Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.4 2 10
Call-Girls
12178
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Δεν ειδα κριτικες , ειδα ομως βυζαρες κ κωλαρα οποτε λεω παμε και οπου βγει . Κοντουλα ανευ περιττων κιλων με εντονα κ δυνατα σημεια αιχμης , 4αρια κανονια αρμονικα στην οψη κ τεχνητοευκαμπτα οχι σκληρα , καλο νυστερι με ρωγαρες για πιπιλισμα κ αφρατα κωλομερια με ενθεματα στη πισω οψη . Πορνοσταρικο εκφυλο λουκ , συνολο τουμπανο δεμενο κ με σφιχτο δερμα καυλα ειναι γυμνη , διασπαρτα τατου και με ταμαμ outfit ενα ολοσωμο συνολο με μαυρο παντελονι κατω με επιχρυση ζωνη και μπουστο ανοιχτο στο πανω μερος . Προσωπο με λιγο πιο γλυκα χαρακτηριστικα απο φωτο κ ελαφρως τσιμπημενα χειλη , αχρειαστα πειραγμενα αλλα τεσπα . Δεν ειναι μανα να χει γεννησει οποτε δε θα δειτε ουλες .
Καταγωγη Φορταλεζα Βραζιλιας , αγγλικα δε μιλαει καθολου μονο τρανσλειτορ , ξυρισμενη κ καθαρη , δε πηρε μπανιο μολις ηρθε . Χαμογελαστη αλλα οχι ιδιαιτερα ανοιχτη , αλλαξαμε μερικες κουβεντες πριν τη μαχη κυριως για την αδυναμια της στη σκυλιτσα που εχει κ το μερος καταγωγης της
Στο κυριως μενου τωρα παροτι ημουν κουρασμενος με ελαχιστο υπνο παιχτηκε ενας δυνατος γυρος και θα τη χαρακτηριζα κουμπωμενη κ τσιγκουνα ως προς τις υπηρεσιες της . Γλωσσοφιλα ελαχιστα με φειδω χωρις γλωσσα ( δε εβγαλε ποτε μια τσιχλα που μασαγε ) , πιπα με καποτα παροτι ημουν πεντακαθαρος ( μπανιαρισμενος ηδη κ γενικα εχω μουρλα με καθαριοτητα ) , μπολικο τζελ δυστυχως για να απορροφαει τη πιεση , σπατουλα λιγο επιφυλακτικη αλλα δεκτικη οπου εκανα μια γρηγορη 1η αναγνωριστικη κ στασεις δεν εκλεψε , κοπανησα δυνατα κ τελειωσα στο σωμα . 2ο γυρο δε προσδοκουσα λογω κουρασης , πηγε ομως να ξεκινησει κατι με λιγο μασαζ αλλα βιαζοταν ανεξηγητα κ με αποδιοργανωσε με τα no time baby ωστε να βιαστω οποτε το παρατησα . Ακομα κ αν της τραγουδουσα "1 λεπτο περιπτερα να χυσω 2η φορα " δε νομιζω να βγαζε καπου .
Ειχε μεινει χρονος κανα 20λεπτο οπως ειδα αργοτερα αλλα κοιταγε να ντριμπλαρει για σκασιαρχειο νωριτερα , εστειλα μνμ επισημανσης για το χρονο κ το μη ακαποτο τσιμπουκι στο γραφειο οπως εκανα προσφατα κ με μια αλλη περιπτωση απο angels ( η οποια εφυγε κ νωριτερα ειδα )
Αθηνα ηρθε με μια φιλη της τη Milene απο το ιδιο γραφειο , το καταλαβα γτ μου πε οτι η φιλη της δουλευει σε ενα κομεντι σοου στη Βραζιλια κατι που μου χε πει η Milene . Μακαρι να χε το σερβις της φιλης της στην οποια ειχα αφησα πολυ καλη κριτικη στο προηγουμενο τουρ καθοτι δοτικη κ εντιμη , αλλα δυστυχως μονο εμφανιση κραταω
Ηρθε απο Μυκονο οπου εκατσε 3 βδομαδες και θα μεινει καμια βδομαδα Αθηνα
Δυνατο πορνοσταρικο μουνι αλλα σερβις ξεπετας κλεψιμεικο στουντιακο 50αρικου , δε τη συστηνω κ δε θα επαναλαβω φυσικα
αυτα μαγκες , α τουτ αλλερ
Καταγωγη Φορταλεζα Βραζιλιας , αγγλικα δε μιλαει καθολου μονο τρανσλειτορ , ξυρισμενη κ καθαρη , δε πηρε μπανιο μολις ηρθε . Χαμογελαστη αλλα οχι ιδιαιτερα ανοιχτη , αλλαξαμε μερικες κουβεντες πριν τη μαχη κυριως για την αδυναμια της στη σκυλιτσα που εχει κ το μερος καταγωγης της
Στο κυριως μενου τωρα παροτι ημουν κουρασμενος με ελαχιστο υπνο παιχτηκε ενας δυνατος γυρος και θα τη χαρακτηριζα κουμπωμενη κ τσιγκουνα ως προς τις υπηρεσιες της . Γλωσσοφιλα ελαχιστα με φειδω χωρις γλωσσα ( δε εβγαλε ποτε μια τσιχλα που μασαγε ) , πιπα με καποτα παροτι ημουν πεντακαθαρος ( μπανιαρισμενος ηδη κ γενικα εχω μουρλα με καθαριοτητα ) , μπολικο τζελ δυστυχως για να απορροφαει τη πιεση , σπατουλα λιγο επιφυλακτικη αλλα δεκτικη οπου εκανα μια γρηγορη 1η αναγνωριστικη κ στασεις δεν εκλεψε , κοπανησα δυνατα κ τελειωσα στο σωμα . 2ο γυρο δε προσδοκουσα λογω κουρασης , πηγε ομως να ξεκινησει κατι με λιγο μασαζ αλλα βιαζοταν ανεξηγητα κ με αποδιοργανωσε με τα no time baby ωστε να βιαστω οποτε το παρατησα . Ακομα κ αν της τραγουδουσα "1 λεπτο περιπτερα να χυσω 2η φορα " δε νομιζω να βγαζε καπου .
Ειχε μεινει χρονος κανα 20λεπτο οπως ειδα αργοτερα αλλα κοιταγε να ντριμπλαρει για σκασιαρχειο νωριτερα , εστειλα μνμ επισημανσης για το χρονο κ το μη ακαποτο τσιμπουκι στο γραφειο οπως εκανα προσφατα κ με μια αλλη περιπτωση απο angels ( η οποια εφυγε κ νωριτερα ειδα )
Αθηνα ηρθε με μια φιλη της τη Milene απο το ιδιο γραφειο , το καταλαβα γτ μου πε οτι η φιλη της δουλευει σε ενα κομεντι σοου στη Βραζιλια κατι που μου χε πει η Milene . Μακαρι να χε το σερβις της φιλης της στην οποια ειχα αφησα πολυ καλη κριτικη στο προηγουμενο τουρ καθοτι δοτικη κ εντιμη , αλλα δυστυχως μονο εμφανιση κραταω
Ηρθε απο Μυκονο οπου εκατσε 3 βδομαδες και θα μεινει καμια βδομαδα Αθηνα
Δυνατο πορνοσταρικο μουνι αλλα σερβις ξεπετας κλεψιμεικο στουντιακο 50αρικου , δε τη συστηνω κ δε θα επαναλαβω φυσικα
αυτα μαγκες , α τουτ αλλερ
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 17, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Kαι πως κανει δηλαδη cim swallow?Και cif με καπότα?
Ξεκόλλα από τις λατίνες κάνουν μόνο για σαπουνόπερες,μέχρι και ο Μαραντόνα όταν
ήταν Νάπολη Ρωσίδες πήδαγε!
Δυο κοπέλες τους έχω πάρει - παλιότερα, πλέον τα έχω κόψει τα εσκορτάκια. Την πρώτη θυμάμαι ότι, βγαίνοντας από το μπάνιο κάπου στα 40-45', τη βρήκα ντυμένη και υπ' ατμόν.
Και με τη δεύτερη τα ίδια. Στα 40 ζόρι 45' χτύπησε ειδοποίηση στο κινητό της. Τόσο τυχαίο ήταν και με τις δυο;