Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 12 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Δεύτερη συνάντηση με την Kira τους τελευταίους 2 μήνες.

Όπως έχουν πει και κάποιοι προλαλήσαντες, η τύπισσα είναι λίγο loose cannon που λέμε στο στυλάκι της. Μπαίνει μέσα και σε κοιτάει σαν τσαντισμένη, λες και σου κάνει χάρη. Για την ακρίβεια, για πολλούς αυτό μπορεί να γαμήσει το ραντεβού από την αρχή, όπως σχεδόν έγινε με εμένα την πρώτη μας φορά – σχεδόν την έδιωξα κακήν κακώς γιατί παρεξηγήθηκε χωρίς λόγο. Κάτι οι καύλες που είχα, κάτι το σωματάκι της που ήθελα να του κάνω άσχημα πραγματα, προσπάθησα να την πάρω με το καλό και κάπως τα βρήκαμε εν τελη. Στο πρωτό γαμήσι ήταν στραβωμένη αλλά την καλό γάμησα και της άρεσε και μαλάκωσε. Μετά αρχίσαμε τα αστειάκα και έγινε αρνάκι, οπότε στον δεύτερο γύρο με περιέλαβε με όλα τα κομφόρ και με περιποιήθηκε σαν βασιλιά, οπότε γενικά θεωρώ ότι το ραντεβού ήταν επιτυχία (από τύχη!).

Την δεύτερη φορά ευτηχώς με θυμότανε, και χάρηκε που με είδε, οπότε ξεκινήσαμε από check point και όχι από την αρχή. Ήταν όπως πρέπει με το καλημέρα. Τσιμπούκια, μπάλες, γλυψίματα, 69 με χαρά και καύλα. Κάποια στιγμή με είχε βάλει κάτω και χόρευε πάνω μου σαν σε trance. Παίχτηκε μόνο ένας γύρος καθώς δεν βιαζόμουν στο sex. Προτίμησα μία και καλή. Χύσιμο βαθύ μέσα της στα τέσσερα, στα οποία την είχα κανένα τέταρτο και είχα χτυπήσει μήτρα κάποια στιγμη. Προς τιμήν της, she took it like a champ σκούζωντας από καύλα.

Έχοντας την δει 2 φορές, «ίσως» την ξανά έβλεπα, αλλά μάλλον μόνο εάν δεν υπήρχαν άλλες διαθέσιμες κοπέλες που θα μου τράβαγαν την προσοχή εκείνη την στιγμή.

Δοκιμάστε υπεύθυνα με βάση τα προαναφερθέντα για το στυλάκι και την συμπεριφορά της. Αυτά και καλά Αυγουστιάτικα γαμήσια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 21, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
golden21
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
1.481
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, doc_lin, ΦΑΚΙΡΗΣ και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Αυγούστου, 2023
Ξενερωμα της έριξα ακυρω μπήκε μέσα λες και είναι η βασίλισσα ξινή λες και ήρθε να χωρίσουμε τα οικόπεδα μαύρο και ξανά μαύρο οποία δεν σέβεται τον πελάτη μεταβολή και δρόμο
review reaction 1 review reaction 3 andronikos3, hornyasfuck, srek7 και 1 ακόμα μέλος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1