Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 11 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Εψαχνα μεγαλο βυζι να αδειασω φορτιο κ επεσε το ματι μ στη Γιασμιν .

Μπαινει με χαμογελο και ορεξη , πολυ εκδηλωτικο τυπακι λεω καλα θα παει , outfit μινι μαυρο απο κατω κ μπουστακι μαυρο απο πανω .

Απο εμφανιση δεν ειναι του γουστου μου να πω την αληθεια παροτι μ αρεσουν οι πληθωρικες .

Mικρες αν και καποιες ουσιωδεις διαφορες σε σχεση με φωτο , σωμα σφιχτομπαμπατσικη , δε μπορω να βρω πιο ευστοχο χαρακτηρισμο , κανει πολλα χρονια σκι μου ειπε γι αυτο ειναι σφιχτο παροτι ειναι ευμεγεθη ολα πανω της , η αναλογια υψους-κιλων ειναι αληθης . Δεν εχει πουθενα νυστερια , βυζι 2.5αρι αν και φαινονται λιγο μεγαλυτεροι οι μαστοι στις φωτο , μεγαλα κωλομερια δεμενα οπως κ μπουτια , τετραγωνοι ωμοι ( αυτο λιγο με ξενισε γτ της αφαιρει θηλυκοτητα ) και συμπαθητικο προσωπο ελαφρως πιο σπασμενο που προδιδει οτι ηλικιακα ειναι 4-5 χρονια+ . Ουλες δε θα δειτε , δεν εχει γεννησει .

Ευχαριστη , επικοινωνιακη με χιουμορ , ολιγον τρελη με τη καλη εννοια , γρηγορα αποκτησαμε οικειοτητα , μιλαει καλα αγγλικα και στο σεξ ειναι καθαροαιμο pse κατ εμε .

Γουσταρει αυτο που κανει , την εκνευριζει να της λενε να αφησει τη δουλεια της και φανηκε γτ δεν παιξαν φρενα κ κοφτες . Ενας γυρος παιχτηκε , μαεστρικη βαθια πιπα με σαλια οπου περασε κ ξαναπερασε το κορμο αν και χωρις μπαλες , παιρνει πρωτοβουλιες κ θελει να σε περιποιηθει χωρις μηχανικες κινησεις , σεξι στησιματα , ζηταγε ενταση συνεχως παραπανω παιζοντας με κλειτοριδα , ελαχιστο τζελ , σπατουλα δε περασα , δαχτυλα οπως κ μπατσακια φουλ , αρκετα ανοιχτο αιδιοιο κ χλμ στο χωρο εμφανη απο τον αερα που βγαζει στη μαχη . Δυνατο χυσιμο στο στηθος , σφεντονα ντουζ κ η ιδια με ρωτησε αν παμε για 2ο γυρο , την εβαλα για χαλαρωτικο μασαζ κ την αποδεσμευσα γτ δεν ημουν για πολλα εχοντας επιστρεψει απο επαγγελματικο ταξιδι .

Δυνατη συμμετοχη , δε ξερω αν τη πετυχα ορεξατη κ ξεκουραστη καθοτι στην αρχη της βαρδιας αλλα δε μπορω να τη φανταστω αναιμικη σε χαμηλες ταχυτητες . Κρεβατογεμιστρα που αγαπαει το γαμησι , μου ζητησε να αφεθω να κανει παιχνιδι και δε το μετανιωσα , δε μαγκωνει στο ανεβασμα κ δε καθεται κολωνα .

Καταγωγη Λετονια και μενει Βερολινο μονιμα , εχει ξαναρθει Ελλαδα μ πε , αν σας αρεσουν οι μπαμπατσικες/ευσωμουλες το σερβις δεν απογοητευσει

Αυτα παιδες

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 19, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
maradona7
Γλομπεάρχης
148
Πόντοι:
30.733
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, BisexualWannabe, TOMCRUISE και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Αυγούστου, 2023
Καμία σχέση οι νέες photos με την πραγματικότητα.
Δεν κατάλαβα ποιά ήταν και ότι έχει ξαναέρθει.
Συμφωνώ με το 6 στο πρόσωπο, στο σώμα για εμένα είναι 4 αλλά ΟΚ. Η κοπέλα είναι χοντρή.
Πουλάει τρελίτσα για να κλέψει χρόνο. Συμμετοχή δεν ξέρω, την έδιωξα στο 7λεπτο.
Καπέλο
review reaction 1 srek7, Aragorn135, maradona7 και 1 ακόμα μέλος
22 Αυγούστου, 2023
@old boy Συμμετοχη δε μ απογοητευσε ουτε εκλεβε αλλα δε μ αρεσε εμφανισιακα .

Το 4 που λες δεκτο αλλα παροτι ειναι χοντρη/γεματη κ τα εχει ολα ευμεγεθη δε κρεμονται πατσαδες οποτε ενα 5 το θεωρησα οκ . Βυζι πιο μικρο απο φωτο ξεκαθαρα κ τετραγωνοι ωμοι με χαλασαν , 1.68 με 68 κιλα της καρτελας αληθες το βρισκω με αυτο που ειδα. Προσωπο οπως ειπα δειχνει ξεκαθαρα μια 5ετια+, εκει ισως να βαζα παραπλανητικες γτ ειναι πιο σπασμενο κ τραχυ
review reaction 1 Yatoputso, hornyasfuck, old boy
22 Αυγούστου, 2023
@ oldboy εννοείς οτι είχε κοιλιά ή μονο μπούτια και κωλο;
review reaction 1 hornyasfuck, old boy
22 Αυγούστου, 2023
@ maradona7 : Δεν διαφωνούμε κάπου όσον αφορά την εμφάνιση, μια κάτω του μετρίου χοντρή γκόμενα.
@Γιώργος Παπ.: Μου ήρθε φούστα και τοπάκι μαύρα από πανέρι λαικής, με ένα μαύρο σακάκι από πάνω 3 νούμερα μεγαλύτερο από το κανονικό. Πολύ χοντρά μπούτια και μεγάλο κώλο. Κοιλιά πιο μαζεμένη. Δεν την είδα χωρίς ρούχα, αυτά που σου λέω φαινόντουσαν και όπως ήταν με τα ρούχα
review reaction 1 Γιώργος Παπ., hornyasfuck
23 Αυγούστου, 2023
@old boy Διαβασα την εμπειρια σ και σεβαστη φιλε μου . Εγω εγραψα τη δικη μου ( αυτα που ειδα κ βιωσα ) , αν ηταν επειδη ηταν ξεκουραστη ή ειναι γενικα ετσι δε το γνωριζω, περαν της εμφανισης στο σερβις δε με χαλασε .
Να σαι καλα

review reaction 1 hornyasfuck, old boy
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5