Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 36 10
Call-Girls 125366
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μιας και έχω χρόνο λόγω διακοπών προσθέτω κάποιες χρωστούμενες κριτικές .
Λίγα λόγια για την Αμαντα λοιπόν γιατί έχει πολλές κριτικές και με αυτά που έχουν ειπωθεί συμφωνώ αρκετά.
Αρχικά η επικοινωνία με το γραφείο πολύ καλή όπως πάντα σημειωτέον με πήραν και στο τέλος της συνάντησης τηλέφωνο να με ρωτήσουν πως τα πέρασα που εγώ προσωπικά δεν το έχω δει σε άλλο γραφείο.
Η Αμάντα λοιπόν με υποδέχτηκε στο χώρο της σε ένα πολύ καθαρο και τακτοποιημένο δωμάτιο με κόκκινα εσώρουχα και λαμπερό χαμόγελο που το τόνιζε το κόκκινο κραγιόν της. Σήμα κατατεθέν το χαμόγελο της που μου το χάριζε διάπλατα σε όλη την συνάντηση και κρατούσε μια ζεστασιά ανάμεσα μας.
Από τος φωτό είναι λίγο πιο στρογγυλό το πρόσωπο της και έχει νομίζω +3-4 κιλά τα οποία είναι όμορφα κατανέμημενα απλά δεν είναι το μοντέλα σώμα αλλά ένα πολύ όμορφο θυλικο σώμα .
Βυζακια δυάρια και μια πολύ δυνατή κωλαρα όχι τόσο σφιχτή αλλά πραγματικά όμορφη θέα όταν την έχεις στα τέσσερα.
Πολύ καλή επικοίνωνια με αγγλικά καλά και κάποια ελληνικά που τα χρησιμοποιούσε έξυπνα και με διάθεση πολύ μεγάλη.
Φτιαγμένα έχει λίγο τα χείλη της που κατά την γνώμη μου δεν χρειαζόταν αλλά δίνει καλύτερη αίσθηση στην πίπα περνάει και από την περιοχή τριγύρω.
Στις στάσεις ότι θέλεις εγώ λόγω σώματοδομης της απόλαυσα ιεραποστολικό με τα πόδια στους ώμους και στα τέσσερα που πραγματικά είχε πολύ έντονη συμμετοχή και τουλάχιστον μου έδειξε ότι το ζούσε . Τελειώνει και συσπάται το κορμι της .
Εν κατακλείδι μια πολύ όμορφη συνάντηση για αυτό που επιζηταω εγω και παρ ότι υπάρχουν πολλές επιλογές θα την ξανασυναντήσω γιατί πρόκειται για ένα πλάσμα που σε κάνει να νιώθεις όμορφα και να σκέφτεσαι και μετά το ραντεβού .

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς