Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 6 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πριν μπω στη περιγραφή του ραντεβού και της κοπέλας, να θίξω ένα θέμα που έχει να κάνει γενικά με το επάγγελμα και όχι με τη συγκεκριμένη ή το γραφείο.
Το καλοκαίρι τα ραντεβού ανεβαίνουν παραπάνω λόγω καύλας, οπότε οι κοπέλες έχουν πιο γεμάτο πρόγραμμα από ότι έχω καταλάβει.
Μερικές κοπέλες μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτό (είτε λόγω καύλας/ ορμονών είτε λόγω επαγγελματισμού) και κάποιες όχι καθώς φαίνεται ότι δεν μπορούν άλλα ραντεβού.
Παραδείγματα άπειρα καθημερινά από συναγωνιστές, που είτε η άλλη κάθεται σαν πτώμα να τη γαμήσεις, δεν συμμετέχει ή στα στησίματα (αν μπορούμε να τα πούμε έτσι) κλέβει ώστε να μη γίνει σωστή διείσδυση.

Οκ, καταλαβαίνω εννοείται πως άνθρωποι είναι και το βασικό τους εργαλείο "δουλειάς" θέλει ξεκούραση, αλλά αν είναι επαγγελματίες θα πρέπει είτε να μη δεχτούν το ραντεβού μέχρι να μπορούν να αποδώσουν αυτό που ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ είτε να προσποιηθούν και να συμμετέχουν.

Πάμε τώρα στο ραντεβού.
Έρχεται η Asya, ένα κοριτσάκι που άνετα το κάνεις 18-19, φόραγε και σιδεράκια, σου θυμίζει κάτι μικρά που βλέπεις σε τσόντες.
Άσπρο φόρεμα με στριγκάρα από μέσα, γενικά ότι πρέπει σε όσους αρέσουν τα teen.
Όπως είπε ο προηγούμενος, δεν θυμίζει βίζιτα και αυτό είναι ΚΑΛΟ.

Ωραίο βυζάκι, ωραίο κωλαράκι, δεν χόρταινα να το πιάνω (κάποια στιγμή που το ζουληξα πιο πολύ μου έκανε παρατήρηση).
Να σημειώσω πως είμαι καθαρός, προσεγμένος και το ότι μικροδείχνω αρκετά φαντάστηκα ότι θα τη κάνει να νιώθει πιο άνετα.
Υποδοχή (ως συνήθως) κάνω όπως θα έκανα σε μια κοπέλα απλή (όχι του επαγγέλματος) με χαλαρή επαφή στην αρχή, προσφέρω να πιει κάτι λόγω ζέστης κλπ. Οκ, αν έρθει η άλλη ορεξάτη εννοείται αυτά πάνε περίπατο...

Δεν ξέρω τι γούστα έβγαλαν οι άλλοι πάνω στο μικρό και κουράστηκε τόσο, αλλά φαινόταν ότι δεν είχε έρθει για πολλά πολλά.
Είχε κάτσει στο κρεβάτι και άρχισα να τη χαιδεύω και να τη φιλάω μόνος μου, σιγά σιγά ανταπέδωσε λίγο.
Ήθελε να αποφύγει τη πίπα, της λέω να τον πάρει στο στόμα και μόλις είπα χωρίς προφυλακτικό μου έβαλε μια αντιβακτηριακή λοσιόν...ξαναλέω, δεν είμαι μπίχλας ούτε έχω μανιτάρια στον πούτσο μου.
Ίσως θετικό βέβαια γιατί μάλλον προσέχει ή της έτυχε κάτι και έχει φοβηθεί το μάτι της... (τι κουβαλαει η ψωλή του καθενός)Πίπα πολύ χαλαρή ίσα να ακουμπάει αλλά για κάποιον λόγο μου άρεσε και ήμουν έτοιμος να χύσω..

Της είπα να γυρίσει στο πλάι, δεν καταλάβαινε, με νοήματα μόνο. Από το πλάι τη πήγα μπρούμυτα όπου εκεί δεν είχε ούτε ένα στήσιμο, ούτε α τουρλώσει καν...Συμμετοχή σχεδόν καθόλου, σαν να μην ήταν εκεί ένα πράμα.
Τελείωσα και για μένα το ραντεβού τελείωσε εκεί.

Μετά κάτσαμε, προσπαθούσαμε να μιλήσουμε λίγο αλλά διάθεση δεν έβλεπα για κάτι παραπάνω.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Αν δεν ήταν έτοιμη ή ήθελε να κρατήσει δυνάμεις για το βράδυ (βρεθήκαμε απόγευμα), θα έπρεπε να ενημερώσει ή να μην έρθει.
Δεν ξέρω αν είναι μόνο δικό της φταίξιμο επειδή προσπαθεί να μη χάσει λεφτά εις βάρος μας ή και η συμφωνία με το γραφείο δεν αφήνει περιθώρια να χάσει πελάτη.
Ίσως να το έχουν τρελάνει το μικρό οι πελάτες και δεν έχει δυνάμεις; Να έχει φοβηθεί με κανά σαπιοψώλη;
Δεν ξέρω.

Αν είχε την όρεξη που είχε η Oriana (από το ίδιο γραφείο), θα ήταν τέλειο ραντεβού.

Θα τη ξαναέβλεπα με τη πιθανότητα να έχει τη συμπεριφορά που διαβάζω, αν και τώρα πέρασε το τραίνο....πάμε γι'άλλα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 5 review reaction 1 BisexualWannabe, mancunian1986, Quarantaris και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουλίου, 2023
Γιατι το αποδιδεις σε κουραση κλπ?Μαλλον ετσι ειναι η κοπέλα γενικα,αν δουμε και τις αλλες περιγραφες.Ουτε εξτρα κανει,οποτε..
review reaction 1 hornyasfuck
26 Ιουλίου, 2023
Μπορεῖ νά εἶναι καί τό κλίμα.... Δέν εἶναι συνηθισμένοι σέ τέτοιες θερμοκρασίες γιά τόσες ἡμέρες οἱ βόρειοι...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2