Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 118 10
Call-Girls
525963
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Για την βαθμολογία ,όπου 7 βάλτε 10 και όχι απλά δέκα ,αλλά 10 με ένα τόνο ΝΑΑΑΑΑΑΑ. Συνάντηση απογευματινή στο Bill . Το ραντεβού είχε κλειστεί περίπου 20 ημέρες νωρίτερα , η ίδια μου πρότεινε δύο διαφορετικές ημερομηνίες και διάλεξα την κοντινότερη . Ήμουν καθόλα έτοιμος να αντιμετωπίσω το φαινόμενο ''Ιωάννα 34 '' . Έτσι νόμιζα . Ήρθε φορώντας ένα καλοκαιρινό φόρεμα που τόνιζε το απίστευτα αισθησιακό σώμα της από πάνω έως κάτω ,παπούτσια πλήρως καλοκαιρινά που έκαναν τα κάτω άκρα της ερωτευσιμα για φίλημα και παίξιμο για τους ποδόλαγνους (όπως εγώ και τα οποία τίμησα όπως έπρεπε ). Χαιρετούρες με βαθιά γλωσσοφιλα κατευθείαν ,ο πάγος είχε σπάσει πολύ πριν το ραντεβού , στα μνματα που είχαμε ανταλλάξει . Εδώ αρχίζει η ήττα μου και ο θαυμασμός στο ποια είναι η Ιωάννα . Αφού γνωριστήκαμε πλέον face 2 face , την αφήνω να γδυθεί για να απολαύσω την ηδονή των ματιών σε ένα τέτοιο σώμα .Σώμα μοντέλο ,στήθος πολύ καλό εμφανισιακά αλλά όχι 100% έτοιμο μετά την επέμβαση ,πρόσωπο όμορφο με δύο μάτια που σε αιχμαλωτίζουν και μένει με τα εσώρουχα . Ω ρε Χριστέ μου ,πόσο πολύ της ταίριαζαν τα κόκκινα δαντελωτά εσώρουχα . Να'χα χίλια μάτια ήθελα ,γιατί αυτό λέγεται βιασμός ματιών . Ήμουν το πρώτο από τα δύο ραντεβού της ,που έχει βάλει όριο η ίδια στον εαυτό της και μοσχομύριζε . Παρά ταύτα την παρακάλεσα μόνο να πλύνει τα άκρα της για να τα γευτώ ,όπως και έγινε . Παίδες η κοπέλα δεν παίζεται ,απίστευτα σέξυ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ . Το ζεί ,το χαίρεται ,σου μεταδίδει την σεξουαλικότητα της στο ζενίθ . Δεν σταματάς να τρώς γκόλ από παντού . Στην ερωτική πράξη ζεί για τον αντρικό (φ)ούτσο . Τέλειο γλύψιμο(πρώτη κατάθεση ,πλύσιμο μετά και οι δύο μετά ) ,τέλειο γαμήσι ,ασταμάτητο χύσιμο ,ΤΕΛΕΙΟΣ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟΣ ΚΩΛΟΣ . Πάνω από 40' τον σφυροκοπούσα ανελέητα ,δε στην θέση reverse cowgirl η ηδονή χτύπησε κόκκινο . Δέχτηκε kinky καταστάσεις αδιαμαρτύρητα ,όχι ακρότητες βέβαια . Το τέλος ήρθε στο στόμα της μ'ενα γλείψιμο ευχαριστίας πρός εμένα γιατί και εγώ ήμουν πολύ καλός μαζί της .Εν συντομία φίλοι μου ,ξεχάστε ότι ξέρετε περί πληρωμένου σεξ με κοπέλα , η Ιωάννα είναι ο ορισμός της λέξης '' σεξουαλική απόλαυση '' . Ιωάννα ,,,,πιο καύλα και από γκόλ στο 90' . Παιδιά μου έδειξε τα μηνύματα της και είχε 1200 plus ,οπότε καταλαβαίνετε γιατί αργεί να απαντήσει . Καλά να περάσετε όπου πάτε αλάνια .....
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 11, 2023
Διάρκεια
2 ώρες
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Τα ραντεβού κλείνονται 3-4 βδομάδες νωρίτερα! χαχα Αξίζει όμως..