Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 6 10
Γενική βαθμολογία

4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

3.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Απο παλια, εμπιστευομουν τυφλα την Αντζυ. Μορφη στο τηλεφωνικο του γραφειου, ειχε μια μοναδικη ικανοτητα να καταλαβαινει τα 'θελω' του καθε πελατη και να του προτεινει την αναλογη κοπελα. Θα πει καποιος 'ε, ενταξει σε ολους τα ιδια ελεγε η Αντζυ' και δεν θα διαφωνησω, αλλα σε 20-25 κοπελες που ειχε προτεινει, ειχε πεσει διανα οποτε δεν ηταν τυχαιο. Βεβαια, εμας τους Θεσσαλονικωτες μας στεναχωρησε και πλεον ασχολειται μονο με το γραφειο της Αθηνας, και στη θεση της εχουν αναλαβει καποια νεοφερτα φρουτα (για 1-2 μιλω) που μερικες φορες και με αγενεια μιλουν και μερικες φορες με ειρωνια λες και μας κανουν χαρη. Αν ηταν λοιπον η Αντζυ στο τηλεφωνικο, δεν θα μου ειχε προτεινει ποτε την Bozena! Ποτε! Διοτι η Αντζυ θα ηξερε. Αντ' αυτου ομως, μια εκ των αντικαταστατριων, θεωρησε καλη κι εξυπνη κινηση να προτεινει στον πελατη (εμενα) την Bozena, μονο και μονο... για να γινει η πωληση, χωρις να σκεφτει τι αποτελεσμα θα εχει αυτο στην αντιδραση του πελατη και τις μελλοντικες πωλησεις

Να μην πολυλογω, τηλεφωνημα και συνεννοηση τσακα τσακα για Bozena που μου την παινεψανε και μου την διαφημισανε λες και ηταν μια κουκλιτσα, μια ονειρωξη και φαντασιωση του καθε αντρα. Συναντηση στο νεο πορνοχοτελι που χρησιμοποιει το γραφειο (σημ. πολυ καλυτερο απο τα προηγουμενα) νοκ νοκ στην πορτα... κι ανοιγει μια Bozena χ 3 σε κιλα και μεγεθος. Την αναγνωρισα με δυσκολια. 'Ποια εισαι εσυ καλη μου?' την ρωτω. Hi I am Bozena μου απαντα. Εμεινα εκπληκτος να κοιτω μια γλυκια (?) μεν κοπελα, αλλα στα 80+ (?) κιλα που προσπαθουσε ατεχνα να κρυψει με καποια ρομπα που την καλυπτε απο το λαιμο μεχρι τους αστραγαλους - για ευνοητους λογους. Η Bozena καταλαβε την αμηχανια μου, και πως να μην το καταλαβαινε αλλωστε ισως ηταν συνηθισμενη, και με εβγαλε απο την δυσκολη θεση αφου μου προτεινε η ιδια 'δεν σε βλεπω πολυ ενθουσιασμενο, ισως μια αλλη φορα?'...

Κατεβαινοντας, με το ασανσερ με καλεσε η τηλεφωνητρια (το νεοφερτο φρουτο που λεγαμε η οποια απο τοτε μου προτεινει μονο κουβαδες κι αρχιζω και υποπτευομαι πως το κανει επιτηδες) να με ρωτησει γιατι εφυγα κι αν δεν μου αρεσε η Bozena. Την ρωτησα 'αγαπητη μου εσυ εχεις δει την κοπελα?' και μου απαντησε 'μα, ναι την βλεπω στις φωτογραφιες'. Στις φωτογραφιες γλυκια μου, την βλεπω κι εγω, για ρωτα με ομως που ανοιξε η πορτα και ξεπροβαλε η γυναικα του Τσακωνα απο το 'κλασικη περιπτωση βλαβης'

Αγγλικα μιλαει σε συνεννοησιμο & ικανοποιητικο επιπεδο που δεν θα σας δυσκολεψει. Ευγενικη ναι, συμπαθητικη φατσουλα ναι αλλα σαν πρησμενη, αλλα ειναι πολλα τα κιλα. Πολλα και κρυμενα κατω απο μανδυα ρομπας. Συμπερασμα. Οχι, για κανενα λογο, εκτος κι αν ειστε τιποτα χονδρολαγνοι και σας φτιαχνουν γυναικες με κιλα περισσοτερα απο τα δικα σας

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Skorpio93
Σεβαστός
13
Πόντοι:
1.191
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 manosrazr, Pa Luki Luk, doc_lin και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουλίου, 2023
Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
Την ρωτησα 'αγαπητη μου εσυ εχεις δει την κοπελα?' και μου απαντησε 'μα, ναι την βλεπω στις φωτογραφιες'. Στις φωτογραφιες γλυκια μου, την βλεπω κι εγω, για ρωτα με ομως που ανοιξε η πορτα και ξεπροβαλε η γυναικα του Τσακωνα απο το 'κλασικη περιπτωση βλαβης' Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!

Πάντως μπράβο στὴν κοπέλα ποὺ τό κατάλαβε καί αὐτή καί σοῦ'πε: "φύγε"
review reaction 1 Leviathan
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1