Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 10 10
Call-Girls
36905
Γενική βαθμολογία
4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Τετάρτη 19 του μήνα, αποφασισμένος εβδομάδες να φωνάξω το κορίτσι σπίτι μου για διασκέδαση, επικοινώνησα με το γραφείο το οποίο ήταν εξυπηρετικότατο και ευγενέστατο. Φτάνει η ώρα της συνάντησης, η κοπέλα στην ώρα της κατεβαίνω να ανοίξω, αντικρίζω ένα κοντοπουτανο όπως το φανταζόμουν σε ύψος, καμία σχέση με τις φωτογραφίες του γραφείου και με αυτό που θα περίμενε κάποιος. Με χαμόγελο εκείνη και γρι αγγλικα. Μπαίνουμε σπίτι και ξεκινάει απευθείας τα δέοντα. Πιπα άριστη δεν μπορώ να πω, μέχρι το στομάχι της τον πάει, καβαλάει σε συνέχεια και έπειτα αποφασίζω να την πάρω από πίσω. ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. Αφού έχω μπει για τα καλά αποφασίζω να βγω να κάνω ένα μπρεικ γιατί πήγαινα σαν τρένο, με το που βγαίνω αρχίζει μια δυσωδία, κοιτάζω κάτω και αντικρίζω μερεντα. ΜΕΡΕΝΤΑ, κάνω σπασμούς εμετού και βγάζω την καποτα οριακά με τσιμπίδακι από την αηδία, το κορίτσι όχι υγιεινή δεν ξέρει καν τι σημαίνει, μην σχολιάσω το κακό της λουκ και τα απεριποίητα νύχια της. Βγαίνω έξω στέλνω στο γραφείο το τι συνέβη, τους λέω να ξεκουμπιστεί και να μου δώσει τα λεφτά μου πίσω και έχουν το θράσος να μου πουν ότι δεν γίνεται αυτό. Με τα πολλά πολλά και με την αηδία που κουβαλούσα, της ζητάω τα χρήματα και της αφήνω 100€ ΔΥΣΤΥΧΩΣ γιατί της αρμόζει κλωτσιά και σε αυτή και στο γραφειο για τις βλακείες που μου έλεγαν. Είχαν το θράσος να μου κάνουν έκπτωση 40€ στο επόμενο μου ραντεβού, γιατί σίγουρα θα τους ξανά προτιμήσω. Σκέτα σιχάματα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 19, 2023
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
450€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Μάλλον ή πρεπει να αλλάξεις σπορ ή να γίνεις πιο ρεαλιστής και συγκαταβατικος. Ή κόβεις το γκροβερ. Μουνι στόμα και τέλος.
ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΜΕ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΑΠΟ ΓΚΡΟΒΕΡ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ....
Εμένα μου έχει τυχει μόνο μια φορά, λίγα παραγματα όμως. Έβγαλα καποτα, έβαλα άλλη, γάμησα μουνι, εχυσα, έφυγα κυριος και εκτονωμενος... Κανένα 20αρικο δεν παει τσαμπα!
δινεις 450 ευρω, τρως μια κουραδα στα μουτρα, παιρνεις πισω 350 ευρω. Ολα καλα