Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 6 10
Γενική βαθμολογία

4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Είπα να προτιμήσω μεγαλύτερης ηλικίας προσμένοντας καλύτερες υπηρεσίες αλλά όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο δεν έγινε αυτό.

Η γενικότερη εντύπωση που μου έδωσε κουρασμένη/βαριόταν.

Γενικότερος χρόνος παραμονής στο δωμάτιο. Με το ζόρι 50 λεπτά. (για ραντεβού μιας ώρας). Έφτασα στην ώρα μου αλλά πέρασαν περίπου 15 λεπτά μέχρι να μου δώσουν νούμερο δωματίου. Παρόλα στα περίπου 45 λεπτά (με το ρολόι) μου πε ούε λίγο ούτε πολύ να φεύγω. Περίπου 5 λεπτά να ξαναντυθώ οπότε με το ζόρι έμεινα 50 λεπτά μέσα. Και από αυτό το χρόνο πρέπει να αφαιρέσουμε και τις "φύρες " (ντουζ, σόσιαλ, κτλ).

Αγγλικά σχεδόν ανύπαρκατα.

Πρόσωπο μέτριο και υπηρεσίες ακόμα πιο μέτριες. (Συμβιβάζομαι μ' ένα μέτριο πρόσωπο αν προσφέρει πολύ καλές υπηρεσίες, αλλά ούτε κι αυτό έγινε).

Φιλιά μου τα ξέκοψε με το "καλήμέρα σας". Αγκαλιές και χάδια απολύτως τίποτε κατά τη διάρκεια. 2-3 λεπτά μόνο προς το τέλος.

Πίπα ΚΑΘΟΛΟΥ (ναι πολύ καλά διαβάσατε ΚΑΘΟΛΟΥ). Τέτοιο πράγμα δε μου έχει ξανατύχει (στα επιμέρους στοιχεία έβαλα με προφυλακτικό γιατί δεν έχει στις επιλογές αυτή την περίπτωση). Ίσα που μου τον "έπαιιζε " μόνο κι αυτό ήταν.

Δυο στάσεις διείσδυσης στον πρώτο γύρο και μια στο δεύτερο , και αυτές ήταν όλες οι σωμταικές επαφές που είχαμε.

Στο ερώτημα αν θα την ξανασυναντούσα νομίζω ότι δε χρειάζεται να σας δώσω απάντηση.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 19, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Νέο Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, hornyasfuck, gymaster και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Αυγούστου, 2023
Γραφετε πραγματα ανεξηγητα χωρις διευκρινισεις.Τι θα πει καθολου πιπα?Δεν εχει ξαναγινει αυτο ποτε.Δική σου επιλογη ή δική της?
Δηλαδή ελεος,πρωτακουστα πραγματα.Σε λιγο θα ακουσουμε καθολου σεξ και τελικα οτι η κοπέλα δεν ηρθε καν στο δωματιο!!
review reaction 1 hornyasfuck, Γιώργος Παπ.
20 Αυγούστου, 2023
Κανονικά θα πρέπει να συμφωνειται οτι το πλήρες αντίτιμο θα δίνεται μοναχα αν δοθούν οι υπηρεσίες που εχουν συμφωνηθεί. Αυτο είναι κανόνας σε όλες τις περιπτώσεις οπου παρέχονται υπηρεσίες.
review reaction 1 old boy, Score73, hornyasfuck
20 Αυγούστου, 2023
ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ όσα γράφεις......έφαγες φολα μεγατόνων και μάλιστα 140 ευρώ!!!! Που με αυτα επερνες :

1)) 1 ώρα μια λαδοκορη από μασάζ με 100 €(+ 20 αν ήθελες κ κουλούρι οσες το δίνουν) κ τσέπη τα αλλα 20.

2)) 2 στουντιοκοριτσα 2×50€

3)) 7×20€ δηλ 7 διαφορετικές ιερόδουλες από μπορδελα αν γούσταρες.

Αντίθετα πήρες νεύρα ξεπετα ξενερα κ κουβά.....στο λογαριασμό. Πήγες με τις 2 κριτικές που μπορεί να είναι κ φίδια κ την πάτησες τυπε μου....περαστικά κ ξέχνα το γρήγορα. Για μένα έπρεπε να την διώξεις αμεσως στην αρχή κ να τη στείλεις στο διάολο περνοντας τηλ το γραφείο να τους ξεχεσεις!!!
review reaction 1 hornyasfuck
20 Αυγούστου, 2023
Στις υπηρεσίες γράφει ξεκάθαρα πίπα χωρίς προφυλακτικό . Από τη στιγμή που σου αρνήθηκε γιατί έκατσες ; Πήρες τηλ στο γραφείο να τους ξεχεσεις ;
review reaction 1 Score73, hornyasfuck
20 Αυγούστου, 2023
ωρα καλη και να μην μας γραφει. μαθαμε 140 ευρω σε 50 λεπτα, με συμπτωματα οξειας βαρεμαρας και ξυσομουνιτιδας.
20 Αυγούστου, 2023
Περιγράφω ότι ακριβώς έγινε. Και σαφώς και δεν ήταν δική μου επιλογή.
Αν παρόλα αυτά χρειάζονται περαιτέρω διευκρινίσεις παραμένω διαθέσιμος
20 Αυγούστου, 2023
Τι να πει κανείς
21 Αυγούστου, 2023
Παρόμοια εμπειρία είχα κι εγω, έφτασα στο ξενοδοχείο και άργησαν να μου στείλουν τον αριθμό του δωματίου. Ανέβηκα επάνω και αντίκρισα άλλη κοπέλα η οποία μου είπε ότι δεν ήξερε ότι είχε ραντεβού και εκείνη την ώρα είδε το μήνυμα από το γραφειο. Οριακά κοιμόταν, κάναμε κάποια τυπικά προκαταρκτικά και τελείωσε ο πρώτος γύρος πάνω στον κωλο της, με ρωτούσε γιατί έβγαλα το προφυλακτικό και δεν τελείωσα μέσα στο προφυλακτικό. Πήγε να κάνει μπάνιο και καρφί έστειλα μήνυμα να στο γραφειο να το μειώσω σε μισάωρο. Μου είπαν ναι, γλίτωσα ένα 50αρικο και πήγα και εφαγα 2 πιτόγυρα.
review reaction 3 hornyasfuck
21 Αυγούστου, 2023
Καλα ολα τα αλλα , λες οτι της τον εβαλες στο στομα και δεν ανταποκρίθηκε ή οτι δεν εκανε κίνηση για πιπα;

review reaction 1 gnnakos, hornyasfuck
21 Αυγούστου, 2023
Αυτό που έρχεται κάποιος, στην ουσία ανενεργός, με μηδενική συμμετοχή στα φόρουμ, με μόλις μια ακόμα κριτική…γράφει μια κακή κριτική για μια κοπέλα… και όλοι τον πιστεύετε…πραγματικά με ξεπερνάει!!

Δεν λέω ότι είναι ψέμματα! Εξετάζω όμως την ευκολία με την οποία πιστεύετε οτιδήποτε γραφει ο οποιοσδήποτε!!

Γιατί…δυστυχώς γι’αυτόν, ο φίλος pisces36 δεν είναι κανένα παλιό μελος, διπλοτσεκαρισμένο και έγκυρο! Δυστυχώς για εμάς που τον διαβάζουμε κ μας επηρεάζει (σορυ που το λέω έτσι χύμα)…ένας τυχαίος αναγνώστης του σάιτ είναι που προσωπικά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στα γραφόμενα του!

Αυτά!
Καπέλο
review reaction 1 Geomentoras, hornyasfuck
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10