Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 60 10
Call-Girls
169134
Γενική βαθμολογία
4.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Είναι από τις φορές που αναρωτιέμαι πώς γίνεται η δική μου εμπειρία να είναι τόσο χειρότερη από αυτήν αξιόλογων μελών εδώ μέσα. Να πω καταρχάς ότι όντως έχει προσεγμένη και περιποιημένη εμφάνιση και το σώμα της είναι εξαιρετικό για την ηλικία της. Και το πρόσωπό της μου άρεσε αρκετά. Η πίπα της είναι πολύ καλή ενώ έκανε και παιχνίδια με την ρώγα της στο πουτσοκέφαλο. Αποθέωση να σε τσιμπουκώνει με αυτές τις ματάρες. Έως εδώ όλα καλά. Το πρόβλημα ήταν ότι η γυναίκα δεν με άφηνε να μπω μέσα της ολόκληρος και έκανε διάφορες κινήσεις για να μην μπω. Ούτε στα τέσσερα δεν στήθηκε γιατί τον έχω λέει τεράστιο. Μακάρι για εμένα να ήταν αλήθεια αλλά φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Έχυσα με τα χίλια ζόρια με πίπα στο τέλος αφού είχα ξενερώσει εντελώς. Κι όμως, μου έσπασε τα αρχίδια μια γυναίκα που για πολλά χρόνια έχει κάνει τα πιο απίστευτα και άγρια ξεσκίσματα αλλά δεν μπορούσα να χωρέσω εγώ λες και είμαι ο Ρόκο Σιφρέντι και δεν το ξέρω. Κλείνοντας να ευχαριστήσω το γραφείο για άλλο ένα εύκολο και γρήγορο κλείσιμο του ραντεβού από πλευράς τους.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 13, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Εγώ προσωπικά και λόγω δουλείας εχω γνωισει στα 4 χρόνια 3 κοπέλες/ γυναίκες που ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ , την δουλειά πραγματικά, εδω στην πρωην μου ηρθαν 4 φορές γονείς να την πληρωσουν να πάει 1η φορά με οτο παιδι τους. Ο ένας μαλιστγα ΄'ηθελε να τον παιρνει η Τ σε βιντεοκλήση και να μας βλεπε να μου παιρνει πίπα φορώντας κάτι συγκκριμένο.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Επεσες σες λαθος ώρα , αλλά με την σωστή γυναίκα από οτι καταλαβα από τους παραπάνω.