Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 132 10
Call-Girls
480566
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Με την Αριάνα έχω συναντηθεί ήδη τρεις φορές και όλες ήταν πολύ ωραίες. Κυρίως λόγω του ότι έχω ένα κόλλημα με το αναλ αλλά θα επανελθω σε αυτό.
Από εμφάνιση οκ πρόσωπο σε φάση 5-6/10, σώμα φοβερό ακριβώς όπως μου αρέσει ψηλή και σχετικά μακριά πόδια, στήθος μικρό μεν υπέροχο στην όψη δε και τέλος αυτή η κωλαρα η ολοστρόγγυλη η φουσκωτή που στα τέσσερα βλέπεις αστεράκια.
Από υπηρεσίες πεταχτά φιλιά, αλλά δε με πειράζει γιατί πάω μόνο και μόνο για το αναλ. Έχω σταματήσει πλέον το έξτρα στις άλλες και όταν θέλω να πάρω κωλο πάω εκεί. Η ευκολία με την οποία ανοίγει είναι απίστευτη σε φάση μόνο σε τσόντες το βλέπεις αυτό. Μεγάλο θετικό που δεν το περίμενα είναι τα gapes και το ass to mouth που κάνει. Τέλος πίπα μέτρια πράγματα, καλή αλλά όχι κάτι που να το θυμάμαι. Σάλιο βάζει μπόλικο που μ' αρέσει.
Από συμπεριφορά οκ περνάω όμορφα και λέμε πράγματα, έξυπνη κοπέλα απλά θεωρώ ότι υπάρχει λίγο ανταγωνισμός με τις άλλες κοπέλες που δεν χρειάζεται. Είναι η καλύτερη του γραφείου δεν χρειάζεται κάτι άλλο...
Αυτά από εμένα σίγουρα θα την ξανασυναντησω για τη δόση αναλ ?
Επίσης από όσο έχω κτλβ δουλεύει 2 μέρες μετά ρεπό και ξανά τα ίδια όταν είναι ενεργή
Από εμφάνιση οκ πρόσωπο σε φάση 5-6/10, σώμα φοβερό ακριβώς όπως μου αρέσει ψηλή και σχετικά μακριά πόδια, στήθος μικρό μεν υπέροχο στην όψη δε και τέλος αυτή η κωλαρα η ολοστρόγγυλη η φουσκωτή που στα τέσσερα βλέπεις αστεράκια.
Από υπηρεσίες πεταχτά φιλιά, αλλά δε με πειράζει γιατί πάω μόνο και μόνο για το αναλ. Έχω σταματήσει πλέον το έξτρα στις άλλες και όταν θέλω να πάρω κωλο πάω εκεί. Η ευκολία με την οποία ανοίγει είναι απίστευτη σε φάση μόνο σε τσόντες το βλέπεις αυτό. Μεγάλο θετικό που δεν το περίμενα είναι τα gapes και το ass to mouth που κάνει. Τέλος πίπα μέτρια πράγματα, καλή αλλά όχι κάτι που να το θυμάμαι. Σάλιο βάζει μπόλικο που μ' αρέσει.
Από συμπεριφορά οκ περνάω όμορφα και λέμε πράγματα, έξυπνη κοπέλα απλά θεωρώ ότι υπάρχει λίγο ανταγωνισμός με τις άλλες κοπέλες που δεν χρειάζεται. Είναι η καλύτερη του γραφείου δεν χρειάζεται κάτι άλλο...
Αυτά από εμένα σίγουρα θα την ξανασυναντησω για τη δόση αναλ ?
Επίσης από όσο έχω κτλβ δουλεύει 2 μέρες μετά ρεπό και ξανά τα ίδια όταν είναι ενεργή
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 03, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Αυγούστου, 2023
Από λάθος έβαλα 170 και μιάμιση ώρα. Ήταν για μια ώρα απλά οπως είπα την έχω συναντήσει αρκετές φορές και μια από αυτές ήταν μιάμιση ώρα
Διαγραμμένο μέλος 231768
18 Αυγούστου, 2023
Όταν λες ass to mouth φίλε τι εννοείς???? Σου πήρε πίπα κατευθείαν μετά το anal χωρίς να σου βγάλει την καποτα ???
S
Stefzenios41
19 Αυγούστου, 2023
… η την πήρες anal χωρίς προφυλακτικό;
S
Snadier
19 Αυγούστου, 2023
Πίπα κατευθείαν μετά το anal με την καποτα πάνω
Διαγραμμένο μέλος 231768
26 Σεπτεμβρίου, 2023
διάβασα το σχόλιο σου περι...εξυπνάδας της Αριάνας και λίγο έκλαψα να σου πω την αλήθεια. Όμορφο σύνολο αλλά παιδούλα στη συμπεριφορά την ώρα της πράξης(δεν με νοιάζει αν στην κανονική της ζωή συμπεριφέρεται αλλιώς)
B
bixterious
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5