Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 139 10
Call-Girls
326016
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Αρχικά το ραντεβού είχε κλειστεί με άλλη κοπέλα αλλά έπεσε πιστολιά γιατί ξέχασε να το βάλει στο πρόγραμμα της και έτσι έμεινα με το πουλί στο χέρι να βλέπω τσόντες στην τηλεόραση . Μην αρχίσετε να ρωτάτε ποια ήταν κλπ γιατί δεν θα πω μιας και το κορίτσι έχει αποδείξει σε πολύ κόσμο ότι είναι σπαθί και μάλιστα αργότερα μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου εξήγησε τι έγινε και ζήτησε και συγνώμη.
Μήνυμα σε 2-3 στανταράκια λοιπόν και η πρώτη που δήλωσε σχεδόν άμμεση διαθεσιμότητα ήταν η Ιόλη οπότε της είπα να περάσει να με ξελαφρώσει.
30-40 λεπτά μετά ακούω τον ήχο της πόρτας και 30 δευτερόλεπτα αργότερα την έχω ανάμεσα στα πόδια μου να ρουφάει. Ο πρώτος γύρος έληξε με μόνο με πίπα και αφού τα έφτυσε και έκανε και το μπανάκι της, που δεν πρόλαβε να κάνει μόλις ήρθε γιατί έπιασε κατ'ευθείαν δουλειά, έριξα και έναν δεύτερο με πέρασμα από όλες τις τρυπούλες της τον οποίο φάνηκε να ευχαριστιέται το ίδιο πολύ με εμένα αφού το κορίτσι τελείωσε (είπε) όσο άνοιγα το γκροβεράκι της.
Συνοπτικά το κορίτσι είναι αυτό που γράφουν όλοι, λιγομίλητη, υποτακτική, πρόθυμη να τον έχει μέσα της σε όλη την διάρκεια του ραντεβού και δεν λέει όχι σε τίποτα. Εμφανισιακά τώρα γούστα είναι αυτά, ένα καθημερινό άβαφτο κορίτσι που αν την δεις στον δρόμο δεν πάει το μυαλό σου ότι μπορεί να κάνει αυτή την δουλειά και μάλλον ούτε θα σου σηκωθεί καταμεσής της Πανεπιστημίου.
Υ.Γ. Νομίζω πως ο κώλος της μεγάλωσε από πέρυσι που είχα να την δω και φτιάχτηκα άσχημα οπότε τις έφαγε τις μπάτσες του να έχει να με θυμάται
Γαμάτε γιατί χανόμαστε
Μήνυμα σε 2-3 στανταράκια λοιπόν και η πρώτη που δήλωσε σχεδόν άμμεση διαθεσιμότητα ήταν η Ιόλη οπότε της είπα να περάσει να με ξελαφρώσει.
30-40 λεπτά μετά ακούω τον ήχο της πόρτας και 30 δευτερόλεπτα αργότερα την έχω ανάμεσα στα πόδια μου να ρουφάει. Ο πρώτος γύρος έληξε με μόνο με πίπα και αφού τα έφτυσε και έκανε και το μπανάκι της, που δεν πρόλαβε να κάνει μόλις ήρθε γιατί έπιασε κατ'ευθείαν δουλειά, έριξα και έναν δεύτερο με πέρασμα από όλες τις τρυπούλες της τον οποίο φάνηκε να ευχαριστιέται το ίδιο πολύ με εμένα αφού το κορίτσι τελείωσε (είπε) όσο άνοιγα το γκροβεράκι της.
Συνοπτικά το κορίτσι είναι αυτό που γράφουν όλοι, λιγομίλητη, υποτακτική, πρόθυμη να τον έχει μέσα της σε όλη την διάρκεια του ραντεβού και δεν λέει όχι σε τίποτα. Εμφανισιακά τώρα γούστα είναι αυτά, ένα καθημερινό άβαφτο κορίτσι που αν την δεις στον δρόμο δεν πάει το μυαλό σου ότι μπορεί να κάνει αυτή την δουλειά και μάλλον ούτε θα σου σηκωθεί καταμεσής της Πανεπιστημίου.
Υ.Γ. Νομίζω πως ο κώλος της μεγάλωσε από πέρυσι που είχα να την δω και φτιάχτηκα άσχημα οπότε τις έφαγε τις μπάτσες του να έχει να με θυμάται
Γαμάτε γιατί χανόμαστε
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 03, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Αυγούστου, 2023
Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια .
Σ
Σαλονικιος
04 Αυγούστου, 2023
150€ + το ξενοδοχείο είναι παρα πολλα πλέον για την Ιόλη. Στο 100ρικο ναι. Με 150 πας με θεές!
Διανοούμενος
04 Αυγούστου, 2023
Τι κάνει νιάου νιάου @Σαλονικιος ?
SilverAries
04 Αυγούστου, 2023
@Διανοούμενος εσύ αν μείνεις με το πουλί στο χέρι μην πάρεις
SilverAries
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4