναι παλια η κριτικη θα ειναι λιτη σε σχεση με αλλες κριτικες μου

ειναι οντως πολυ ωραια κοπελα και στο προσωπο και στο σωμα, αλλα εκλεβε στο σεξ πιο πολυ και απο τον αλη μπαμπα και τους 40 κλεφτες
ποιο το νοημα αν στηνει την λεκανη της και δεν μπορει να ευχαριστηθεις το σεξ? αυτος ειναι και ο λογος που δεν την ειδα ποτε και ουτε θα την ξαναεβλεπα

το δε παρτσουκλι της το σλουρπ μητε το ειδα, μητε το ακουσα. ενα απλο average στοματικο.
και για το τελος η φωνη, μου θυμισε την φωνη της Alikaki, με 2 λεξεις παιδικη χαζοβιολικη φωνη. δεκτο οτι σαν μη Ελληνιδα δεν θα μιλαει καλα Ελληνικα, αλλα η φωνη της ειναι ακρως αντιερωτικη.

γενικα απο τα πιο μετρια ραντεβου μου και δεν θα την ξαναδω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 01, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
dem
Ανώτερος
15
Πόντοι:
8.345
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, bixterious, maradona7 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Αυγούστου, 2023
Υπερβολικός σε προσδοκίες είσαι. Το Μαράκι είναι 8-9 σε όλα και δεκάρι στο κορμί
review reaction 3 hornyasfuck
25 Αυγούστου, 2023
μια τετοια κριτικη απο ενα τοσο εμπειρο μελος εχει μεγαλη βαρυτητα και πρεπει να την λαβουμε σοβαρα υποψη μας
Νασαι καλα που μας ενημερωσες
Σ
ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΤΗΣ
review reaction 1 hornyasfuck, dem
25 Αυγούστου, 2023
Καθόλου υπερβολικός δεν είμαι. Για εμένα κλέβει στο σεξ οπότε δεν πέρασα καλα. Για εμένα δεν 8-9 και 10αρι στο σώμα.
Επίσης από μια γρήγορη ματιά που έριξα γράφεις μόνο στο θέμα της, οπότε δνε σε λες και το ποιο αντικειμενικο μέλος...
dem
dem
review reaction 2 review reaction 1 hornyasfuck, The Metalhead
25 Αυγούστου, 2023
Συμφωνώ απόλυτα !!!
review reaction 1 hornyasfuck, dem
25 Αυγούστου, 2023
Σημερα κανενας δεν χαριζει λεφτα,η κοπέλα με ο,τι βλεπουμε(ξανθια ωραιο κορμι καλο πρόγραμμα κλπ) επρεπε να ειναι απο 150 εως 250.Το οτι ειναι 80 εμενα μου προκαλει σκεψεις.Δεν την εχω δει.Αμα τυχει και την δω θα πω την αποψη μου.Εδω 180 ζηταει η Ζηρα,τρομαρα της.
26 Αυγούστου, 2023
Σεβαστές οι απόψεις όλων, αλλά θέλω να πω, ότι σχεδόν καμιά γυναίκα, και πόσο μάλλον sex worker, δεν θα κάτσει να την ξεμουνιασει ο κάθε περαστικός, διακινδυνευοντας μια μητροραγια. Προσωπικά το 98% των παρτενέρ μου, ανήκαν σε αυτόν τον κανόνα. Εκτός ελαχίστων μαζοχιστριων και παραμυθιών στις τσόντες.
review reaction 1 review reaction 3 Trelogeros, hornyasfuck
28 Αυγούστου, 2023
Τό γνωστό σκηνικό γιά νά διασκεδἀζουμε!
28 Αυγούστου, 2023
οι περισσοτερες κοπελες που εχω συναντησει δεν κλεβουν στο σεξ

κλεβουν μονο οι κοπελες που κανουν 10 ραντεβου την ημερα ή καποιες που θελουν να βγαλουν ξεκουραστα το ραντεβου

4-5 τετοιες εχω συναντησει μονο σε 13 χρονια με cg
dem
dem
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, The Metalhead
21 Σεπτεμβρίου, 2023
Συμφωνώ και επαυξάνω !!!!! Όποιος έχει πάρει Αλεξία-ναταλι2-δημητρα και παλαιότερα Νάγια κλπ κλπ η Μαρία Μολδαβή είναι παιδικό πρόγραμμα Σάββατο πρωί στο σταρ!!!! Έλα τώρα!!!! Ποτε των ποτων
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9