Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 87 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ημερομηνία ενδεικτική, για τον απλούστατο λόγο ότι την έχω συναντήσει πάρα πολλές φορές τα τελευταία τρία χρόνια. Η κοπέλα είναι λες και κανείς έρωτα με την γκόμενα σου, όσο πιο καυλωμένος είσαι να ξεσκιστείτε τόσο θα συμμετέχει από μόνη της θαύματα δε μπορεί να κάνει. Είναι μια όμορφη κοπέλα περασμένα 30, για τα δικά μου γούστα οι αναλογίες τις είναι ιδανικές. Του μουνάκι της δεν χορταίνεις απλά να το πιάνεις να το γλύφεις να το δαχτυλώνεις, οριακά να χώνεις όλη σου τη γροθιά μέσα, απλά θες να το παραβιάζει να το κακοποιείς και να σταματάς μόλις την βλέπεις να σπάει (γιατί μετά πονάει θέλει λίγο χρόνο να ηρεμήσει θα το καταλάβεις). Προσωπικά δεν είμαι του προκτικού, αλλά τον τελευταίο καιρό που παρατηρώ παλιά βιντεάκια πως αντιδράει στη διείσδυση, έχω αρχίσει να αναθεωρώ σοβαρά και δε βλέπω την ώρα να την έχω ανάσκελα να παραβιάζω την πίσω πόρτα με το καυλί μου και την μπροστά με τα δάχτυλα και να δω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Η κοπέλα είναι πεντακάθαρη σκεφτείτε δεν αφήνει παράλληλη διείσδυση σε πρωκτό και αιδίο και αυτό για εμένα είναι σημαντικό γιατί άλλες δε το σκέφτονται καθόλου. Δεν έχει έρθει ούτε μια φορά με ίχνος τρίχας. Μπάνιο αυστηρά πριν και μετά από κάθε φορά και αν δεν μπεις εσύ θα σε βάλει να πλύνεις τα χέρια σου υποχρεωτικά το οποίο επίσης θεωρώ πολύ σημαντικό. Για να γυρίσουμε στα του αγώνα η κοπέλα δίνει φουλ φιλιά πλέον αφήνεται τα γουστάρει, αλλά θέλει να τα κατευθύνει εκείνη. Συνοπτικά της αρέσει το σεξ, δε το κάνει σαν αγγαρεία εκτός κι αν έχει προηγηθεί κάτι το οποίο θα χαλάσει το ραντεβού για το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα ευθύνεται ο πελάτης και αυτό το λέω γιατί είναι επαγγελματίας με κανόνες και αυτό σημαίνει πως η ίδια δεν έχει καμία όρεξη να χαλάσει την φήμη της. Θεωρώ πως αν δεν είναι σε θέση να κάνει ραντεβού για τον οποιοδήποτε λόγο απλά δε θα κάνει θα αποσυρθεί και ότι είναι έτοιμη θα επανέλθει φουλ. Έχω ζήσει απίστευτες καύλες μαζί της με έχει κάνει να χύσω αμέτρητες φορές θέλω να ελπίζω πως και εγώ την έκανα κάποιες φορές. Επίσης ένα πολύ καλό στοιχείο της είναι η συζήτηση, μιλάς μαζί της για ότι γουστάρεις όπως και αυτή μαζί δεν κρύβεται και δεν μασάει τα λόγια της. Σε σύγκριση με άλλες κοπέλες που έχω κάνει ραντεβού από εδώ μέσα, η μία με έστησε δύο φορές μέσα σε μια μέρα στο ίδιο ξενοδοχείο ή άλλη μου ήρθε αξύριστηστι επίμαχο σημείο, η άλλη μου ζητούσε 200 ευρώ για μια ώρα λες και το μουνί της είναι από χρυσό, η άλλη με έπαιρνε τηλ λίγο πριν μπω και κλείσω το δωμάτιο και επειδή δε της το σήκωνα μόλις μπήκε στο δωμάτιο με άρχισε στα μπινελίκια για το ερκοντισιον πέρα από το ότι το πρόσωπο ήταν αποκρουστικό και δεν ακύρωσα μόνο και μόνο για να μη χάσω τα λεφτά από το δωμάτιο, η άλλη μου έκλεινε ραντεβού μετά από ένα μήνα γιατί είχε χίλια μηνύματα και γέμιζε όλο τον μήνα από τις πρώτες τρεις μέρες.
Για αυτό και εγώ προσωπικά όποιον ακούω να επιτίθεται στην συγκεκριμένη καταλαβαίνω εξαρχής ότι αυτό το άτομο έχει να εξυπηρετήσει προσωπικά συμφέροντα. Αυτά από εμένα δε έχω κάτι άλλο να προσθέσω.
Καυλιάρα μου θα τα πούμε σε κάνα μήνα και όπως είπαμε πέντε μέρες πριν αποχή. Καλή συνεψεια

Πληροφορίες Συνάντησης

Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
1
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Panagiwths0745, Old Centaurus, TOMCRUISE και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Αυγούστου, 2023
Διάρκεια και κόστος συνάντησης αν μπορείς να γράψεις φίλε μας. Ευχαριστώ.
14 Σεπτεμβρίου, 2023
Καλησπέρα που μπορώ να βρω το τηλ της???
07 Οκτωβρίου, 2023
Καλησπέρα φίλε μου. Και εγώ θα ρωτήσω για το τηλέφωνο της αν μπορείς ή αν μπορώ να το βρω κάπου. Στο link που έχει δεν υπάρχει η σελίδα. Ευχαριστώ πολύ.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3