Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 22 10
Call-Girls 38807
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ξεκινάω με το φάουλ.
Οι φωτογραφίες δεν έχουν καμία σχέση με την κοπέλα.
Τουλάχιστον εγώ δε θα την αναγνώριζα.

Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι είναι άσχημη αλλά σαφώς είναι αλλιώς το πρόσωπο (γλυκιά κοπέλα, ίσως και καλύτερη από τις φωτό) και σαφώς πιο γεμάτη, +5-10 κιλά από ότι βλέπετε.

Πάμε στα καλά. Θέμα υγιεινής, εξαιρετικό. Ίσως μερικούς νά τούς χαλάσει κιόλας, αλλά είναι παστρικια, με τα μαντηλάκια της σε καθαρίζει από τά πολλά σάλια στο τσιμπούκι, και αν καταλάβει ότι είσαι καθαρός, γλύφει πολύ ωραία.
Από προηγούμενες κριτικές κατάλαβα ότι τής αρέσει το γλυφοκωλι και όντως έτσι είναι. Όρεξη να έχεις νά χωνεσαι. Γουστάρει και στο δείχνει.

Άλλο θετικό. Βυζάρες. Πολύ καλές φυσικές βυζάρες. Μέτρια ανταπόκριση ρωγας, αλλά ωραία φυσικά μασταρια ρε παιδί μου.

Σεξ 2 στάσεις, στα 4 με θέα την τουρλωμεν η κωλάρα της και cowgirl όπου λόγω σώματος, δεν ήταν μεγάλης διάρκειας.

Φιλιά, φουλ βαθειά και ωραία.

Social άνω του μετρίου, έχει πολλά να πει, ίσως και υπερβολικά πολλά. Μπορεί να φάει χρόνο εύκολα.

Εχυσα μεγαλοπρεπώς με ένα 69 καθώς είχα χωσει τη μούρη μου στην κωλοτρυπίδα της.

Απόλαυση!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 01, 2023
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
280€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
fatos1924
Σεβαστός
19
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Score73, BisexualWannabe, mancunian1986 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού