Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 54 10
Call-Girls 129945
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Για καποιο λογο που ποτε δεν καταλαβα, η φημη της Milena προηγειται της ιδιας. Ενθουσιωδεις οι κριτικες και τα σχολια εδω στο φορουμ καπου στα μεσα καλοκαιριου 2022 οταν ειχε πρωτοεμφανιστει στη πολη μας με το γραφειο του Κλαμπ. Μουναρος! ελεγαν καποιοι. Αχορταγη! καποιοι αλλοι. Ε, αν ειναι ετσι σκεφτομαι να παω κι εγω βρε παιδια να δω τι φαινομενο ειναι αυτο. Κανονιζω ραντεβου μια ωρας ευκολα και γρηγορα και καπου στο μεσημερακι, αρχες της βαρδιας, και χτυπω την πορτα του δωματιου της. Ανοιγει η πορτα και χαιρομαι διοτι αποδειχτηκε πως οι φωτογραφιες της ειναι ακριβεστατες σε αυτο που θα συναντησει ο πελατης. Με ηθικο και αυτοπεποιηθηση περνω μεσα και μολις η πορτα κλεινει, η Milena κολλαει τα χειλη της στα δικα μου σαν να προσπαθει να ξεριζωσει τη γλωσσα μου. Αιφνιδιαστηκα το ομολογω. Και καπου εδω... τελειώνουν τα ωραια, διοτι απο εδω και περα, μαλλον ξεκινουν τα ασχημα

Ειμαι απολυτως βεβαιος, πως το 'ενθουσιωδες' και πολυδιαφημισμενο σερβις της Milena, ειναι μια χιλιοπαιγμενη κασετα, μια παρωχημενη χορογραφια, μια ρουτινα πολλες φορες επαναλλαμβανομενη και εκνευριστικα ψευτικη. Δεν υπαρχει καμια απολυτως αμφιβολια για αυτο. Το κακο ειναι πως η Milena νομιζει πως ολοι οι πελατες ειναι ιδιοι, ενω δεν ειναι! Μια καλη βιζιτα ξερει να σκαναρει και να 'μετραει' τον καθενα και να τους δινεται οπως αυτοι γουσταρουν. Μια καλη βιζιτα αλλωστε ειναι πρωτα απο ολα μια καλη ηθοποιος που υποδυεται εναν νεο διαφορετικο ρολο καθε φορα, αναλογα με τα 'θελω΄του πελατη. Το προβλημα λοιπον με την Milena ειναι πως νομιζει πως ολοι οι πελατες ειναι ιδιοι και γουσταρουν ακριβως τα ιδια, με τον ιδιο τροπο, την ιδια στιγμη. Νομιζει πως επειδη καποιος ενθουσιαστηκε με το Α η το Β, τοτε αυτοματα αυτο θα ισχυει για ολους τους αλλους.

Δεν θα πω πολλα σχετικα με την ρουτινα που ακολουθει, αλλα αυτο το 'ναι, ναι, ριξε μου σφαλιαρες στα κωλομερια μεχρι να ματωσω' δεν μας φτιαχνει ολους εξισου και πολλοι εξ ημων το βρισκουμε παιδιαστικα ψευτικο. Μπορει η Milena να νομιζει (η ετσι της εχουν πει) πως οι αντρες αρεσκονται να της χτυπουν βιαια χαστουκια στα κωλομαγουλα, αλλα ολα εχουν ενα μετρο κι ενα οριο, κι οχι να γινεται διαγωνισμος ποιος θα της προκαλεσει μελανιες - κι αυτη να νομιζει πως 'ετσι αρεσει στους αντρες'. Τα ψευτικα και υπερβολικα βογγητα λες και σφαζουν αγελαδα η ακομη και η εμμονη της για πολυ συγκεκριμενη σταση (που παρεμπιπτωντως κρυβει τις ατελειες στα βυζια της) που νομιζει πως ειναι το κλειδι της απολαυσης για ολους, ειναι εκνευριστικα αντιερωτικη - καποιος θα επρεπε να της εξηγησει τα παντα απο την αρχη, διοτι ναι, η Milena εμαθε να γαμιεται λαθος

Στα της εμφανισης, εχει πολυ συμπαθητικο προσωπο και ομορφη κωλαρα, αλλα τα βυζια ειναι απαραδεκτα. Καμια σχεση. Σορρυ παιδια, δεν ειναι βυζια αυτα. Ειναι σακουλες για τα ψωνια στο σουπερμαρκετ, αλλα βυζια οχι. Και κριμα, διοτι με τετοιο κορμι, θα μπορουσε να δειχενι πολυ καλη στο συνολο. Δηλωνω απογοητευση με αυτο που ειδα, διαπιστωσα ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΓΧΟΣ στη συμπεριφορα της, χαρακτηριστικα αυτοματοποιημενης συμπεριφορας ρομποτ, μηδενικο συναισθημα και δηθενια. Τελος, οταν εμαθα πως τα ωραρια που δουλευε ηταν εξουθενωτικα ολο το 24ωρο (δηλαδη οποιαδηποτε ωρα το γραφειο την καλουσε και την ελεγε πως εχει πελατη ειτε ηταν 4 τα χαραματα, ειτε 10 το πρωι, ειτε 6 το απογευμα) λυθηκαν πολλες αποριες μου σχετικα με την συμπερφορα της, την ελλειψη ξεκουρασης, χαλαρωσης, υπνου κλπ που τα αναγνωριζε καποιος ευκολα. Η Milena μου εδωσε την εντυπωση καποιας που λογω κοπωσης θα μπορουσε να κοιμηθει την ωρα του σεξ, ενω παραλληλα θα φωναζε 'ναι, δωσε μου σφαλιαρες στον κωλο'

Όχι, δεν θα τη ξανασυνατησω. Για πολλους και διαφορους λογους

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Skorpio93
Σεβαστός
13
Πόντοι:
1.191
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GALLAS, John_282, savvass και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουλίου, 2023
Καλημερα. Ειναι εδώ η Μιλένα ή πρόκειται για κριτική παλαιότερης συνάντησης?
review reaction 1 hornyasfuck
18 Ιουλίου, 2023
Σωστή η κριτική
review reaction 3 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2