Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 21 10
Call-Girls
61802
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Δεύτερη συνάντηση σήμερα μιας και είχαμε καιρό να ξεδώσουμε και επελέγη η Julia. Την πήρα για μια ώρα στον χώρο μου και το κορίτσι ήρθε στην ώρα της απλα αλλά όμορφα ντυμένη. Μόλις την είδα έπαθα πλάκα! Το κορίτσι είναι 1,70, αδύνατη όσο πρέπει, με πανέμορφο πρόσωπο, μάτια ανοιχτό γαλάζιο που σε ζαλίζουν, για εμενα άνετα θα μπορούσε να δουλεύει σαν μοντέλο. Λίγο κρασακι και ένα τσιγαρο με λίγη κουβεντα και πάει για μπάνιο, βγαίνει και πάμε στο κρεβατι όπου μου κάνει λίγο μασαζ και μετα της λέω θα σου κανω λίγο εγω. Βγάζει πετσετα και μένω πάλι μαλάκας, το σώμα της είναι αψεγάδιαστο με υπέροχο κώλο και στήθος πραγματικα τέλειο θυμιζει lorena από το ίδιο γραφείο. Μετα από 5 λεπτα αρχίζει πίπα πολύ χλιαρη και ρηχη οπότε σκούφος και την παίρνω cow και ιεραποστολικό. Στο ενδιάμεσω προσπάθηση να κλε΄ψω γλωσσοφιλα τα οποία αποφευγει όμως. Μιας και δεν έμενε πολύ ώρα μιλησαμε λίγο, τα αγγλικά της είναι καλά οπότε το σόσιαλ κυλάει όμορφα. Είναι 29 αν και πραγματικά δεν την κάνεις πάνω από 24, μένει τουρκια και τουράρει κυρίως ιταλια, ελβετια και λίγο ελλάδα. Για να κλείσω, αν και σαν ομορφιά για μένα αγγίζει το 10, το σεξ είναι πολύ χλιαρο οπότε αν την ξαναέπαιρνα θα ήταν για να χαζεύω αυτό το κορμί. Καληνύχτα και να γαματε όμορφα!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 20, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή