Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 11 10
Call-Girls
21933
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καλοκαιράκι, έφυγε η οικογένεια για το χωριό και ξεκινησε η σεζόν της βιζιτας για τον συγγραφέα.
Η ημερομηνία είναι καθαρά, ενδεικτική, θέλοντας να έχω το δικαίωμα της ανωνυμίας.
Η κοπέλα είναι μια γλύκα. Όμορφη, πετιτ με καλοσχηματισμένο σώμα αλλά εντελώς αγυμναστο.
Φιλιά με γλώσσα αλλά δειλά δειλά, αν δεν πάρεις πρωτοβουλίες δεν θα λάβεις καμία.
Καθαρή, ευχάριστο τυπακι με μέτρια Αγγλικά και όχι πολύ social.
Προσφέρει πολλά έξτρα αλλά δεν μου έκανε κλικ να πάρω, δε μου έβγαλε καβλα, όπως στις φωτογραφίες της.
Παρεμπιπτόντως, οι φωτογραφίες είναι ακριβείς, με το απαραίτητο ρετουσαρισμα αλλά δίνουν μια άλλη εντύπωση για την κοπέλα.
Πίπα συμπαθητική, 69 επίσης , με διάθεση,
Γύρισα ανάσκελα, έκατσε επάνω, 5 λεπτακια σεξακι χωρίς ιδιαίτερο πάθος. Σφιχτό μουνάκι.
Μια έντιμη επαγγελματική συνάντηση χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο.
Αυτά, πάμε για άλλα.
Η ημερομηνία είναι καθαρά, ενδεικτική, θέλοντας να έχω το δικαίωμα της ανωνυμίας.
Η κοπέλα είναι μια γλύκα. Όμορφη, πετιτ με καλοσχηματισμένο σώμα αλλά εντελώς αγυμναστο.
Φιλιά με γλώσσα αλλά δειλά δειλά, αν δεν πάρεις πρωτοβουλίες δεν θα λάβεις καμία.
Καθαρή, ευχάριστο τυπακι με μέτρια Αγγλικά και όχι πολύ social.
Προσφέρει πολλά έξτρα αλλά δεν μου έκανε κλικ να πάρω, δε μου έβγαλε καβλα, όπως στις φωτογραφίες της.
Παρεμπιπτόντως, οι φωτογραφίες είναι ακριβείς, με το απαραίτητο ρετουσαρισμα αλλά δίνουν μια άλλη εντύπωση για την κοπέλα.
Πίπα συμπαθητική, 69 επίσης , με διάθεση,
Γύρισα ανάσκελα, έκατσε επάνω, 5 λεπτακια σεξακι χωρίς ιδιαίτερο πάθος. Σφιχτό μουνάκι.
Μια έντιμη επαγγελματική συνάντηση χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο.
Αυτά, πάμε για άλλα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 06, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου