Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 76 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 255506
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Συνάντηση Παρασκευή μεσημέρι μετά από άκυρο που είχα φάει από άλλο γραφείο πολύ καλύτερη εμφανισιακά από προηγούμενη φορά που είχαμε συναντηθεί έχει μουνεψει επικίνδυνα. Γλωσσόφιλο από την πόρτα πίπα πάρα πολύ καλή με βαθειά μπασίματα πολύ ωραία προκαταρκτικά .
Στο σεξ όμως είχαμε μερικά θεματάκια ενώ βγάζει κραυγουλες και το παίζει καυλωμένη αυτή τη φορά υπήρχε μία προσπάθεια κλεψιματος στη διείσδυση και να κόψει ρυθμό στο πρωκτικό ισως δεν ήταν στη μέρα της παρόλο που είχε βάλει την τάπα της ζορίζοταν να τον πάρει χαμηλώνε την κωλάρα της και με σταματούσε συνεχεια.
Επειδή κατάλαβα ότι με τον κώλο της δεν θα κάνουμε προκοπή πλύσιμο και ξεκινάμε μετά από πίπα ιεραποστολικά.
Λόγω του ξενερωματος από το πρωκτικό και του κρύου ντους η πουτσα μου έχει ατσαλωσει αλλά δεν μπορώ να χύσω και την καρφώνω πατωτα και γρηγορα ιδρώτας τρέχει από μένα και αυτή αρχίζει να ζορίζεται με τα πολλά τα καταφέρνω και είμαι έτοιμος να χύσω βγάζω προφυλακτικό προσπαθώ να τις ψεκάσω τη καυλο φάτσα της αλλά τζάμπα το σκοπευτήριο άστοχω πλήρως τα μισά πάνε στα εξτένσιον μαλλιά της και τα υπόλοιπα στα βυζιά της.
Εκεί μίλησε η πουτανιά και η εμπειρία της Μαίρης κάθισε οκλαδόν στο μαξιλάρι εγώ όρθιος και αυτή σαν καλό Λουστράκι μου γυάλισε το καυλί κοιτώντας με ικετευτικά στα ματια.
Συμπερασματικά θα ξαναδώ τη Μαίρη γιατί είναι πολύ ωραίο μουνι και στις άσχημες μέρες της προσπαθεί να βρει το κουμπί σου να σε ικανοποιήσει και με τις τιμές που ζητάνε άλλες που δεν έχουν ούτε την ομορφιά ούτε την πουτανιά ούτε την εμπειρία της είναι πολύ καλή περίπτωση

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 21, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή