Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 3 10
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Λοιπόν αν και το γραφείο μ είπε ότι μιλάει αγγλικά το κορίτσι δεν μιλάει γρι …
Εμφάνιση όχι ακριβός όπως στις φωτογραφίες αλλά εξίσου γλυκό πρόσωπο … χαμογελαστή και καλοσυνάτη !
Στα τεχνικά χαρακτηρίστηκα .. το πρόσωπο ελαφρός πειραγμένο έως καθόλου .
Το στήθος πετσοκομμένο αλλά τουμπανο . Πρέπει να έχει κάνει πάνω από 2 επεμβάσεις
Ο κωλος στο θεό .. Brazil 100%
Στα κυρίως τώρα … ήρθε το κορίτσι … ευγενέστατη και χαμογελαστή … δυστυχώς τα αγγλικά είναι ανύπαρκτα και είχε το translator έτοιμο στο χέρι …
Επειδή δεν είναι τύπος που απλά θέλει να τον καρφώσει να τελειώνουμε … άρχισα ο μαλακας το socializing και επειδή η κοπέλα έχει πολύ καλή διάθεση και σε κοιτάει στα ματια… μπουρου μπουρου μπουρου πάει η πρώτη ώρα .. όχι ότι κάηκα και το μετάνοιωσα απλά είναι πολύ εύκολο να την πατήσεις … με αυτά κ με αυτά την πήρα χαμπάρι και στο 40λεπτο προσέθεσα μια ωριτσα .. σκληρό το γραφείο δεν κόβει ούτε ένα ευρώ … οκ λέω … 4 Αυγούστου στην Αθήνα … ας yoλαρω …. Σκάω ακόμα 140
Το κορίτσι έχει γδυθεί … έχει βάλει μουσική και χορεύει … πίνουμε ένα κρασί και σε κάποια φάση λέω Ξεκολλα … εκεί το κατάλαβε κ αυτή κ έπεσε στα γόνατα … πίπα χωρίς προφυλακτικό .. όχι τέρμα βαθιά αλλά ούτε κ ξενερωτη … το περνάει το πάσο … στήνετε μετά από λίγο στα 4 και εκεί είναι που αν είσαι φαν του πάτου τα βλέπεις όλα . Ναι μεν μεγάλος τύπου Brazilian αλλά κ τέρμα σφιχτός . Την γαμαω κανα τέταρτο σε doggy στάση .. την γυρνάω και λίγο με τα πόδια ψιλά σε ενα τραπέζι και εκεί μάλλον ψιλοκαυλωσε κ αυτή κ άρχισε κάτι Βραζιλιάνικα αλλά δύσκολο το translator όταν γαμας ??? επομένως την ξαναγύρισα στα 4 και τελείωσα μέσα της (εννοείτε στην καποτα)
Ξανά αρχίζει το μπουρου μπουρου … κ σε κάποια φάση μου λέει χαλάρωσε θα ξανά γαμηθουμε . Κάνουμε ντουζ εναλαξ και πάμε για δεύτερο γύρο … εκεί πήρε αυτή περισσότερες πρωτοβουλίες αλλά ενώ έχει ένα κορμί που λες γιναμε πάμε για pse ,κάπου βγάζει λίγο πιο προς gfe αλλά με καυλα …
Εν ολίγης καλή στο σεξ και με συμμετοχή αλλά αν θέλετε pse από εμένα είναι όχι .
Τώρα επειδή έσκασα πολλά λεφτά νοξιζω κάποιοι θα με πουν μαλακα ? εγώ έχω να πω ότι πέρασα αρκετά καλά … γενικά είναι πολύ φιλική παρουσία με μηδέν ξυνιλα επομένως ήξερα τι έκανα και είμαι οκ …. Αν αξίζει τα λεφτά της και αν θα την ξανά συναντούσα ; Μπορεί να την ξανά συναντούσα μπορεί κ όχι . Αν σε αυτά τα χρήματα είχα πάρει και πάτο θα την ξανά συναντούσα σίγουρα .. δεν τον δίνει όμως …
Γενικά για μια ωριτσα value for money για αυτούς που γουστάρουν Latin … και ενώ έχουν στο ένα χέρι το πουλί τους στο άλλο να έχουν το Google translator ?
7,5/10 over all

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
280€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών