Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 12 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Tην Andrea την επελεξα διότι ηθελα μια επιλογη χαμηλού ρίσκου καθως εχει ουκ ολίγες κριτικές. Η νεαρα εφτασε στον χωρο μου σωστα ντυμενη , με το χαμόγελο στα χειλη. Ολα ωραια και στη θεση τους.

Η κοπέλα είναι ότι βλεπετε στις φωτο μειον την γνωστη λαμψη των φωτο. Το σεξι κορίτσι της διπλανης πορτας με τα πονηρα ματακια οπως αναφερει και αλλος συναγωνιστης. Πολυ καλο κορμι με φυσικο στηθος ελαφρως χαλαρωμενο αλλα οχι ενοχλητικα, χωρις ταττου και πλαστικα.

Σοσιαλ με αποδεκτα αγγλικα , η κοπέλα σε κανει να νιωσεις ανετα απο την αρχη της συναντησης, δειγμα της εμπειρίας της στο χωρο. Δηλωσε 29 ετων απο Μολδαβια, μητερα ενος παιδιου. Εχει γραψει πολλα χιλιομετρα στην Ελλαδα και Λίβανο και της αρεσει πολυ εδω,οπως δηλωσε. Γενικα η κοπέλα ξέρει να συμπεριφερθει δεν τρωει χρόνο με μπούρδες και σαχλαμαρες και αυτο την κάνει καλη επιλογη και για long dates. Σημειωτεον καπνιζει και πινει αλκοολ.

Στον Αγώνα θα συμφωνησω με τους προηγούμενους συναγωνιστες. Η κοπέλα φιλάει καταπληκτικα, πιπα ρουμανικής σχολης με εμφαση στο κεφαλι και χωρις πολυ χερι, δεχεται περιποιηση με γλώσσα και γουσταρει αλλα δεν δεχεται με τίποτα δαχτυλα και στο λεει απο την αρχη. Στο σεξ με λιγο τζελ δεν εχει προβλημα με το μεγεθος και στις βασικες στασεις τα καταφερνει περιφημα ακόμα και σε δυνατούς ρυθμούς. Mου εκανε εντυπωση η δοτικότητα και η διαθεση να ακολούθησει τον παρτενερ της. Τελίωμα με πολυ καλο CIM και στους 2 γύρους.

Συνοψίζοντας η Andrea είναι μια εμπειρη GFE κοπέλα που μπορεί να ικανοποιήσει με ευκόλια τις απαιτήσεις του μεσου πελατη στηρίζόμενη στο ωραιο κορμι, στο αμεσο του χαρακτηρα της και στις πολυ καλες υπηρεσείες της. Must για αγαπούληδες! Φιλόδοξοι πορνοσταρ, σκληροι γαμιάδες και δαχτυλάκηδες ειδικα ας κοιταξουν αλλού.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 21, 2023
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
350€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτατος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
63
Likes:
17.897
Πόντοι:
17.785
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 BisexualWannabe, BIG_BIG_BEN, karamitros1972 και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού