Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 87 10
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ημερομηνία ενδεικτική, η συνάντηση με τον κορίτσαρο έγινε κάπου στο τελευταίο 10ήμερο του Ιουλίου σε γνωστό χοτέλι στο μεταξουργείο, δεν θυμάμαι πότε ακριβώς.

Τι να πώ γι' αυτό το πλάσμα, έχουν ειπωθεί όλα, οπότε συνοπτικά...

Κουκλάρα, γυναικάρα με τα όλα της. Απίστευτο πρόσωπο, ματάρες, χειλάρες, απίστευτο φυσικό μαλλί όλα πανέμορφα.
Κορμάρα με ατελείωτες ποδάρες, βυζάρες, διαστημική κωλάρα ποίημα και δέρμα βελούδο.

Περιποιημένη πάντα με σικάτο σέξυ ντύσιμο, βαμμένη τόσο όσο πρέπει για να την βλέπεις και να καυλώνεις με το γατίσιο και συγχρόνως πρόστυχο βλέμμα της και τα υπέροχα χειλάκια της.
Πεντακάθαρη με ιδιαίτερη έμφαση στην υγιεινή της και διακριτικά αρωματισμένη.

Στα του αγώνα,
Ο κορίτσαρος δίνει πόνο στην πίπα, αισθησιακή και ερωτική όπως πρέπει σε κάνει κάγκελο στο λεπτό.
Απόλαυση να γλύφεις το πανέμορφο μουνάκι της, να σε χύνει ασταμάτητα και να μην θέλεις να ξεκολλήσεις από τα ροζουλί κάτω χειλάκια της. Ούτε από τα πάνω χειλάκια της ξεκολλάς εύκολα βέβαια, γιατί το μωρό υπέροχα.
Τέλεια συμμετοχή στο σεξ με όλο το κορμί της σε όλες τις στάσεις με ένταση, ρυθμό και αισθησιασμό.
Απόλαυση να σε κοιτάει με τις ματάρες της στο ιεραποστολικό και στο cow girl, καταπληκτική τεχνική στο reverse cow και φυσικά highlight θέαμα αυτός ο κώλος στο doggy.

Δύο γεμάτοι, χορταστικοί και άκρως ερωτικοί γύροι με εναλλαγές στάσεων, φιλιά, χάδια, πίπες, γλυψίματα, 69 κλπ κατάτην διάρκεια και στο ημίχρονο, που με άφησαν πλήρως ικανοποιημένο και με το χαμόγελο στα χείλη.
Ντουζάκι πριν, στο ημίχρονο και στο τέλος και από τους δύο μας.

Και στην ανθρώπινη επαφή, στο σόσιαλ το κορίτσι δεν παίζεται. Μπορείς να συζητήσεις στην κυριολεξία για τα πάντα με επίπεδο και τόσο άνεση χωρίς κανένα ίχνος "επαγγελματισμού" σαν να γνωρίζεστε χρόνια.

Πέρασα ένα πολύ όμορφο δίωρο με μία κλασάτη, άκρως ερωτική γυναικάρα και εννοείται ότι θα επαναληφθεί.

Ps: Η Άρτεμις είναι ή απίστευτα καυλιάρα και ερωτιάρα που γουστάρει τρελά το σεξ, ή είναι τόσο γατόνι και προσαρμοστικός χαμαιλέοντας που "διαβάζει" τον παρτενέρ της και του προσφέρει αυτό ακριβώς που θέλει. Ή και τα δύο, αλλά σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή της καθ' όλη την διάρκεια και σε όλες τις φάσεις της συνάντησης είναι απίστευτη.
Ισως στις επόμενες συναντήσεις μας να το ξεκαθαρίσω ΜατάκιΜατάκι

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 30, 2023
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Yagulas
Σεβαστός
16
Πόντοι:
1.191
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, PETROSANAL1, Kostas05 ! και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Αυγούστου, 2023
Τηλεφωνο της Αρτεμιδος σε π μ παρακαλω μπορω να εχω !! ευχαριστω .
05 Αυγούστου, 2023
Όντως φίλε μου, τα περισσότερα που αναφέρεις μπορεί και να ισχύουν αλλά να πιστεύεται ότι μια επαγγελματίας του σεξ μπορεί να τελειώνει . κατά την διάρκεια του ραντεβού, εμένα τουλάχιστον μ' εντυπωσιάζει. Γενική η τοποθέτηση μου και όχι φυσικά στοχευμένη για την Αρτέμιδα μόνον ...
05 Αυγούστου, 2023
@Makedonas1971 αδελφέ (που μάλλον έχουμε και την ίδια ηλικία) είμαι από αυτούς που σε όλη μου την ζωή πιστεύω και λέω ότι η γυναίκες μπορούν άνετα να μας "κοροϊδέψουν" άνετα ότι τελειώνουν για πλάκα και εμείς να μην πάρουμε χαμπάρι. Δεν μπαίνω στην διαδικασία να το αναλύσω και να το ψάξω αν κάποιες από τις επαγγελματίες όντως χύνουν ή απλά προσποιούνται, γιατί τότε θα έπρεπε να αναλύουμε και όλη την διαδικασία του ραντεβού, αν μας δουλεύουν ή αν είμαστε όντως Α αρσενικά. Εγώ μένω και γράφω αυτό που εισπρατω και απολαμβάνω χωρίς να με ενδιαφέρει αν είναι αληθινό ή όχι. Προσποιητα η όχι, τελειώνει υπέροχα, καυλωτικα και η αίσθηση είναι υπέροχη. Αυτά Μεγάλο χαμόγελο
review reaction 1 Milfomaniac
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3