Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 12 10
Call-Girls 43798
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
ημερομηνία ενδεικτική
Λοιπόν θα γράψω δυο κριτικές η μια για την κοπέλα που ήρθε και η άλλη για αυτήν στις φωτογραφίες.
Ήταν η πρώτη φορά που παίρνω από γραφείο (προτιμώ ανεξάρτητες) και είχα λίγο άγχος. Πάω σε ξενοδοχείο στη μεταμόρφωση κλείνω δωμάτιο, επικοινωνώ με γραφείο, ΑΨΟΓΗ εξυπηρέτηση. Μιας και είχα σταμπάρει το κορίτσι συνεννοηθήκαμε γρήγορα. Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της 45 λεπτά από το τηλεφώνημα. Χτυπάει πόρτα ανοίγω και βλέπω μια διαφορετική εντελώς κοπέλα από αυτή στις φώτο. Μίλαγε πολύ καλά αγγλικά. Δεν ήξερα τι να κάνω, λέω άμα τις πω ότι δεν είναι αυτή στις φώτο θα μπει κάνα ντερέκι μέσα και θα έχουμε πρόβλημα. Γνωριζόμαστε λίγα λεπτά μπαίνουμε για ντουζάκι. Απίστευτος χαρακτήρας γελάγαμε πραγματικά πάρα πολύ. Μέτρια πίπα. ορεξάτη, γενικά δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα στα του αγώνα. Σαν χαρακτήρας γενικά είμαι τζέντλεμαν πολύ ειδικά στα κορίτσια της δουλειάς όποτε ίσως την κέρδισε αυτό, που μου το τόνιζε και συνέχεια, επίσης την εντυπωσίασε το δωμάτιο υπερβολικά. Σαν σύνοψη πέρασα υπέροχα πραγματικά - λόγω του χαρακτήρα - της.
Το θέμα είναι ότι εμφανισιακά δεν είχε καμία σχέση με τις φώτο. Το μόνο κοινό ήταν το χρώμα του δέρματος στο περίπου. Πολύ πιο παχιά από τις φώτο, διαφορετικά εντελώς μαλλιά (στις φώτο έχει μακριά εκείνη είχε κοντό καρέ), κώλος -σώμα καμία σχέση με τη λέξη καλλίγραμμο όπως σε προϊδεάζουν οι φώτο, πολύ πιο παχιά από τις φώτο όσο πιο ευγενικά μπορώ να το πω. Ήρθε με ένα άχαρο φορεματάκι που τόνιζε πόσο παχιά ήταν.
Η δεύτερη κριτική αφορά την κοπέλα στις φώτο που φαίνεται για τα δικά μου γούστα μούναρος και περίμενα πως κ πως να την συναντήσω. Δεν ξέρω τι παίχτηκε γιατί διαβάζω καλές κριτικές για τη συγκεκριμένη. Πάντως σίγουρα ήρθε άλλη κοπέλα και έφαγα φόλα κλαίγοντας τα 120 + το ξενοδοχείο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
157
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, maradona7, hornyasfuck και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Αυγούστου, 2023
Έπρεπε να την διώξεις φίλε και κατευθείαν τηλέφωνο στο γραφείο. Τί πάει να πει ήταν ευχάριστος χαρακτήρας και γελάγατε;
Αν νομίζεις οτι άξιζε αυτό 120€ τί να σου πω
review reaction 1 review reaction 3 STAVROS6969, hornyasfuck, Triant
13 Αυγούστου, 2023
Κρίμα αν τς γραφεία κάνουν τέτοιες βλακείες στηριζόμενοι μόνο στο χρωμα . Η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή συμβαίνει αυτό και είναι δυσάρεστο όταν συμβεί .
Τι πιο σωστό να ενημερώσουν ότι η συγκεκριμένη της φωτογραφίας δεν είναι διαθέσιμη την δεδομένη στιγμή , αλλά η άλλη είναι εξίσου καλή … απλό
review reaction 1 hornyasfuck, Triant, Quarantaris και 1 ακόμα μέλος
13 Αυγούστου, 2023
Όταν έρχεται άλλη από αυτή που περίμενες κανονικά τη στέλνεις πίσω ευγενικά και εξηγείς τη μαλακια που παίχτηκε στο γραφείο . Μπράβο σου πάντως που είσαι τζέντλεμαν .
review reaction 1 hornyasfuck, anthotypos, Triant και 2 άλλα μέλη
14 Αυγούστου, 2023
Αυτή η σκέψη που έκανες θα μπει κανα ντερεκι μέσα που σκέφτηκες να της πεις ότι δεν είναι αυτή δεν χρειάζοταν. Ακόμα και να μη σου αρέσει κάποια όταν έρθει και το μετανιωσες και δεν θες. Απλά τη διωχνεις ευγενικά.αντε να μη φανεί και κάπως δώσε κάτι για τη βενζίνη του οδηγου και διωξτην.
V
Vagra7
review reaction 1 hornyasfuck, anthotypos, Pa Luki Luk και 1 ακόμα μέλος
14 Αυγούστου, 2023
Ἔμ... Δέ διάβασες καί ἄν διάβασες, δέν πίστεψες τὴν κριτική μου... Ἡ ὁποῖα ὅμως -καί ὁμολογουμένως- εἶναι ἀρκετά κάτω στὴ στήλη
14 Αυγούστου, 2023
έχετε δικιο αλλα δεν ηθελα να μπλεξω καπου, απλα να περασω καλα. Προσωπικα δεν ηθελα να ρισκαρω γιατι δεν ξερω τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις.
review reaction 1 hornyasfuck, Vagra7
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6