Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 18 10
Call-Girls 55421
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Σε μια πολύ άσχημη καλοκαιριάτικα έψαξα να βρω κάτι να ισορροπήσω για να μην τα κάνω πουτάνα.

Η Βίκυ των αγγέλων ανέλαβε το concept και παρά τις αμφιβολίες μου, το πήρε πάνω της και κανόνισε τις διαδικασίες, καθησυχάζοντάς με ότι έχει το γιατρικό.

Λίγο τα λόγια της, λίγο η φωνή της, λίγο οι μηδενικές μου προσδοκίες, αφέθηκα σε αυτό που μου πρότεινε και ένιωσα ένα παράξενο αίσθημα γαλήνης και σιγουριάς.

Βίκυ μου σε ευχαριστώ που παρασχολήθηκες μαζί μου...
Με έναν τόσο αρνητικό πελάτη που καττέριπτε όσα του έλεγες και σε αμφισβητούσε..

Τώρα ξέρω... Έμαθα...
Σε εμπιστεύτηκα και μου βγήκε σε καλό!
Μου έστειλες το ελιξήριο της χαράς, ηρεμίας, θετικής ενέργειας και κάβλας που δεν πίστευα έως ότου άνοιξα την πόρτα...

Αντίκρυσα ένα ζεστό χαμογελαστό κορίτσι με μια σούπερ διάθεση που με αγκάλιασε και φιλώντας με, μου έδιωξε αρνητισμό, θυμό και όσα στραβά ένιωθα.

Σε ελάχιστο χρόνο είμαστε αγκαλιά, βαθιά ερωτική και απορούσα πως μου άλλαξε η διάθεση 180 μοίρες.

Η γυναίκα πουτσομεζές με υπόταξε εντελώς και ήμουν έτοιμος μαζί της να πάω στην κόλαση!

Διαρκώς με το χαμόγελο και την κάβλα να ξεχειλίζει, ένα κορμάκι ηδονικό, πεντακάθαρο και στυλάτο και μονίμως υγρή, με φιλιά παθιάρικα καυτά, με έστειλε αδιάβαστο!

Θα μπορούσα να γράφω πολλά... Λεπτομέρειες πιπεράτες και στιγμές τρέλας...

Θα αρκεστώ στο ότι πρόκειται για ένα υπέροχο πλάσμα που αξίζει το σεβασμό μας.

Τιμάει με τον καλύτερο τρόπο το χρόνο και τα χρήματα και ήταν δίπλα μου να με ανεβάσει... Να με τρελάνει... Να μου πει.. Μεσιέ η ζωή είναι ωραία... Εδώ.. Ζήσε την και αφέσου στην δίνη της μούρλιας!

Ήμουν πολύ τυχερός εκείνο το βράδυ..
Βρήκα το ελιξήριό μου και φύγαν με μιας όλες οι κακές σκέψεις.

Στεναχωρεθηκα που έφευγε και δεν είχα κουράγιο να την κρατήσω κι άλλο..

Θα την ξαναδώ γιατί είναι εξαιρετική περίπτωση ανθρώπου, γυναίκας ερωτικής και απίθανου παρτενέρ.

Όλα ισορρόπησαν με ένα μαγικό τρόπο.

Η Βίκυ το γνώριζε, η Ήρα το κατάφερε, εγώ το απόλαυσα!!!!

Καλό καλοκαίρι να έχουμε!

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
mysterious