Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 12 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την Kira την είχα εντοπίσει από το προηγούμενου tour της αλλά τότε δεν την πρόλαβα γιατί νομίζω είχε φύγει νωρίς. Δεν με επηρέασαν οι πρόσφατες κριτικές με τις οποίες γενικά συμφωνώ.

Ανοίγει η πόρτα και δεν βλέπω κανέναν στο δωμάτιο, εισέρχομαι διστακτικά και είχε κρυφτεί πίσω από την πόρτα ολόγυμνη! Τυπικές ευγένειες, συστάσεις, χαμόγελα, κτλ. δεν υπάρχουν. Αντικρίζω όμως ένα άψογο petit σωματάτι με μέση δαχτυλίδι, πλούσιο στητό βυζάκι και τουρλωτό κωλαράκι. Πρόσωπο συμπαθητικό, με πολύ ωραία μάτια και μακριά μαλλία με μόνη παραφωνία τη μύτη. Αμίλητη μου δίνει μια πετσέτα, για να σπάσει ο πάγος προσπαθώ να πιάσω κουβέντα, η απάντηση άμεση "Είναι καθαρή, την έχουν χρησιμοποιήσει μόνο τρεις πριν από εσένα". Αμέσως μόλις ξεντύθηκα άρχισε να ασχολείαι με το όργανο, και δεν σταμάτησε μέχρι που έφυγα! Νομίζω μιλάει καλά Αγγλικά, αλλά περιορίζεται στο "Sexy man, I like your dick"

Λευκή, καθαρή επιδερμίδα από tattoo, αρωματισμένη, αλλά φιλιά περιορισμένα.

Η ίδια αλλόκοτη συμπεριφορά και με την έναρξη του αγώνα, θέλει να έχει τον έλεγχο και να προσαρμοστείς. Εάν όμως στην αρχή πας με τα νερά της μετά ανεβάζει στροφές και δεν κολώνει πουθενά. Είναι από τις top escort που έχω συναντήσει όσον αφορά τη συμμετοχή στο sex. Δεν ξέρω εάν το απολαμβάνει αλλά το κάνει πολύ πιστευτά. Τι να πω από όλα. Ούτε στο διάλλειμα δεν με άφησε σε ησυχία, μου έπιανε το ένα χέρι να της το βάλω στο μουνί και το άλλο στην πίσω πόρτα! Σε κάποια στιγμή στο δεύτερο γύρω βρεθήκαμε όρθιοι και με στρίμωξε στον τοίχο για μεγαλύτερη διείσδυση! Μέχρι τη στιγμή που ντύθηκα για να φύγω, στο αποχαιρετιστήριο φιλί ακόμη ασχολούνταν με το όργανο μου.

Πολύ ιδιαίτερη περίπτωση, αλλά πέρασα καλά, δεν μετάνιωσα που την είδα, και θα το επιδιώξω πάλι στο μέλλον.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
162
Likes:
11.549
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 elpotero, Γιώργος Παπ., doc_lin και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού