Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.8 5 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Παλιότερη συνάντηση, αλλά αφού ξανά ήρθε η κοπέλα ειπα να γραψω.
Η συννενόηση με το γραφειο ηταν όπως παντα άψογη μέσω μηνυμάτων.

Όταν χτύπησα την πόρτα μου άνοιξε η κοπέλα φορώντας καζουαλ ρουχα, οι φωτο έχουν μια άλφα επεξεργασία αλλά σε γενικές γραμμές είναι αυτή η κοπέλα απλά εμφανισιακά είναι λίγο πιο juicy, θα ελεγα ότι η πιο αντιπροσωπευτική φωτογραφια είναι αυτή στην σελίδα του γραφείου όπου έβγαλε η κοπέλα στον καθρεφτη με τα μαυρα τα εσώρουχα. Αλλά γενικά είναι μια όμορφη κοπέλα αρκετά ψηλή, σφιχτή και με λίγο πειραγμένα χειλια.

Από συμπεριφορά η κοπέλα δεν μου φανηκε και πολύ ζεστη, επικοινωνιακά θα κάνει κουβέντα μαζί σου αλλά καταλαβαινεις ότι εξω αν την συναντούσες ούτε θα άου εδινε σημασια. Δεν είναι προσβλητική ούτε θα σε θίξει με κάποιον τροπο, αλλά φαινεται ότι είναι ψυχρή επαγγελματίας.

Στα του αγώνα τα τιμάει τα λεφτά της (για αυτο και ανάφερα την λεξη επαγγελματίας) δεν θα σου κλέψει χρονο, αν και στα στησίματα φαινεται ότι προσέχει πολύ η κοπέλα, δεν σε αφηνει να μπεις ολόκληρος και στήνεται έτσι ώστε να μην σε αφηνει και συχνα έλεγχε αν το προφυλακτικό είναι στην θεση του. Πίπα αρκετά καλή, και στηθος ωραίο με ελαφριά πτώση που εμενα μου αρεσει. Φιλια δεν επιχείρησα λόγω της ψυχρής στάσης δεν μου έκανε κέφι.

Παίχτηκαν δυο γύροι όπου ο πρωτος τελειωσε πολύ γρηγορα με αυτήν από πάνω μου και τελος σε ιεραποστολικο, και στο δεύτερο γύρο παίχτηκαν πολλές στάσεις όπου δεν καταφερα να τελειωσω.

Το θετικό ηταν πως παρόλο που φαινοταν ότι δεν το κάνει με ευχαριστηση δεν έπαψε να προσπαθεί, ακομα και όταν παραδόθηκα και πηρα απόφαση πως δεν θα τελειωσω μέχρι τέλους προσπαθούσε να με τελειώσει χωρίς ανάσα και γενικά φαινεται ότι το κορίτσι έχει πολλές αντοχές. Ώσπου βαρέθηκα και της ειπα να σταματησει μην κουραζόμαστε τσάμπα.

Επομένως δεν θα πω ότι έκλαψα τελειως τα λεφτά μου, η κοπέλα θα κάνει ότι σου πει και δεν θα σου κλέψει λεπτό, εμφανισιακά πάνω στο πουλί σου θα χοροπηδάει ένα όμορφο κορίτσι αλλά η όλη διάθεση της σου χαλαει την καυλα και για αυτο δεν θα ξανά πήγαινα. Άλλος μπορεί να μην τον πειραζει αυτο και να περάσει Τελεια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 07, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή