Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 10 10
Call-Girls
35982
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Mε το γραφείο μια χαρά συνεννοηθήκαμε και η νεαρά μας στην ώρα της. Ψηλή κοπέλα με κορμί γεμάτο όσο πρέπει, όμορφο πρόσωπο με ασιατικά χαρακτηριστικά. Στηθάκια μικρά και στητά , ρόγα μεγάλη που της αρέσει να τις πιπιλάς. Από φιλιά στην αρχή διστακτικά αλλά εμφανίστηκε η γλώσσα της. Με την γλώσσα της επίσης επεξεργάστηκε εκτός από το πουλί μου αλλά και το υπόλοιπο κορμί μου. Η πίπα της κομμάτι ρηχή και ερασιτεχνική αλλά με πέρασμα διαρκείας από μπαλάκια. Από στάσεις στην αρχή με καβάλησε αφού έβαλε τζελάκι , καλή αίσθηση είχε όμως , απέφυγε τα βαθιά μπασίματα ώσπου να προσαρμοστεί με δεύτερη και τελευταία ιεραποστολικά με τέρμα τα πόδια ανοιχτά. Στο δεύτερο ημίχρονο επιστρέφοντας από το μπάνιο την βρήκα και μαλακιζόταν , κατευθείαν έβαλα την γλώσσα μου στο μουνάκι της , δάκτυλο μόνο απόξω και την έστησα στα 4 , τζελ δεν βάλαμε., αρκετά ανεβασμένο από ρυθμό ώσπου πάλι τελείωσα εντός μπαλονιού και εντός της. Μπανιαριστήκαμε , είπαμε δυο κουβέντες ωσότου να έρθει ο οδηγός της και καληνύχτα σας.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 23, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Με τη συμφωνια να δημοσιευτουν σε ολα τα αναλογα σαιτ.