Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 47 10
Call-Girls 111622
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Λοιπόν θα ομολογήσω ότι με την ημερομηνία τα έχω κάνει θάλασσα. Ήταν σίγουρα το 2022 αλλά δεν θυμάμαι εαν ήταν Σεπτέμβριο ή Νοέμβριο. Βέβαια λίγη σημασία έχει... οπότε στο δια ταύτα
Είμαι Ελλάδα για δουλεία και έχω μοναξιές. Πήρα τον μάγο για την Αριάνα αλλά δεν ήταν ελεύθερη και μου προτείνουν Francesca. Κλείνω για 1 ώρα με πρωκτικό, το οποίο η κοπέλα με ενημερώνει ότι συμπεριλαμβάνεται στην τιμή χωρίς εξτρα...... Γιούπιιι!
Δωμάτιο GLS Μοσχάτο και για καλή μου τύχη πήρα το δωμάτιο με τους πολλούς καθρέφτες. Μπανάκι και περιμένω.
Χτυπάει η πόρτα και μπαίνει μέσα η Francesca. Θεέ μου τί κορμί, τι πρόσωπο, τί μάτια. Ήρθε ντυμένη casual γιατί όπως είπε ήταν έξω με φίλη για χαλαρό ποτάκι αλλά ήταν ακριβώς όπως το ήθελα. Κάνει μπανάκι και βγαίνει έτοιμη για όλα.
Τρομερό στοματικό. Βαθύ και υγρό. Σεξ σε όλες τις στάσεις, με πολύ διάθεση και αποκορύφωμα να με καβαλάει και να με βάζει να βλέπω την κωλάρα της να ανεβοκατεβαίνει απο τον καθρέφτη. 2 εκτονώσεις πάνω στο σώμα της.
Το μόνο αρνητικό για εμένα ήταν οτι δεν δέχτηκε να κάνουμε πρωκτικό αλλά ήταν καλή σε όλα τα υπόλοιπα οπότε δεν μπορώ να πώ και πολλά. Λέω στον εαυτό μου ότι ίσως ήταν όντως έξω με φίλη, δεν υπολόγισε ότι θα δουλέψει και δεν είχε προετοιμαστεί... παραμυθιάζομαι.
Πέρασα πολύ ωραία και στο σοσιαλ κομμάτι όταν μου είπε για τα ταξίδια στο εξωτερικό, μου μίλησε λίγο γαλλικά αλλά και γενικά για την ζωή στην Αθήνα και τα μαγαζιά (μιας και δεν είμαι απο εδώ).
Σε γενικες γραμμές ήταν αρκετά δυνατή συνάντηση που θα ήταν τέλεια εάν κάναμε για πρωκτικό.
Για το γραφείο > είναι λίγο "επικίνδυνο" αυτό που όλα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή γιατί σε περιπτώσεις όπως αυτή ο πελάτης αισθάνεται ότι τον έκλεψαν.
Anyway κάποια στιγμή θα ήθελα να την δώ ξανά, ίσως σε ένα duo με την Αριάνα (που όπως μου είπε μια συναδελφός της (και μετράει να το ακούς απο ανταγωνιστή) είναι πολύ δυνατό).
Επειδή είμαι νέος σχολιαστής δεν μπορώ να βάλω πάνω απο 7*
Σε μερικές κατηγορίες θα έβαζα σίγουρα 10αρια (πρόσωπο, σώμα και συπεριφορά) με την επικοινωνία και την τιμή να μένουν λίγο πιο χαμηλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 30, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, elpotero, Pikatsou και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Αυγούστου, 2023
Νωρίς το θυμηθηκες
25 Αυγούστου, 2023
Μην παραμυθιαζεσαι....σε εκλεψε 50 ευρω τουλαχιστον.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2