Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 16 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Έφτασε στην ώρα της, αγχωμένη και μάλλον ανήσυχη. Λευκόχρωμη, λεπτή με καλλίγραμμα πόδια. Πρόσωπο καλύτερο από τις φωτογραφίες, με υπέροχα μάτια και έναν ελαφρύ προγναθισμό. Έμοιαζε με το πρόσωπο της συμπατριώτισσας της Lili2, από το ίδιο γραφείο. Όταν βγήκε από το ντους είχα την ευκαιρία να θαυμάσω το υπέροχο φυσικό στήθος της. Στη δεξιά της λαγόνα τατουάζ ένα διαμάντι, στην αριστερή το περίγραμμα της πατρίδας της.

Ξεκίνησα απαλά και όσο το δυνατόν τρυφερότερα. Με κοίταξε στα μάτια με ένα συγκαταβατικό χαμόγελο και μου πρόσφερε το στόμα της, για την ακρίβεια το κάτω χείλος της που έμπαινε μπροστά για να προστατέψει το πάνω αδελφάκι του από την αγοραία υπερέκθεση. Γλώσσα καλά κρυμμένη στο στόμα της. Ανέχθηκε το προσκύνημα μου στο στήθος της και με άφησε να ασχοληθώ και με το εφηβαίο της. Μετά από κάποια ώρα και μερικά σποραδικά τινάγματα και βογγητά της, εγκατέλειψα την προσπάθεια να την οδηγήσω σε μια κλιμάκωση.

Στοματικό εκ μέρους της διεκπεραιωτικό. Στο σεξ ζήτησα ιεραποστολική στάση και εκεί ένιωσα πως πέτυχα μια κάποια άμβλυνση της απόστασης. Ενέπλεξε όμορφα τα πόδια της γύρω από τις κλειδώσεις της, ενώ οι αναπνοές και τα βογγητά της ακολουθούσαν το ρυθμό και το στόμα της έκλεινε το κύκλωμα των αισθήσεων στο στόμα μου. Αφημένος στην εφήμερη ηδονή, ολοκλήρωσα και την ευχαρίστησα.

Όταν βγήκα από το ντους ήμουν ακόμη ερεθισμένος. Στη δεύτερη πράξη, τη στιγμή που ένιωθα τη ρόγα της να σκληραίνει και να ορθώνεται επιτέλους κάτω από την παλάμη μου, μου ζήτησε να μην πειράζω τις ρόγες της, δεν το ήθελε. Αυτό ήταν, το αίμα άρχισε να οπισθοχωρεί γοργά από το ερεθισμένο μου όργανο προς μέρη του σώματος μου που το είχαν περισσότερη ανάγκη. Μάταια προσπάθησα να προλάβω την υποχώρηση με μια βιαστική επανάληψη του σεξ σε δυο στάσεις, που εγκαταλείφθηκε σε ένα – δυο λεπτά, ενώ και το στοματικό που ζήτησα ως ύστατη απόπειρα κατέληξε σε κωμωδία.
Παρ’ όλο το φιάσκο δεν ένιωθα αγανακτισμένος, το είχα σχεδόν προεξοφλήσει όταν ζήτησα το ραντεβού, στο τέλος του τουρ της όπως αποδείχθηκε. Της είπα ήρεμα αλλά με σαφή απογοήτευση να ξαπλώσει δίπλα μου και να χαλαρώσει. Μιλήσαμε λίγο, τη ρώτησα για εκείνη και μου είπε για την ψυχική αποξένωση της πλέον από τα κίνητρα που την οδήγησαν να επιλέξει αρχικά τις σπουδές της.

Η μελαγχολία της διακόπηκε για μια στιγμή, όταν βγαίνοντας από το ντους αντίκρισε δίπλα στα πράγματα της την αμοιβή της. Το πρόσωπο της φωτίστηκε στιγμιαία. Στο τέλος της συνάντησης μας συνέβη κάτι αναπάντεχο. Με αγκάλιασε, σχετικά σφικτά και όταν πήγα να απομακρυνθώ μετά από λίγο, με ξανατράβηξε στην αγκαλιά της. Αποχαιρετιστήκαμε με δυο φιλιά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
miraculous mandarin
Ανώτερος
30
Πόντοι:
5.271
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xan4625, Elganador, mancunian1986 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουλίου, 2023
Κι έλεγα θα βρεθεί κι άλλος να προσέξει ότι μοιάζει με τη Lily?

Έτσι!

H Demi με τον έναν τρόπο ή τον άλλον έχει καταφέρει να αφήσει το αποτύπωμα της σε όσους την έχουν συναντήσει.
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, miraculous mandarin
23 Ιουλίου, 2023
από αυτά που διαβάζω στις κριτικές η κοπέλα δεν αντέχει αυτό που κάνει...βασανίζεται.....ίσως καλύτερα θα ήταν για την ίδια να σταματήσει γιατί καλά είναι τα λεφτά, αλλά μετά θα τρέχει σε ψυχολόγο οπότε δεν έχει νόημα.....εκτός αν υποκρίνεται οπότε όλα καλά....αυτό όμως το ξέρει μόνο η ίδια ....
review reaction 1 miraculous mandarin
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2