Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 5 10
Call-Girls
35313
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Ενδεικτική ημερομηνία αλλά ήταν Μαίο/κοντα στο Πάσχα.
Όπως έγραψα και στην κριτική για Μαρίνα απο YourAngels, είχα ένα χάλια μήνα επαγγελματικά με ταξίδια και αποτυχίες και έφτασα Αθήνα με σκοπό ένα καλό ξέσκιμα. Μετά την φόλα Α με Μαρίνα λοιπόν ήθελα να ρεφάρω αλλά έπεσα πιο βαθεία στην τρύπα του λαγου.
Πήρα τον Μάγο και ρώτησα για τα γερά χαρτιά Αριάνα και Γιολάντα αλλά καμία δεν ήταν διαθέσιμη. Μου προτάθηκε "καυτό" duo με Βανέσα/Βίβιαν (δυστυχώς το σύστημα δεν με αφήνει να βάλω και την Βανέσα). Δεν είχα κάνει ποτέ και λέω γιατί όχι. Κλείνω για 1 ώρα. Πάω GLS Μοσχάτο, κλείνω δωμάτιο, κάνω μπανακι και περιμένω. Ακουω χτύπο στην πόρτα ανοίγω και τρώω την πρώτη ψυχρολουσία. Η Βανέσα δεν έχει καμία σχέση με την κοπέλα των φώτο (αρκετα έξτρα κιλά και χάλια ντύσιμο) απο την άλλη η Βίβιαν είναι αρκέτα δυνατή και σέξυ (αν και λιγο πιο τσουπωτή απ ότι μου αρέσει).
Χαιρετούρες, ζητάνε λεφτά μπροστά, μπαινουν για μπάνιο μαζί, κάνουν 15 λεπτά... ΟΚ.
Βγαίνουν και καθόμαστε και κοιτιόμαστε. Καμία πρωτοβουλία, καμία έμπνευση. Ρε κορίτσια έαν ήθελα τέτοια δεν θα καλούσα "επαγγελματίες" να τις χρυσοπληρώσω. Λίγα πράγματα στο σεξ, εγώ προσπάθησα να κάνω 1-2 στάσεις που είχα δει σε τσόντες αλλα λίγη ανταπόκριση. Τα κορίτσια με το ζόρι άγγιξαν η μία την άλλη. Με τα πολλά, τελείωσα την πρώτη φορά και βλέπω έχουν μείνει 30 λεπτά. Μπαινουμε όλοι για μπανακι και με 20 λεπτά ακόμα στο ρολόι λέω προλαβαίνουμε άλλη μία φορά, με την Βανέσα να λέει δυστυχώς ο χρόνος μας τελειώνει. Ξενερώνω και άντι να σηκωθώ να φύγω, επειδή έχω τρελές γκαύλες ρωτάω για άλλο ένα μισάωρο. Τα λεφτά στο χέρι ξανά και φυσικά χωρίς καμία έκπληξη η ίδια σούπα.
450 ευρώ έκαναν φτερά με εμένα να τα κλαίω. Έχω την εντύπωση πως τότε ήταν οι πρώτες μέρες της Βίβιαν στην δουλειά και φαινόταν αρκετά. Μάλιστα αν δεν κάνω λάθος τότε έκανε μονο duo.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναδώ καμία απο τις 2 κοπέλες.
Όπως έγραψα και στην κριτική για Μαρίνα απο YourAngels, είχα ένα χάλια μήνα επαγγελματικά με ταξίδια και αποτυχίες και έφτασα Αθήνα με σκοπό ένα καλό ξέσκιμα. Μετά την φόλα Α με Μαρίνα λοιπόν ήθελα να ρεφάρω αλλά έπεσα πιο βαθεία στην τρύπα του λαγου.
Πήρα τον Μάγο και ρώτησα για τα γερά χαρτιά Αριάνα και Γιολάντα αλλά καμία δεν ήταν διαθέσιμη. Μου προτάθηκε "καυτό" duo με Βανέσα/Βίβιαν (δυστυχώς το σύστημα δεν με αφήνει να βάλω και την Βανέσα). Δεν είχα κάνει ποτέ και λέω γιατί όχι. Κλείνω για 1 ώρα. Πάω GLS Μοσχάτο, κλείνω δωμάτιο, κάνω μπανακι και περιμένω. Ακουω χτύπο στην πόρτα ανοίγω και τρώω την πρώτη ψυχρολουσία. Η Βανέσα δεν έχει καμία σχέση με την κοπέλα των φώτο (αρκετα έξτρα κιλά και χάλια ντύσιμο) απο την άλλη η Βίβιαν είναι αρκέτα δυνατή και σέξυ (αν και λιγο πιο τσουπωτή απ ότι μου αρέσει).
Χαιρετούρες, ζητάνε λεφτά μπροστά, μπαινουν για μπάνιο μαζί, κάνουν 15 λεπτά... ΟΚ.
Βγαίνουν και καθόμαστε και κοιτιόμαστε. Καμία πρωτοβουλία, καμία έμπνευση. Ρε κορίτσια έαν ήθελα τέτοια δεν θα καλούσα "επαγγελματίες" να τις χρυσοπληρώσω. Λίγα πράγματα στο σεξ, εγώ προσπάθησα να κάνω 1-2 στάσεις που είχα δει σε τσόντες αλλα λίγη ανταπόκριση. Τα κορίτσια με το ζόρι άγγιξαν η μία την άλλη. Με τα πολλά, τελείωσα την πρώτη φορά και βλέπω έχουν μείνει 30 λεπτά. Μπαινουμε όλοι για μπανακι και με 20 λεπτά ακόμα στο ρολόι λέω προλαβαίνουμε άλλη μία φορά, με την Βανέσα να λέει δυστυχώς ο χρόνος μας τελειώνει. Ξενερώνω και άντι να σηκωθώ να φύγω, επειδή έχω τρελές γκαύλες ρωτάω για άλλο ένα μισάωρο. Τα λεφτά στο χέρι ξανά και φυσικά χωρίς καμία έκπληξη η ίδια σούπα.
450 ευρώ έκαναν φτερά με εμένα να τα κλαίω. Έχω την εντύπωση πως τότε ήταν οι πρώτες μέρες της Βίβιαν στην δουλειά και φαινόταν αρκετά. Μάλιστα αν δεν κάνω λάθος τότε έκανε μονο duo.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναδώ καμία απο τις 2 κοπέλες.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 02, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
450€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Κανονικά έπρεπε μόλις σου είπε αυτό ότι ο χρόνος τελείωσε να ζητήσεις το αντίστοιχο ποσο πίσω και να τις διώξεις...
Έπειτα αν δεν το έκανες αυτό έδωσες αλλά 150 σε ένα duo που από ότι λες ήταν χάλια η έστω εκείνη τη μέρα γιατί άνθρωποι είναι και αυτές αντί να δοκιμάσεις με 150 άλλο εσκορτ έστω και φόλα να ήταν δεν θα εχανες κάτι...
Εννοείτε μαύρο σε οποίες με 20 λεπτά ενώ είχαν κάνει 25 λεπτά σύνολο μπάνιο λένε ότι δεν υπάρχει χρόνος ενώ ειναι duo και παίρνουν και 300
Από την άλλη αυτός είναι ο σκοπός του site.. να ρίχνουμε ένα μάτι πριν και μια κριτική μετά!
Όπως όλοι μας από καιρό σε καιρο.. έφαγες και πλήρωσες την φόλα. Καλή επιτυχία στα επόμενα και να σβήσει σύντομα η κακη εμπειρία.
Την επόμενη φορά να περνάτε σωστές πληροφορίες…
@hornyasfuck o γάμος ήταν η Αριάδνη Σιρίνα. θα γράψω κριτική σύντομα. Απλά επειδή είμαι νέος στο site δεν θέλω να μπουνε 7αρια γιατί τα τίμισε τα λεφτά και ήταν αστέρι.
@mitroglou ξεκάθαρα εγώ φταίω. Είμαι σχετικά καινούργιος στο άθλημα και κάνω βλακείες.