Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 4 10
Call-Girls 20342
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Προσφατη συνάντηση με την Ντανιελα, μαλλον την 1η ημερα του τουρ της. Άλλη ειχα κλείσει απο την προηγούμενη. Δε θυμομουν το ονομα της, οπότε για την επιβεβαίωση ξαναμπαίνω στο site των αγγελων για να το δω. Ετσι είδα οτι ήρθε η Ντανιελα που την ειχα σταμπάρει στο παρελθόν. Με μήνυμα ζηταω αλλαγή όπου και έγινε.

Το κορίτσι είναι όπως ακριβώς φαίνεται στις φωτογραφίες. Τα κιλά είναι λιγι πανω από αυτά που αναγράφονται αλλά το ύψος ίσως και λιγο πάνω. Τα κιλά που έχει ομως είναι σφικτά και απο οτι φαίνεται και είπε, ασχολείται με το γυμναστήριο.

Σχετικά με τη γενική συμπεριφορά είναι πολύ θετικό άτομο και μιλάει και καλά αγγλικά για οσους ενδιαφέρονται.

Στο σεξ είναι πολυ ενεργητική, δέχεται ολες τις στάσεις και φαίνεται να συμμετέχει. Η συμμετοχή μαζί με το νεαρό της ηλικίας της με ειχε κάνει τούρμπο. Το πρώτο τελος ήρθε μετα απο πολλες αλλαγες στάσεων.

Τη 2 φορά ανέβηκε πανω μου και δεν κατέβηκε μεχρι να τελειώσω. Απο τη μια εβλεπα το πρόσωπο της που της άρεσε και απο την άλλη δεν ήταν ευκολο να τη γυρισω οπότε το άφησα και εγω να παει μεχρι τελους.

Μια πολύ καλή συνάντηση που σκοπευω να επαναλάβω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 02, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
55
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, ypotaktikos97, company of heroes tho και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού