Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.4 2 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Δεν ειδα κριτικες , ειδα ομως βυζαρες κ κωλαρα οποτε λεω παμε και οπου βγει . Κοντουλα ανευ περιττων κιλων με εντονα κ δυνατα σημεια αιχμης , 4αρια κανονια αρμονικα στην οψη κ τεχνητοευκαμπτα οχι σκληρα , καλο νυστερι με ρωγαρες για πιπιλισμα κ αφρατα κωλομερια με ενθεματα στη πισω οψη . Πορνοσταρικο εκφυλο λουκ , συνολο τουμπανο δεμενο κ με σφιχτο δερμα καυλα ειναι γυμνη , διασπαρτα τατου και με ταμαμ outfit ενα ολοσωμο συνολο με μαυρο παντελονι κατω με επιχρυση ζωνη και μπουστο ανοιχτο στο πανω μερος . Προσωπο με λιγο πιο γλυκα χαρακτηριστικα απο φωτο κ ελαφρως τσιμπημενα χειλη , αχρειαστα πειραγμενα αλλα τεσπα . Δεν ειναι μανα να χει γεννησει οποτε δε θα δειτε ουλες .

Καταγωγη Φορταλεζα Βραζιλιας , αγγλικα δε μιλαει καθολου μονο τρανσλειτορ , ξυρισμενη κ καθαρη , δε πηρε μπανιο μολις ηρθε . Χαμογελαστη αλλα οχι ιδιαιτερα ανοιχτη , αλλαξαμε μερικες κουβεντες πριν τη μαχη κυριως για την αδυναμια της στη σκυλιτσα που εχει κ το μερος καταγωγης της

Στο κυριως μενου τωρα παροτι ημουν κουρασμενος με ελαχιστο υπνο παιχτηκε ενας δυνατος γυρος και θα τη χαρακτηριζα κουμπωμενη κ τσιγκουνα ως προς τις υπηρεσιες της . Γλωσσοφιλα ελαχιστα με φειδω χωρις γλωσσα ( δε εβγαλε ποτε μια τσιχλα που μασαγε ) , πιπα με καποτα παροτι ημουν πεντακαθαρος ( μπανιαρισμενος ηδη κ γενικα εχω μουρλα με καθαριοτητα ) , μπολικο τζελ δυστυχως για να απορροφαει τη πιεση , σπατουλα λιγο επιφυλακτικη αλλα δεκτικη οπου εκανα μια γρηγορη 1η αναγνωριστικη κ στασεις δεν εκλεψε , κοπανησα δυνατα κ τελειωσα στο σωμα . 2ο γυρο δε προσδοκουσα λογω κουρασης , πηγε ομως να ξεκινησει κατι με λιγο μασαζ αλλα βιαζοταν ανεξηγητα κ με αποδιοργανωσε με τα no time baby ωστε να βιαστω οποτε το παρατησα . Ακομα κ αν της τραγουδουσα "1 λεπτο περιπτερα να χυσω 2η φορα " δε νομιζω να βγαζε καπου .

Ειχε μεινει χρονος κανα 20λεπτο οπως ειδα αργοτερα αλλα κοιταγε να ντριμπλαρει για σκασιαρχειο νωριτερα , εστειλα μνμ επισημανσης για το χρονο κ το μη ακαποτο τσιμπουκι στο γραφειο οπως εκανα προσφατα κ με μια αλλη περιπτωση απο angels ( η οποια εφυγε κ νωριτερα ειδα )

Αθηνα ηρθε με μια φιλη της τη Milene απο το ιδιο γραφειο , το καταλαβα γτ μου πε οτι η φιλη της δουλευει σε ενα κομεντι σοου στη Βραζιλια κατι που μου χε πει η Milene . Μακαρι να χε το σερβις της φιλης της στην οποια ειχα αφησα πολυ καλη κριτικη στο προηγουμενο τουρ καθοτι δοτικη κ εντιμη , αλλα δυστυχως μονο εμφανιση κραταω

Ηρθε απο Μυκονο οπου εκατσε 3 βδομαδες και θα μεινει καμια βδομαδα Αθηνα

Δυνατο πορνοσταρικο μουνι αλλα σερβις ξεπετας κλεψιμεικο στουντιακο 50αρικου , δε τη συστηνω κ δε θα επαναλαβω φυσικα

αυτα μαγκες , α τουτ αλλερ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 17, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
maradona7
Γλομπεάρχης
148
Πόντοι:
30.733
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, isaak kos, Johnstef και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουλίου, 2023
Άξιος! Ευχαριστούμε για την κριτική.

Έτσι!

review reaction 1 Analripper, maradona7, hornyasfuck
20 Ιουλίου, 2023
Στις φώτο φαινεται για ψηλή. Γραφει 1.65 στις info. Λες κοντουλα, αρα κατω απο 1.60m. Σορρυ, αλλά αυτο δεν λέγεται πορνοσταρικη εμφανιση, κατ' εμέ πάντα. Ας το αφησουμε το ύψος στην άκρη. Το service δεν ταιριαζει για εργαζομενη γραφείου.
review reaction 1 maradona7, hornyasfuck
20 Ιουλίου, 2023
Φιλε μου πιπα με καποτα το ληγεις το ραντεβου αμεσως χωρις δευτερη κουβεντα.Εδω και καμια 30 χρονια ειναι αδιαπραγματευτο αυτο σε συναντηση με call girl.
Kαι πως κανει δηλαδη cim swallow?Και cif με καπότα?Χαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 1 Johnstef, old boy, maradona7 και 1 ακόμα μέλος
20 Ιουλίου, 2023
Μᾶλλον ἔβγαλε ἕνα κάρο λεφτά στὴ Μύκονο ὁπότε τί περιμένεις;
review reaction 1 review reaction 3 maradona7, Borgia21, bigmountain89 και 1 ακόμα μέλος
20 Ιουλίου, 2023
Πάντα φιλικά!
Ξεκόλλα από τις λατίνες κάνουν μόνο για σαπουνόπερες,μέχρι και ο Μαραντόνα όταν
ήταν Νάπολη Ρωσίδες πήδαγε!
review reaction 1 review reaction 3 old boy, hornyasfuck, maradona7
20 Ιουλίου, 2023
Καλημέρα Σε ευχαριστώ πολύ με γλίτωσες από χρόνο και χρήμα καλή συνέχεια
review reaction 1 hornyasfuck, maradona7
21 Ιουλίου, 2023
Ντιέγκο, έχω την εντύπωση ότι γενικά με τα κορίτσια του GDE παίζει κλέψιμο στον χρόνο.
Δυο κοπέλες τους έχω πάρει - παλιότερα, πλέον τα έχω κόψει τα εσκορτάκια. Την πρώτη θυμάμαι ότι, βγαίνοντας από το μπάνιο κάπου στα 40-45', τη βρήκα ντυμένη και υπ' ατμόν.
Και με τη δεύτερη τα ίδια. Στα 40 ζόρι 45' χτύπησε ειδοποίηση στο κινητό της. Τόσο τυχαίο ήταν και με τις δυο;
review reaction 1 maradona7
26 Ιουλίου, 2023
κριμα που εχασες τον χρονο σου στο 15' ισως να λεω κ πολυ και την χαιρετας και πας αλλου που ειναι πιο vfm
review reaction 1 maradona7
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8